folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Tahribat Clan Cs [Mac Bitti]

Tahribat Clan Cs [Mac Bitti]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

ya stif cim bak :D ben cıkarken d2 de teror 1. cisi bendim :D lutfen benden sonrasini bilmem ozel nedenlerden dolayi cıkmak zorunda kaldim lusura bakmayin 

bu arada pesimist  zombi yi de clana alıyorum  

Nerede o eski günler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    yaf stif o verdigin wall programi ne gusel biseymis yaf oynadim demin biras cok super biseyla:)) cat cut vuruom adamlari deli oluolar

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek

ugur0 bunu yazdı:
    -----------------------------
    yaf stif o verdigin wall programi ne gusel biseymis yaf oynadim demin biras cok super biseyla:)) cat cut vuruom adamlari deli oluolar

Ben bana karşı kullandığını çakarsam mucuk mucuk XD aq kullanan kulllananaydı,bi delikanlı ben çıktım söyliyen benimde ismim çüksüze çıktı aq :D töbe töbe :D 

Söz gümüşse, altın paradır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    beyler bende pro cs oyuncusuyum genelde xtrm,untohuchable,effect serverlerindeyimdir adam lazım olursa cağırabilirsiniz. nikim s.R.Cr.H.73 | P0LeCaT

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

Bende cs  oynuyorum proyum 1.6 oynuyorum bende oynucam bananebananebanne 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    Stifler bunu yazdı:

valla kapsül patlağı çok boktan oluyo sürekli ağrı yapıyor herneyse iyi oynadık akşam, saat 10 da eve geldim pc yi açtım ekmek arası yaptım kendime öyle oynadım ilk 15 dakikayı :) sonradan gelmeme rağmen uçurdum hepinizi ds2 birincisiydim terörde en son,

çüksüz olm sen pat diye daldın herife bende arkandan yavaş yavaş gelip avladım :D olay basit birini yem atacaksın :) zombie ilk başlarda hs alıyordu sürekli isyan ettim varmıydı bişey yokmuydu bilmiyorum :)

abü hala inanmıyonuz :D bu akşam gene çevirelim bi maç demoya kaydedelim veya biri gözcü olsun denetlesin :D 

başlarda biraz zorluk çektim asıl sourceye alıştığım için 1.6 fizik die bişey yok :D tek derdin kafaya sıkmak onuda büyük bi azimle denk getircen bu kadar basit :D

çoğu zaman panik yaptım abandım mermiler dağıldı kafadan gittiniz :D sanada yollayım dün akşamki demoyu istiosan :D 

@Durqrimast saol hacı :D

:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

herkes bana wall diyo ya :(

http://img516.imageshack.us/img516/8117/mikqt1.jpg

az önce girdim biraz oynadım bi kaç kişi wall diye atladı.. :/

:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Wallsın zombi itiraf et aq :D

Söz gümüşse, altın paradır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    olum eve bi bağlatam dağıtacam sizi cafedeydim dua edin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    ne ara mac yaptiniz ne ara clan sectiniz benim nie haberim yoq amq :/ ben istanbulda kızla yiyişirken serverda neler olmuş bitmiş haberimiz yoq ohoo :) hile acani banlarim kufur argo söz ban sebebidir:p Tahribatcı gençler ayıp oluo ama hile güzel bişi deil hiç yakışmıo bizlere :)) ayarlayında bi tahribat macı yapalım adam gibi serverı kapatiim oynıcak olanlar buraya oynarım yazsınlar 10 kişi cıkartın bi gün belirleyelim mac yapalım ;)

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
Toplam Hit: 17332 Toplam Mesaj: 171