Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?
-
Malum şahsın yalanlarına inanan saf'lar için bir not düşüyorum,
Gerçi bu kadar yalana defalarca kanan insan saf'lıktan öte embesil yada gerizekalı olmalı!
Son yalan'ı;
- Ohal önerisi getiren D. Bahçeliye;
" Ohal'i kaldırdık, tekrar getirmeyiz "
Vay anasını sayın seyirciler, evet vay anasını, OHAL'i kaldırmış :)
Evet OHAL’i bu ülkede kaldıran, bugün kendisinin ifade ettiği gibi Başbakan Erdoğan değil, 57. Hükümettir.
2002 Seçimleri’nin hemen öncesinde hazırlanan Bakanlar Kurulu kararı ile, sadece iki ilde, Tunceli ve Şırnak’ta kalmış olan OHAL’i, son kez, bir daha uzatılmamak kararı ile 30. Kasım.2002 ye kadar uzatan Hükümet Tezkeresi’nin altında, Başbakan Yardımcısı olarak Devlet Bahçeli’nin imzası var.
OHAL’i kaldıran Başbakan Erdoğan değil ama ülkeyi, bölgede tekrar OHAL’e ihtiyaç duyulacak duruma getiren, bizzat Başbakan Erdoğan ve AKP Hükümeti’dir
-
cumhuriyet halk partisi
kemal kılıçdaroğlu gelmeden önce mhp diyordum fakat mhp'nin mini anayasa paketinde gösterdiği tutum yani chp'nin anayasa mahkemesine gitmesi için gereken imza sayısında umursuz takılması nasıl bir tutumdur bilmiyorum yani hep hata üzerine hata.. mesela abdullah gül'ün cumhurbaşkanlığa gelmesinde mhp'nin katkısı olmadığı söylenemez?
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
AKePe'ye oy vermek, kahbeliğe ortak olmaktır,
AKePe'ye oy vermek bölmeye ortak olmaktır,
AKePe'ye oy vermek gözü yaşlı TÜRK analarının vebalini almaktır,
AKePe'ye oy vermek, MEHMETÇİK ANASI ile kahbe soyu pkk'lının kahbe anasını bir tutmaktır,
AKePe'ye oy vermek, MEHMETÇİK ile, kandırılan gençler diye bize yutturulan kahbe soyu pkk'lıyı aynı kefeye koymaktır,
AKePe'ye oy vermek milleti parçalamaktır,
AKePe'ye oy vermek, israil lobisinin tayyipe verdiği madalyaya ortak olmak, sonrada salakça kahrolsun israil demek gafletidir,
AKePe'ye oy vermek türk-kürt düşmanlığını alevlendirmektir,
AKePe'ye oy vermek fettoş köpeğine destek vermektir,
AKePe'ye oy vermek kula kulluk mantığının ilerlemesidir,
AKePe'ye oy vermek islamiyeti sömüren cemaatçi pezevenklerin ekmeğine yağ sürmektir,
AKePe'ye oy vermek TÜRK kimliğinin temelinin boşaltılmasına destek vermektir,
AKePe'ye oy vermek TSK'yı cemaatçi ve israil destekli siyonist kadrolaşmaya itmektir.
AKePe'ye oy vermek, Beynini Zikeyim diyenlerin sayısının artmasına destek olmaktır...
devlet bahçeli mhp de oldukça 1000 oyum olsa 1 tanesini vermem zaten başka siyaset yapacak partide yok hepsi boş -
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
Çok şükür ki Milliyetçi Hareket Partisi denen bir parti var bu ülkede.
Doğrularıyla yanlışlarıyla tartılıp biçildiğinde benim mantığıma göre en doğru seçim MHP olacaktır.
Bahçeli varken zırt Ülkücüler böyle tırt Apoyu siz asmadınız zort ben eski Ülkücüyüm ama oyumu vermem hebele hübele gibi martavallar okumayın müridcanlar.
Alın mantığınızı önünüze ona göre en doğru seçimi yapın.Takım tutar gibi parti tutuyor birçok insanımız.
takım tutar gibi parti tutmak senin yaptığın oluyor sade bilgilendirmek istedim ;)
-----------------------------Nasıl bu kanıya vardınız.Bilgilendirmenin anlamı hakkında biraz bilgilendikten sonra yorum yaparsanız yorumunuz spam havasına bürünmez.
Ortaya attığınız düşünceyi biraz açıklarmısın?
Doğru yanlış denklemi kurmanı istiyorum senden MHP yada oy vermeyi düşündüğün siyasi parti için.
ben siyasi düşüncemi belirtmedim herhangi bir yorumda da bulunmadım siyasi olarak. Belki mhpli bile olabilirim ya da chp ya da akp ve yahut tkp konu benim partim değil. Ben o söylediklerinden ve daha önceki forumda ki konuşmalarından da sonra birde takım tutar gibi parti tutmayın demişsin ya ilginç :D takım tutar gibi parti tutma olayı şu ki sen ve senin gibiler partinizden takımınız gibi hiç vazgeçmiyorsunuz.mhp forever :D
Bahçeli varken zırt Ülkücüler böyle tırt Apoyu siz asmadınız zort ben eski Ülkücüyüm ama oyumu vermem hebele hübele gibi martavallar okumayın müridcanlar.
bknz; yukarıdaki cümlen sadece bir örnek :D neyse sen hayatta öyle değilsindir :D sadece akpliler takım tutar gibi parti tutar bu foruma göre:D eğlenceli forum işte :D
-----------------------------Senin siyasi düşüncen beni ilgilendirmez hacım.Zaten seni bir siyasi partinin seçmeni olarak düşünmedim sadece hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsan sebepleri ile açıklamanı istedim "takım tutar gibi parti tutmadığını" göstermen için.
