folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Tahribat Clan Cs [Mac Bitti]

Tahribat Clan Cs [Mac Bitti]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

game on sonra acıldı pek ugramadım oraya ama tripte az vaktim gecmedi...rune kapışırdık bol bol...ne günlerdi onlar be:)

sizinkiler rexin karşısındaki cafeye takılıordu sanırım(şu 3-4 katlı olan)sizin clan ismini cok gördüm cünkü orda...cidden de ne kadar kendimize göre tecrübelide olsak elimizede veriordunuz tabe:Dyiğidi öldür hakkını yeme demişler...bir ara ayarlayalım burdan topluca gidelim derim ben...gerci cs oynayalı 1.5 yıl oluor ama yinede eski günlerin hatrına işte...

elimde 256 sınırsız var kac kişiye kadar cs serverlarına dayanır bir acıklık getirirmisiniz?

ugur0 a özel dipnot: Efsane bizim shadow team duruormu hala yerinde:)gelince bir acıklık getirirsin artık...tololo ile bir ufak şişman cocuk daha vardı cagrıydı heralde ismi hala devam edionuzmu?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    msnden irtibata gec cs için maçlarada akarız :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

http://img517.imageshack.us/img517/87/99993502vv1.jpg her mapin sonunda yetismek zorundamiyiz .. beyler yanniz lutfen bizi condition zero claniyla karistirmayin :D lutfen biiz ayriyiz

ZeRo|Sambaci :D ama simdi Yanliz_Alkoli yi kullaniom  cunku zero yla girince bazi serverlar direk kıcklıo bizi girince oyunu dagitioz die

Nerede o eski günler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    1.6 için adres verin oynayalım hep beraber

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    gerin i gordum ama ben girince lag war diip kacti :D yalan sa yalan de :D efet arada :D 0 dedigin 3-4 katliya da takiliyorduuk her zaman vip kati da otuturduk eger bizi diosan orda bi kac mac yapmistik ama her zmaan orda degildik zate clan 2 sene kaldi sonra dagildi

Nerede o eski günler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

Durqrimast elemeler başladığında pmle beni haberdar edermisin server adresini filan gönderirsen makbule geçer...

Abra Kadabra
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    Frosttear bunu yazdı:
    -----------------------------

game on sonra acıldı pek ugramadım oraya ama tripte az vaktim gecmedi...rune kapışırdık bol bol...ne günlerdi onlar be:)

sizinkiler rexin karşısındaki cafeye takılıordu sanırım(şu 3-4 katlı olan)sizin clan ismini cok gördüm cünkü orda...cidden de ne kadar kendimize göre tecrübelide olsak elimizede veriordunuz tabe:Dyiğidi öldür hakkını yeme demişler...bir ara ayarlayalım burdan topluca gidelim derim ben...gerci cs oynayalı 1.5 yıl oluor ama yinede eski günlerin hatrına işte...

elimde 256 sınırsız var kac kişiye kadar cs serverlarına dayanır bir acıklık getirirmisiniz?

ugur0 a özel dipnot: Efsane bizim shadow team duruormu hala yerinde:)gelince bir acıklık getirirsin artık...tololo ile bir ufak şişman cocuk daha vardı cagrıydı heralde ismi hala devam edionuzmu?

mertcim cnm bnm shadow team oldu kurteam:) bole idare edioz. tololo zati cagri oluo:) bnde dicektm sana bigun bulusalim eski okul tayfasi bi kafe yapak ama nette gormuom sni bu aralar

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    abi zaten karakartal bi cewap werse ayarlıyalim server su 1 haftaya cıkaririz takımı .. bide istanbul ici olursa cok ii olur beyler antremanlarda faln

Nerede o eski günler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

ugur0 bunu yazdı:
    mertcim cnm bnm shadow team oldu kurteam:) bole idare edioz. tololo zati cagri oluo:) bnde dicektm sana bigun bulusalim eski okul tayfasi bi kafe yapak ama nette gormuom sni bu aralar

olur tabi uğur hem bi buluşur eski günleri yad ederiz...pek adam kalmadı eskiden ama bilesin..anıl berhem gelir gelirse...ilber işe başlamış geliceğini sanmam...hakan belki gelir ama bilemicem tatile fln cıkmış olabilir oda msnde görüorum gerci onu...nse kişisel görüşmeyi abartmayalım:Dmsnde görürsen ugra biras konuşuruk... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

ne 1.6 non-steam i yaa :D

cs 1.5 rulz

sub7 > shameonyouformykilll ;)

Alayına HS Kralına Vs :P

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
Toplam Hit: 15951 Toplam Mesaj: 171