folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Tahribat Clan Cs [Mac Bitti]

Tahribat Clan Cs [Mac Bitti]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

ya eski clanda bole ilgi gormemisti clan direk kurulup kesinlesmisti .. burda eleme yapilcak yani direk bi 5 li cıkmıycak eskisi gibi

belki beni bile eliycek arkadaslar cıkar :D ben olmam clanda yedege gecerim farketmez :D sponsorluguda artık rene wea holyone ustlenir :D  

Nerede o eski günler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    qambler myth klanini biliorum ama prof 2 maclada olunmaz birader =) bunca takım emek verip biyerlere gelio ki bu insanlar bu işten ekmek yio coğu.Pro oyuncu bişileri ispatlayana denir türkiye capın da isim yapmış oyunculara.. Ama nette de bakarsan Amatör olupta prolara taş cıkartıcak oyuncular vardır tıpkı futboldaki gibi ama bunu tartışmak manasız önemli olan cs 1.6 oynayan arkadaşlarla bi arada takılalım kapışalım msnverinde ;) server sorunu olmaz 10 kişi cıkartın bizim serverda atarız geceleri gunduzleri ..

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

1- sizin serverin ip sini wer de girelim kardes

-2

zero zamaninda bizde cafe turnuvalarina girip para cıkartioduk tm gecim saglamaz ama aprtyi parasi o aksmaki kisi basi 50 sermilyon een dandik te iisinde 200 milyon kazanmistik

Nerede o eski günler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

önemli olan eğlence :) ben artık sıkıldım 7yıldır real girmem coğu zaman mp3 acıp öle giriorum kendime fake bi klan durdum arkadaşlar arasında şakasına sonra server actık işte eğlencesine ebabil team die..

server ip : 62.68.208.5:27015 - Benim nckm genelde EbabiL TeaM | 3B4B1L dir.. mac akalım geceleri güzel olur hadi 10 kişi cıkartın..Zaten amaç eğlence .

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    gir abi bende giriyorum simdi beyler gelen bu aksam o servera gelsin herkeze bol sans benmde aptal bi nick ile gelcem

Nerede o eski günler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    ben girdim az önce ebabilin yere güzel orda takılsak iyi olur aslında...

Abra Kadabra
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

yalanim yok ebedil beni iceworld de yeni tebrik ediyorum kendisini burda ve bence onun elemeye girmesine ihtiyac olamdigi kanisindaym . adm cok ii ciddiyim yani nasil diim bende bilmesem aim sanardim hs leri falantek alıo adm

burdan kendini tebrik ediyorum  

Nerede o eski günler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    yarına bi saat ayarlayalım hepimiz girelim bende girmek isterdim de şuan download yapıyorum :D

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    tskler birader ama ben clan islerini biraktim ha tbt olarak karma mac fln yapariz toplasin bana haberin verin ayarlarim yani sorun deil :) hadi ii geceler

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    ya rica etsem bi admınlık falan werebilcenmi aksamlari icin bi tane bıdı bidi girdi dagitio serveri da :D arada cok aım kullanan admlar girip cıkıo

Nerede o eski günler...
Toplam Hit: 17344 Toplam Mesaj: 171