Tahribat Clan Cs [Mac Bitti]
-
Maç bu ayin 25'inde aksam saat 10 da ebabil serverinda olacaktir
beyler biliyorsunuz bizim cs clanimiz kurulmus fakat bazi sorunlardan dolayi kapatilmistir..
benim fikrim ayri.. ciddi ciddi ben clani saglam kurmak istiyorum ozellikle dısardan 2 tane arkadas uye olcak bu siteye tahribat clan icin .. saglam bir clan kurmak istiyorum boylece sponsor larimiz olcak ve turnuvalara girebiclez. pro bir cs oyuncusuyumdur ::D
isteyenler isimlerini yazsinlarda bizde saglam bir clan kurup baslayalim server islerini falan hepsini ben halletcem
oyuncular :
Durqrimast
Alfi : katilcak
Gky : katilcak
hatirladigim kadariyla redkit vardi ii bi oyuncuydu onu da burda gormk isterim ?? eski clandan kimler var bilmiyorum ama isteyen warsa zaten maclar yapcaz we 5 as 2 yedek cıkarmayi planliyorum istanbul ici olursa cok ii olur katilcak arkdaaslar
-
Hoca yaz benide. Cs 1.6 ise oynarım. Her tür map olur. Başta interfo,dust2,nuke olmak üzere.
-
[T-B-T]*Genki die inlettiydim beşiktaşı :P . Bu arada 1.5 mi 1.6mı source felan mı . 1.5 olursa bende gelebilirim serverımızda var
cs6.siberoyuncu.com ha bire maç ayarlarım size :)
-
snow iceworld stoneworld falan deli oynarım dustda da iyiyimdir dier maplerde oynayamam xD bu mapler olursa ben de girerm maclara
-
beyler 1.6 non steam olcak ..
mapler : nuke-d2-inferno- dust- geneli pro map olcak fun map te sadece hs gelistirmek icin oynariz ..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İLK ANTREMAN MAIMIZI YAPMIS BULUNMAKTAYİZ KATİLMAYAN LAR GELMEYEN LER İSİM YAZDİRİP SİZE HİCBİR SOZUM YOK
İSTE KAZANANLAR :
Sambaci
Stifler
Ugur0
Pesimist Zombie
------
pcbear :D seni dusuncem abi
-----------
son olaylardan sonra burda bi akc acıklama yapmam gerkemektir ..
bundan sorna kimse tbt clanin dan xsyncmaster in - ebabil serverinda takilmicaktir ... nedenleri
!-) size clana cagircagim dediim admdaym su an benim yerime oynadi hsleri koydu sonra ben oturdum aim dedi ben alısmadim mousuna ..
2-) bariz aim olan kuul isimli player i banlamadi we sizi banlarim die bizi tehdit etti .. [müridin müridi tehdityi beni ayri bir uzdu ]
3-) sen bir tahribar muridi olaarak nasil dier muridlerikucumsersin komple ban cekicekmiz bizim clana
4-) bize aim diyen adm herhalde asla ebabil sari yi izlemedi
--------------------
bir eleme daha yapilcak 3 kisi tamam geriye 4 alıncak kisi kaldi
---------------------- tarih belli degil
beyler iste eleme listesi boyle olcak
katilcaklar :
Durqrimast
pesimist ozmbie
memorial
xsyNcmaster
wallaces
kaanabak
genki
Dj_Alper
qambler
stifler
frosttear
buremba
ultrasker
ugur0
powerfull
FearLesTurK
maganda
lise hazir beyler eleme tarihi belli simdi listeyi hazirliom notlar
eleme tarihi : bu ayin 25 i
saat : 10.00
server : 62.68.208.5:27015
onemli : katilcak herkezin kendi tbt nickleriyle girmeleri cs unvanlariyla girmememleri rica edilir
eslesme istege gore olcak guclu olan takımın 2. cisi dier akımın sonuncusu ile yer deistircek
dus2 mapi oynancak sorna ise inferno atilcaktir
katilimci sayici cok oldugundan d2 sonunda bazi kisiler elenicektir
ilginize tyesekur ederim
-
ya geçen gün 1.6 oynıyım dedim serverınb tekine girdim herkes hileli sonra hilesiz oyanyan yok mu filn dedim bu duqrimast çıktı sanırım sendin o bi server verdi orda iceworld oynadık senmisin la o (:
-
walla kullandigim nickler Durqrimast veya eski clandan kalma ZeRo|Sambaci ama hatirlamiom ole bisi yapmis da olabilirim bu arada bu nick kendi imalatimdır kımsede goremezsiniz :D
-
hmm olabilir ama 1.6 arasıra oynarım clan olsa güzel olur hem o sensen baya da iyi oynuon la (:
-
zero...
hatırlıorum bu nicki...hocam kadıköyde cok oynadınmı?
-
Source'de coq pis oynarim halada oynuorum Source olursa gelirim sonuna kadar
-
frost ebveet trip te we gameonda cok oynarim bu arada :D
sxeinjection acık olan servera girdim :D turk,cs.org die bi server :D adm lar o kadar lamerki 15 - 0 fragle oynarken ban attilar :D ne mantik ama sxeinjectioan da aim actim :D zeikler
demiyrlarki adm iyi oynuyor