Tahribat Clan Cs [Mac Bitti]
-
bu arada sXe cok salak bi program
sXe wall da acaip özellikler war :D
görünmez bile olabiliosun :D
-
hangi clanlarda oynadın? Pronun anlamını biliomusun? Pro derken nette attigin 2 hslemi pro oldun yoqsa landan mac deneyimlerin varmi? wcg katildinmi? Pro olmak lafla olmuor :)
N-S serverimiz var 1.6 tbt olarak kullanabiliriz. oyuncularla merak ettim yannnis topic acan ark beni bi bulsun..
-
cs 1.6 ise bende varım
-
merak etme nettte 2 oyuna girip pro olmadim.. maclara cıktık turvualar kazadik merak etme simdiye sadece 3 clanda oynadim
Ra|Sambaci
ZeRo|Sambaci
Ntg|Durqrimast
zero clanindadagildik clani n kurucularindadndim .. ntg ilk turnuvada is yapmadik cıktım ra dan da atildim kavga ettim admlarla ..
-
senoyna.com
turnuva şampiyonu oldum
run.dll > v1.5 !
Csdiyarı Şampiyonu Oldum
proG > v1.5 !
Lan Game Teamimiz iLE şehir şehir dolastık =)
oynadıgım clanlar 1.5 de
equipa suene
run.dll
proG
myth
Lf
pbg
herkese gL .
2 macla pro da olunur meraklanma =)
-
valla XsyNcmast3r ben bu adamı oynarken gördüm ki en iyi oldugum vakitlerde kırıp geciordu ortalığı ki iyi oynarım...yinede Durqrimast ın sağlam oynadığına kalıbımı basarım...
-
abi 2 macla netten olunmaz yazio normal turnuvada olursun valla cok ii mis senin de gemcisin dll yi bi yerdne ısırıyorum ama turkiye sampiyonasinda olan dlll mi su hani kedi nin eski takımı olan ??
frost cok saol abi kim ne dusunurse dusunsun bilek isi zaten bu gambler ya ciddi sorum sana
-
evt.
clan playerımızın rahatsızlıgı nedeniyle maca cıkmayarak elenmiştik =)
he bide unutmadan clan kurucaksanız 1.6 alıcam :D alısmaya calısıcam :D
-
gambler sen su kedi hani universitedeli gecen sene eskisehir de oturan aynisindan bahsediyoruz dimi :D ya bi ara bizim ZeRo ya geldi sonra irtibati ekstik bi bulsam adami :D
evet 1.6 oynucan al alıs farklari
3-1 3-2 farkı iste ddesert daha cok sekio pompalı yavas dolduruluo 3-2 sekmio dancek akdar az colt la onune bırı cıkmaya korkuo keles her zaman kafada awp kullanmak cok zor bıcak cok koaly falan filan
-
eyw hacı, bükemediğin eli öpücen
az heyecanlanmadık bizde aha zero var die cafede...