folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Tahribat Clan Cs [Mac Bitti]

Tahribat Clan Cs [Mac Bitti]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

Nie hepiniz ustume geliosunuz onu anlamadım ? :)))

@ ugur0

Saynikmaster rude me laf yok bi kere rude hile acio ama hile actim dio itiraf edio ------------------ben ona bişi demedimki sadece bilmeden ortalık yere laf attı bize onun için yazdım (boqtan server vs.. olayi bilmeden yorum yapmasın ) @Stifler 

admin_tsay susmassan sen ve takimini banlicam o bizden dioz

evet hile acan sizdendi :) bu ne demek onu söyle hacı bari? küfür mü etmişiz dediğin gibi

---------------------------- Arkadaşımda hile yoq .evet hile acan sizdendi :) nerde yazıor bu göremedim?Küfür ettin ya "s*k*cem böle işi" dedin.bende seviye dedim.. başka küfür etmediniz ama şuan küfürden beter ettiniz  yani söylediklerinizle cok ayıp =))

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

BİRAZ DİKKAT ET

O SIRADA SERVERDA 3 TBT LI WARDI

BEN-UGUR-STİFFLER RUDEBOY YOKTU O SIRAEDA SERVERDA SEN NE DIO WALLDAN BANLICAN RUDE YYOK AIM ACANDA YOK  

Nerede o eski günler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    rudeboy serverda vardı demedimki burda foruma yazdığı şey için dedim ben sadece ? ayrıca diğer yazdıklarından hiçbişi annamadım :D

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    kardeşim serverine boktan vs yakıştırması yapmadık konuyu uzatmaya gerek yok istemediğimiz yere girmeyiz kavga büyümesin canımız yanmasın

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

Stifler : sokim senin serverine adam ol önce

Rudeboy: Siktiredin yaa takmayın aq siktiriboktan bi server için değmez bile...

-----

Kimse size istenmiyorsunuz demediki ? Neden sürekli farklı farklı şeyler türetiosunuz?Yazdığım ilk yazıdada dedim girmek isteyen gelsin die :) 

Bencede uzatmayın :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

admin_tsay susmassan sen ve takimini banlicam o bizden dioz

bu cevaptan sonra ne denir ?? öncesinde ne denmiş bak bakalım bitane hakaret varmı şahsina ve oyuncularına

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    senin soyledigin lafla bunun arasında ne kadar fark var bi onu önce düşün tart? Senin şahsına ben küfür edip kötü söz söyledimmiki burda milyonlarca olmayan laf söyledin benim için ? Serverdayken bitane kötü söz söylemedim sizlere şahsım olarak.. hala neyi tartışıosun ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    haklı simdi ne kadar ufak gorunsede bireye hakaret ettin sen

Nerede o eski günler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    hakaret ettiğim lafı bi söylermisin ?! ( ama mümkünse işgembeden sallamadan )

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

hasbin...

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 17340 Toplam Mesaj: 171