Tahribat Clan Cs [Mac Bitti]
-
Hepinizi banlarimmi dedim?Nie burda olmayan nedenden laf salatasi yapiosunki ben hepinizi banlarim die bisi dedimmi?Kufur ettin,bende sana seviye dedim kufur ban sebebidir dedim.Ayrıca Duriqmast arkadasa gelince bikac elde cros direk adamın beynine gittiğini farkettim açmış gibisin dedim?Açtın hile yapıosun demedim.Sonra izlemeye geçtim.asla kimseyi izlemeden yargılamam çünkü..senelerdir ben bu işin içindeyim.İzlemeye başladıktan sonrada tek bitane ateş etmedin.Mouse yeni dedin alışamadım dedin vs.. hs atarken hiçbişi yoqtu.Sonra çıktın tekrar girdin :) Farkettiysen ben seni izlerken hilesin demedim.nie ateş etmiosun dedim.. Adam karşında ateş etmedin.Herneyse.Ben adamımdan adım gibi eminim arkadaşımdır.Bendede ondada hile yoqtur.Ben çok gördüm hile dienleri bana defalarca sayısı yoq hatta bunun :) Herneyse beyler server herzaman açık gelmek isterseniz buyrun ben size kötü bi söz söylemedim.Sokiim serverına fln diosun stifler yazık diorum sadece :) benle yaşıtsın biraz daha düşünceli konuş uydurma laflarla olmuo bu işler :)
-
Rudeboy : Forum Wallcısı & Hilecisi :D Diğer bi tabirle "cüksüz" diolar ama ya sabır diyip geçiyorum :D
:))) sana hicbisi demiorum yasina veriorum herseyi rudeboy'cum :) nese ii geceler atişmaya değicek bişi yoq oyun icin ..
-
evet aynen öyle diyorum, yalancılıkla suçlamak kolay tabi, senin yaptığın ayıptır. hileyse hile olay nereden çıktı düşün bakalım. demedim diyorsun ya bide diyecek bişey bulamıyorum keşke ss alsaydım
-
yalancılıkla suçlamak kolay dimi? :) direk arkadaşıma hile hile die bas bas bağıran benmiyim senmi :)
-
ulan oyunda göz var nizam var şimdi, bir uçtan bir uca tek atışla 3 el hs alırmı bir insan ?
-
http://www.youtube.com/watch?v=YS4jVFMzNyo
al birader bi uctan bi uca hs sana hemde tek atışta :)))
-
Deca kusura bakma birader ama ortada suçlama var ve konuşmaları aynen koyuyorum nerde bakalım söylediklerim? NOT: TSAYDAN YAZILAN YAZI ARKADAŞIMA AİT BANLICAM DEMİŞ BEN GÖRMEDİM..
-----------
*DEAD* TBT|Stifler. : buda hile degilse yuh artik
*DEAD* Tbt|sambaci : yuhh bu adm temizse ben gideirm abi bu serverda
*DEAD* TBT|Stifler. : soyleyin suna kapasin ya
*DEAD* Tbt|sambaci :
*DEAD* TBT|Stifler. : herkesi hs ile aliyor gormuyormusun admin
*DEAD* Tbt|sambaci : admin
Tbt|sambaci : ebabil
[F.A]S3TRQTH killed EbabiL TeaM | 3B4B1L with ak47
EbabiL TeaM | 3B4B1L : ?
Tbt|sambaci : at artik sunu
*** EbabiL TeaM | Sar1 3b4b1L killed [F.A]S3TRQTH with a headshot from m4a1 ***
_My | Desert Eagle_ (RADIO): Need backup.
EbabiL TeaM | 3B4B1L : neden
EbabiL TeaM | Sar1 3b4b1L : onun olayi o xDxDxDxD
kuul (RADIO): Fire in the hole!
kuul killed kerem with m4a1
Tbt|sambaci killed EbabiL TeaM | Sar1 3b4b1L with m4a1
Tbt|sambaci : cok temiz dimi
admin_tsay susmassan sen ve takimini banlicam o bizden dioz
Tbt|sambaci : beyler gelin cikiyoruz bu servberdan
TBT|Stifler. : artistlik yapma
_My | Desert Eagle_ (RADIO): Fire in the hole!
Tbt|sambaci : tbt kompe gelin abi baska servera geceriz bu
Tbt|sambaci : ugur sende
kuul : addbot bence en iyisi
EbabiL TeaM | Sar1 3b4b1L killed kerem with grenade
EbabiL TeaM | Sar1 3b4b1L : once caylari odei -
saynikmaster rude me laf yok bi kere rude hile acio ama hile actim dio itiraf edio
-
admin_tsay susmassan sen ve takimini banlicam o bizden dioz
evet hile acan sizdendi :) bu ne demek onu söyle hacı bari? küfür mü etmişiz dediğin gibi
-
cıkcık olurmu cıkın takımı banlkşcaz ..
sana da sabit topla haraket edip donen bşi mouse werim bakim ne yapilcen ates icin ta topun arkasina bi tane tus koymuslar 2 elle kullanamiyosun ya