folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şu Çılgın Kürtler

Şu Çılgın Kürtler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    yav cahil bi douda mı var?
    batıdakiler nedne gaza gelmiyo?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    AntiOksidan doğudaki insanlar neden batıya göç ediyor hiç düşündün mü? Orda çocukları felakete uğramasın diye, aç kalmasınlar,okusunlar akrabaları gibi yetişmesinler diye.. Gap projesine akıl almaz paralar yatırıldı sizce o paraların hepsi kullanıldı mı.Yıllardır insaları uyutuyorlar.Birilerinin işine geliyor bu... Türk kürt kardeştir bunu ayırmaya kimsenin gücü yetmez.Kürt bir kızla evleneceğim hadi gelin ayırsınlar bizi dünya alem.. Artık türk ile kürt et kemik gibi olmuş,kaynaşmış
    Siz kötüleseniz de onlarla kaynaşmışız, neyse yorumlarınıza hakaret etmedikçe saygı duyarım

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Devlet doğuyada yatırım yapıyor.Halk taşlıyor.Halk salak olduktan sonra devlet ne yaparsa yapsın nafile.Kaçak elektrik desen var,kaçak su desen var.İşte bu g*tübokluların yüzünden halk yüksek elektrik faturası ödemek zorunda kalıyor.Bu devletin her türlü hizmetini sömürüyor.Vay ben kürtçe konuşmak isterim,kürtçe eğitim almak isterim,kürtçe tv seyretmek isterim.Olmadı birde kürdistan bayrağı çeksin o.çları.Halkın sabrı taşıyor.Bunlar ayağını denk almazsa gelecekleri çok kötü.Türkiye Cumhuriyetine bu zamana kadar kimse zarar veremedi ve dimdik ayakta.Olacaksa yine onlara olacak ayaklarını denk alsınlar.Halk gaza gelirse o zaman pkklı kürtlerin arasında pkk taraftarı olmayan kürtlerde kaynar.Devletin çok bile yaptıkları beğenmeyen defolsun gitsin barzaninin yanına.Yarın öbürgün barzaniyle Amerikanın arası bozulunca Amerikan askerlerinin tecavüzlerine uğrarken başlarını yerden yere vururlar "ben ne kadar gerizekalı bir insanmışım" diye..

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deniz
    deniz's avatar
    Erkek
    Ertan hocam , doğuya el atamıorki adamlar...seneya bilgisayar ögretmenliğine başlıycam ve tercihlerimin hepsi doğu olcak ama bunu ne nışanlım istior nede annem nedeni açık ve net pkk ve kürt toplumu ....adamaları eğitmeye gidiyoruz şehit :( ,adamların güvenliklerini sağlamaya çalışıoruz şehit :(,adamların sağlık ları için ordayız şehit :(.........?? ben herkezden aynı cvbı alıorum kürtleremi eğitim vericeksin ,:( evet ? bende orda eğitmenlik yapıcam ama kürt değil türk yetiştircem... kürtçe değil türkçe ögreticem....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    firex +223232

köyü kontrole giden 10 jandarma eri sanırım.
    önce ooo koçum aslanımla karşılandı.
    sonrada arkalarındna vuruldular.
    köylüler tarafından bunlar mı kardeş?

not:daha sora köydeki hainler folloş edildi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    kürtler bi kereee yürüdüler mi ellerinde bayraklarla?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    firex arkadaşım, cahil insanları kandırmak çok basittir, haşa cahil birine ben peygamberim de iki numara çek yutarlar.(haşa)
    bunu yuttu diye onu suçlamak,suçlayan insanın acizliğidir, asıl suç eğitim vermeyenindir.Doğuda silah seslerinden, tank seslerinden başka birşey yok..
    Barzani yahudi asıllı bir kürttür, onların amacı kürdistan ı kurup bunu ilerde büyük israil projesine bağlamaktır, abd de bu işin çardakçısıdır :) onlar dostturlar, bizim düşmanın dostu bizim de düşmanımız olması gerekirken tam tersine biricik mütettefikimiz oluyor

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    Türk le kürt kardeş olsaydı sende dahil insanlar ayırmazdı en iyi örnek amerika çinlilerin ispanyalıların latinlerin ülkesi yokmu war ama adamlar amerikalıyım diyo dimi bu gün buülkede türk kürt konusunun tartışılcağı yerine bilim tartışılsaydı emin ol çok şey değişirdi.

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    kanmaya eğilimi varsa kanar birisi...
    eğitimsislkle alakası yok bunun....
    eğitim veirlmiomuş?
    douda eitim verilsin die açılan yerleri bile yakıolar,
    yakılmayan yerleri örenciker mahvedio?
    nesini eiteceksn...
    eit eit adma olmuyolar...
    al leyla zana adam mı?
    orhan doan adam mı?
    eğitim eğitim tutturmayın.
    eitimli pkklılarda var.
    bknz: apo iti
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhacker
    blackhacker's avatar
    Erkek
    geçen gün üsküdara gittim saat 16 civarları bilmem kim gelmiş ortalıkta çevik kuvvet dolaşıyodu zibil gibi hemde
    herneyse vapura binip karşıya geççektim ayakkabı boyacısı şerefsizin biri geldi boyim mi abi dedi
    yok sağol dedim
    karnım aç varsa bi 250 kuruş atıver dedi 1 ytl verdim sonra tutturdu boyıycam diye içinden gelmişmiş
    şerefsizin evladı diş fırçasını suyun içine daldırıp karambolden ayakkabıya değdirdi sonra ver 10 ytl dedi boya sürmüş o da 10 ytl imiş? benden sadece boyanın parasını istiyomuş?
    kardeşim ben sana boyama dedim dedim etrafımı çevirdiler biri dayadı bıçağı böğrüme elini cebime daldırdı 25 milyon aldı gitti çevik kuvvet gördü bişey yapmadı ve bu adamların hepsi kürttü

kısacası
    1-)nerde kürt orda pislik var
    2-)en iyi kürt ölü kürttür
    3-)artık bana göre kürtlerin katli vacibdir!

bazı arkadaşlar şimdi lagaluga yapıcaklar hiç mi iyisi yok diye var çok kıral adamlarda var ama 1milyonun içinden 2-3 kişi çıksa ne olur çıkmasa ne olur
    kurunun yanında yaş da yanar

ayrıca biz 2-3 çocukla yetinirken onlar 50-60 çocuk yapıyo bu gidişle sonumuz avrupaya benziycek kafamızı bi kaldırıcas her taraf kürt sonra anca duvara vururuz kafamızı!

İNSANLAR EĞLENİRKEN ÖLÜMÜ DÜŞÜNMEZLER AMA ÖLÜM ONLARI ASLA UNUTMAZ!
Toplam Hit: 21351 Toplam Mesaj: 171