Tahribat Clan Cs [Mac Bitti]
-
hec konusmayin ilk bolumde hele aklinizi aldim:)) zati orda bi tek çüksüz rudeyi vurmak icin oynadim pis hileciler. bide bana hile diolar oynamayi bilmiiler:))
-
Aq ne diyim yaa bırakın yaa :D clan kuran adam erkenden kaçtı gitti zaten :D arada oynarız wallsız :D :P ah aq bide ice world olsaydı süper olcaktı :D
-
olm dua edin başparmağımın kapsülü patlak :D yoksa hepinizi önce hüpletir sonra gümletirdim :D:D
-
Aq oldu olcak nikin altına "TarikaT çüksüzü" yada "TarkaT hilecisi & wallcısı" flnda yazdırında tam olsun aq :D
-
susla cuksuz:)) olum hile acanin cuku dussun demedikmi hatta stif dedi bnde top olsun dedm sn hala devam ettin:)) tmm hade bu size ders olmustur artik:))))))))))))))))
-
sarhos halimde d2 birincisiyim size daha bisi solemiyorum
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------
sarhos halimde d2 birincisiyim size daha bisi solemiyorum
-----------------------------
şu elle oynayabiliyorum ya başka bişey demiyorum :D (not kapsülü patlak kıpırdatamıyorum ve şiş) -
sen hic sıcacık havada oturup sarap ictinmi 2 tane :D 1 tanesi sıcak 1 i soguk :D :D beynim nasil agriodu ama bakin cidddi iyi oynuyorsun benimde bi ara kapsullerim ezilmisti :D olm yok kırılmıs gibiydi ya valla gecmis olsun
ama ben seni yendim :D babani cagir babani
-
Konuşmayın huleyn :D aq yiyosa wallsız aimsiz hilesiz gelin bu gece yine kapışalım :D stifle aynı grupta olcaz ama :D :P o zmn görün aqyyim sıralamayı :D ben ravenheart gibi önden önden gittim hep,adam beni vuranları keşfedip vurdu :D yalanmı stif?Yem yaptın beni yem :D zombide balık olup atladı ama onda bişey vardı hem beni hem seni vurdu aqyyim bi ara oda bişiler açtı :D ne diyim bu böööle uzaaar gider bırakın :D
-
valla kapsül patlağı çok boktan oluyo sürekli ağrı yapıyor herneyse iyi oynadık akşam, saat 10 da eve geldim pc yi açtım ekmek arası yaptım kendime öyle oynadım ilk 15 dakikayı :) sonradan gelmeme rağmen uçurdum hepinizi ds2 birincisiydim terörde en son,
çüksüz olm sen pat diye daldın herife bende arkandan yavaş yavaş gelip avladım :D olay basit birini yem atacaksın :) zombie ilk başlarda hs alıyordu sürekli isyan ettim varmıydı bişey yokmuydu bilmiyorum :)
Toplam Hit: 15952 Toplam Mesaj: 171