folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Tahribat Clan Cs [Mac Bitti]

Tahribat Clan Cs [Mac Bitti]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    hec konusmayin ilk bolumde hele aklinizi aldim:)) zati orda bi tek çüksüz rudeyi vurmak icin oynadim pis hileciler. bide bana hile diolar oynamayi bilmiiler:))

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Aq ne diyim yaa bırakın yaa :D clan kuran adam erkenden kaçtı gitti zaten :D arada oynarız wallsız :D :P ah aq bide ice world olsaydı süper olcaktı :D

Söz gümüşse, altın paradır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    olm dua edin başparmağımın kapsülü patlak :D yoksa hepinizi önce hüpletir sonra gümletirdim :D:D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Aq oldu olcak nikin altına "TarikaT çüksüzü" yada "TarkaT hilecisi & wallcısı" flnda yazdırında tam olsun aq :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    susla cuksuz:)) olum hile acanin cuku dussun demedikmi hatta stif dedi bnde top olsun dedm sn hala devam ettin:)) tmm hade bu size ders olmustur artik:))))))))))))))))

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    sarhos halimde d2 birincisiyim size daha bisi solemiyorum

Nerede o eski günler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    Durqrimast bunu yazdı:
    -----------------------------
    sarhos halimde d2 birincisiyim size daha bisi solemiyorum
    -----------------------------
    şu elle oynayabiliyorum ya başka bişey demiyorum :D (not kapsülü patlak kıpırdatamıyorum ve şiş)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

sen hic sıcacık havada oturup sarap ictinmi 2 tane :D 1 tanesi sıcak 1 i soguk :D :D beynim nasil agriodu ama bakin cidddi iyi oynuyorsun benimde bi ara kapsullerim ezilmisti :D olm yok kırılmıs gibiydi ya valla gecmis olsun

ama ben seni yendim :D babani cagir babani

Nerede o eski günler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Konuşmayın huleyn :D aq yiyosa wallsız aimsiz hilesiz gelin bu gece yine kapışalım :D stifle aynı grupta olcaz ama :D :P o zmn görün aqyyim sıralamayı :D ben ravenheart gibi önden önden gittim hep,adam beni vuranları keşfedip vurdu :D yalanmı stif?Yem yaptın beni yem :D zombide balık olup atladı ama onda bişey vardı hem beni hem seni vurdu aqyyim bi ara oda bişiler açtı :D ne diyim bu böööle uzaaar gider bırakın :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

valla kapsül patlağı çok boktan oluyo sürekli ağrı yapıyor herneyse iyi oynadık akşam, saat 10 da eve geldim pc yi açtım ekmek arası yaptım kendime öyle oynadım ilk 15 dakikayı :) sonradan gelmeme rağmen uçurdum hepinizi ds2 birincisiydim terörde en son,

çüksüz olm sen pat diye daldın herife bende arkandan yavaş yavaş gelip avladım :D olay basit birini yem atacaksın :) zombie ilk başlarda hs alıyordu sürekli isyan ettim varmıydı bişey yokmuydu bilmiyorum :)

Toplam Hit: 15952 Toplam Mesaj: 171