Tahribat Clan Cs [Mac Bitti]
-
Durqrimast bana seçmelerden 1 gün önce pm atarmısın yoksa ben unuturum...
-
abi isteyen msn leri pm atsdin bana ben haber weririm simdi ugrasilmaz ksuura bakmayin ama secmelerden onceki gun konuyu hep en ustde tutcam olmiycekki konukaybetmeyelim unbutlmasin
-
sabah saat 10 mu ?
-
hayir aksam 10 :D
-

cok fazla değil mapin son 7 dakkası girdim
5 dk kastım =)
bu sabah :D
-
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
beyler kusura bakmayin su sıralar duygusal bakımdan cs oynucak knudmda degilim boyle bisey altindan kalkamam kusura bakmayin hepinizden ozur dilerim
ben bu clan isini xsynmaster we gambler a bırakıyorum
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
noldu la
bnde duygusal bişiler yaşıorum ama
bırakıom mu öle ortaya atıp kacmak yok
leymır mısın sen
ezük :P
-
zuhauhzuhauhz 21-9 gitmis ss cekmissin koptum qambler yaf :D ben bu fragi mp3 dinlerken 2 katini yapıorum yaf yapmayın allah aşqına :D prof demeyin bari kendinize :D nese ztn 1.5 oynuomuşsun o ayrı bi trajedi :p nese asıl konum o deil.Clan olayını fln bana bıraktığını söylemişsin ama ben dediğim gibi artık klandır csdir fazla uğraşmıorum birader ben sana ne dedim gel serverda takılırız adam getir mac yaparız eleme yapıcaksanda serverda adminlik yaparım yardım ederim dedim.Ama kümesten tavuk seçer gibi ben öyle eleme fln yapamam kusura bakma :)
-
Gerçek bi sniper istiyosanız benide ekleyin aga
-
XsyNcmast3r bunu yazdı:
-----------------------------
zuhauhzuhauhz 21-9 gitmis ss cekmissin koptum qambler yaf :D ben bu fragi mp3 dinlerken 2 katini yapıorum yaf yapmayın allah aşqına :D prof demeyin bari kendinize :D nese ztn 1.5 oynuomuşsun o ayrı bi trajedi :p nese asıl konum o deil.Clan olayını fln bana bıraktığını söylemişsin ama ben dediğim gibi artık klandır csdir fazla uğraşmıorum birader ben sana ne dedim gel serverda takılırız adam getir mac yaparız eleme yapıcaksanda serverda adminlik yaparım yardım ederim dedim.Ama kümesten tavuk seçer gibi ben öyle eleme fln yapamam kusura bakma :)
-----------------------------
birader bi gözlük al istiyosan :D ben orda aaa dehset frag yapmısım mı demişim ?yoksa son 5 dakka oynadım koydum mu demişim ?
cafedeydim bi cs atim dedim 5 dk oynadım onu koydum he illa frag istiyosan kasarım koyarım :)
1.6 alısmaya calısıyorum cok farklı gelio awm si falan
sn merk etme ben ii aimciyim :)