Tahribat Clan Cs [Mac Bitti]
-
Nie hepiniz ustume geliosunuz onu anlamadım ? :)))
@ ugur0
Saynikmaster rude me laf yok bi kere rude hile acio ama hile actim dio itiraf edio ------------------ben ona bişi demedimki sadece bilmeden ortalık yere laf attı bize onun için yazdım (boqtan server vs.. olayi bilmeden yorum yapmasın ) @Stifleradmin_tsay susmassan sen ve takimini banlicam o bizden dioz
evet hile acan sizdendi :) bu ne demek onu söyle hacı bari? küfür mü etmişiz dediğin gibi
---------------------------- Arkadaşımda hile yoq .evet hile acan sizdendi :) nerde yazıor bu göremedim?Küfür ettin ya "s*k*cem böle işi" dedin.bende seviye dedim.. başka küfür etmediniz ama şuan küfürden beter ettiniz yani söylediklerinizle cok ayıp =)) -
BİRAZ DİKKAT ET
O SIRADA SERVERDA 3 TBT LI WARDI
BEN-UGUR-STİFFLER RUDEBOY YOKTU O SIRAEDA SERVERDA SEN NE DIO WALLDAN BANLICAN RUDE YYOK AIM ACANDA YOK
-
rudeboy serverda vardı demedimki burda foruma yazdığı şey için dedim ben sadece ? ayrıca diğer yazdıklarından hiçbişi annamadım :D
-
kardeşim serverine boktan vs yakıştırması yapmadık konuyu uzatmaya gerek yok istemediğimiz yere girmeyiz kavga büyümesin canımız yanmasın
-
Stifler : sokim senin serverine adam ol önce
Rudeboy: Siktiredin yaa takmayın aq siktiriboktan bi server için değmez bile...
-----
Kimse size istenmiyorsunuz demediki ? Neden sürekli farklı farklı şeyler türetiosunuz?Yazdığım ilk yazıdada dedim girmek isteyen gelsin die :)
Bencede uzatmayın :)
-
admin_tsay susmassan sen ve takimini banlicam o bizden dioz
bu cevaptan sonra ne denir ?? öncesinde ne denmiş bak bakalım bitane hakaret varmı şahsina ve oyuncularına
-
senin soyledigin lafla bunun arasında ne kadar fark var bi onu önce düşün tart? Senin şahsına ben küfür edip kötü söz söyledimmiki burda milyonlarca olmayan laf söyledin benim için ? Serverdayken bitane kötü söz söylemedim sizlere şahsım olarak.. hala neyi tartışıosun ?
-
haklı simdi ne kadar ufak gorunsede bireye hakaret ettin sen
-
hakaret ettiğim lafı bi söylermisin ?! ( ama mümkünse işgembeden sallamadan )
-
hasbin...