folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Tahribat Clan Cs [Mac Bitti]

Tahribat Clan Cs [Mac Bitti]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    Hepinizi banlarimmi dedim?Nie burda olmayan nedenden laf salatasi yapiosunki ben hepinizi banlarim die bisi dedimmi?Kufur ettin,bende sana  seviye dedim kufur ban sebebidir dedim.Ayrıca Duriqmast arkadasa gelince bikac elde cros direk adamın beynine gittiğini farkettim açmış gibisin dedim?Açtın hile yapıosun demedim.Sonra izlemeye geçtim.asla kimseyi izlemeden yargılamam çünkü..senelerdir ben bu işin içindeyim.İzlemeye başladıktan sonrada tek bitane ateş etmedin.Mouse yeni dedin alışamadım dedin vs.. hs atarken hiçbişi yoqtu.Sonra çıktın tekrar girdin :) Farkettiysen ben seni izlerken hilesin demedim.nie ateş etmiosun dedim.. Adam karşında ateş etmedin.Herneyse.Ben adamımdan adım gibi eminim arkadaşımdır.Bendede ondada hile yoqtur.Ben çok gördüm hile dienleri bana defalarca sayısı yoq hatta bunun :) Herneyse beyler server herzaman açık gelmek isterseniz buyrun ben size kötü bi söz söylemedim.Sokiim serverına fln diosun stifler yazık diorum sadece :) benle yaşıtsın biraz daha düşünceli konuş uydurma laflarla olmuo bu işler :)

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

Rudeboy : Forum Wallcısı & Hilecisi :D Diğer bi tabirle "cüksüz" diolar ama ya sabır diyip geçiyorum :D

:))) sana hicbisi demiorum yasina veriorum herseyi rudeboy'cum :) nese ii geceler atişmaya değicek bişi yoq oyun icin .. 

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    evet aynen öyle diyorum, yalancılıkla suçlamak kolay tabi, senin yaptığın ayıptır. hileyse hile olay nereden çıktı düşün bakalım. demedim diyorsun ya bide diyecek bişey bulamıyorum keşke ss alsaydım

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    yalancılıkla suçlamak kolay dimi? :) direk arkadaşıma hile hile die bas bas bağıran benmiyim senmi :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ulan oyunda göz var nizam var şimdi, bir uçtan bir uca tek atışla 3 el hs alırmı bir insan ?

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=YS4jVFMzNyo

al birader bi uctan bi uca hs sana hemde tek atışta :))) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

Deca kusura bakma birader ama ortada suçlama var ve konuşmaları aynen koyuyorum nerde bakalım söylediklerim? NOT: TSAYDAN YAZILAN YAZI ARKADAŞIMA AİT BANLICAM DEMİŞ BEN GÖRMEDİM..

-----------

*DEAD* TBT|Stifler. : buda hile degilse yuh artik

*DEAD* Tbt|sambaci : yuhh bu adm temizse ben gideirm abi bu serverda

*DEAD* TBT|Stifler. : soyleyin suna kapasin ya

*DEAD* Tbt|sambaci :

*DEAD* TBT|Stifler. : herkesi hs ile aliyor gormuyormusun admin

*DEAD* Tbt|sambaci : admin

Tbt|sambaci : ebabil

[F.A]S3TRQTH killed EbabiL TeaM | 3B4B1L with ak47
    EbabiL TeaM | 3B4B1L : ?

Tbt|sambaci : at artik sunu

*** EbabiL TeaM | Sar1 3b4b1L killed [F.A]S3TRQTH with a headshot from m4a1 ***
    _My | Desert Eagle_ (RADIO): Need backup.
    EbabiL TeaM | 3B4B1L : neden

EbabiL TeaM | Sar1 3b4b1L : onun olayi o xDxDxDxD

kuul (RADIO): Fire in the hole!
    kuul killed kerem with m4a1
    Tbt|sambaci killed EbabiL TeaM | Sar1 3b4b1L with m4a1
    Tbt|sambaci : cok temiz dimi

admin_tsay susmassan sen ve takimini banlicam o bizden dioz

Tbt|sambaci : beyler gelin cikiyoruz bu servberdan

TBT|Stifler. : artistlik yapma

_My | Desert Eagle_ (RADIO): Fire in the hole!
    Tbt|sambaci : tbt kompe gelin abi baska servera geceriz bu

Tbt|sambaci : ugur sende

kuul : addbot bence en iyisi

EbabiL TeaM | Sar1 3b4b1L killed kerem with grenade
    EbabiL TeaM | Sar1 3b4b1L : once caylari odei

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

saynikmaster rude me laf yok bi kere rude hile acio ama hile actim dio itiraf edio

imza
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

admin_tsay susmassan sen ve takimini banlicam o bizden dioz

evet hile acan sizdendi :) bu ne demek onu söyle hacı bari? küfür mü etmişiz dediğin gibi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

cıkcık olurmu cıkın takımı banlkşcaz ..

sana da sabit topla haraket edip donen bşi mouse werim bakim ne yapilcen ates icin ta topun arkasina bi tane tus koymuslar  2 elle kullanamiyosun ya 

Nerede o eski günler...
Toplam Hit: 17331 Toplam Mesaj: 171