Araştır hocam ne yazmışım geçmişte getir önüme özür dileyim boyumdan büyük laf etmişim diyeyim.Verdiğin örnek çok alakasız olmuş bir anlık karalama hevesinin örneği gibi duruyor ama başarısız. Orada benim söyleyip de senin anlamadığın şey sürekli ipsiz sapsız bahaneler ile MHP'yi karalama çalışmaları var geçin bunları adam akıllı birşeyler söyleyin ikna edin bizi ben de vazgeçeyim oyumu vermekten.Sonuçta babamın partisi değil bana hiçbir şekilde bir getirisi yok çuval çuval kömür vermiyor erzak yardımı yapımıyor oy vereyim diye veya yeşil kart çıkartmıyor oy verene.Zihniyetini ortaya koymuşsun hocam senin beynine nüfuz edebilmek için yukarıda saydığım şeyleri yapmak gerek ya da kasımpaşa kabadayısı olmak...
-----------------------------seni ya da partini karalayınca elime bişey geçmiyor hoca. Nitrousu karala bir çuval kömür kap falan yak yani ortada germe kendini bu kadar :) Benim zihniyetim ne imiş ne demişim ki yukarıdakilerden biri olsa şu bu konuşuyon. Ne tanıyosun bi yerden yardım alırken mi gördün? ha gördüysen kanıtla yok görmediysen sus az bi yerlerinden iftira atma. Ben hiçbirşey demeden iki dakikada beni analiz ettin hemen akpli yaptın. yorumunu koydun. Eğlencelisiniz vesselam :D
Bundan sonra senin cevabın beni ilgilendirmiyo zaten daha cevap vermiyecem de sadece kendinle yüzleş gerçekten ama gerçekten mhp den başkasına oy vermeyi düşünüp objektif bir şekilde araştırdın mı? Araştırmış mhp ye karar kılmış olabilirsin ona saygım var ama araştırdın mı objektif olarak. sadece kendinle yüzleş bana kanıtlamak zorunda değilsin.
Bak benim siyasi düşüncemi sormuyorum sana. Benle ilgili yorum yapma. hatta cevap verme kendinle yüzleş.
-
vay şu konuda tartışma başlatmayın ya gereksi yere doldurmayın bende merak ediyorum oranı
-
DJ_Alper bunu yazdı:
vay şu konuda tartışma başlatmayın ya gereksi yere doldurmayın bende merak ediyorum oranı
Bu forumda nasıl bi oran bekliyosun alper Allah aşkına :D bi kere akpli olan varsa bile söylemez. Adamlar daha insan gibi konuşmasını tartışmasını bilmiyo :D -
sirpence bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Bu forumda nasıl bi oran bekliyosun alper Allah aşkına :D bi kere akpli olan varsa bile söylemez. Adamlar daha insan gibi konuşmasını tartışmasını bilmiyo :D
-----------------------------yav tartışmasın işte :) haklısın çekinir de çekinmesinde olay yok yani bu ülkede cumheriyer demokrasi varsa istediğini seçer sen neden bunu böyle demenin kimsenin hakkı yok
-
jizz_jix bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
-----------------------------jizz_jix bunu yazdı:
Beyler AKP hükümetini seviyormusunuz ?
sonuna kadar
-----------------------------Neyini seviyosun hacım sana 8 lik iktidarında ne verdi, ne yaptı, Bu hükümet
ben XpertVision katılıyorum. Bu partiye oyveren ne kadar adam varsa benim gözümde de 5 kuruş etmez. o kadar arkadaş kemal kılınçdaroğlunun neyi varmış bu adam kadar temiz bir adam varmı şimdi türkiyede.parti lideri olarak.
Tabi o senin şahsi düşüncen olabilir ama bu hümet gittmesse daha çok ana ağlar daha çok evlat ölür.Tutturmuş bir açılım ayağı sen ne bu açılı biliyomusun yok bilmiyosun eeeee hocam bu adam anayasayı değiştiriyo niye değiştiriyo bu adam seçimi keybetmesi halinde kendini su üstüne çıkaracak ben onun su üstüne çıkmasını istemem onun için bu önümüzdeki seçimlerde CHP 'ye ondan sonra gene CHP ye verecem.+Anayasa değişikliği evet hayır için oy kullacaz onada hayır diyecem....
-----------------------------Atatürkten sonra iktidar olamamış bi partinin neyini savunuyosun kılıçdaroğlu adını duyurdu istanbul seçimleriyle. yolsuzluklarınıda biliyoruz
-ankara belediye başkanı karayalçın döneminde belediye önüne döşenen su boruları resmiyette var ama kazılan çukurlarda su boruları falan çıkmadı
-1992'de, SSK'ya genel müdür olduğunuzda, kurum (bugünün rakamlarıyla) 128 bin lira kâr ediyordu. 1999'da, SSK'dan ayrıldığında, zarar 1 milyar 111 milyon liraya yükseldi
-Yalova'daki 200 yataklı hastane inşaatı için, OYAK'a 1 trilyon 598 milyar lira yerine, % 51'lik artışla, 2 trilyon 410 milyar liralık bir ödeme yapıldı..
daha neler var neler bunları biliyomusun yoksa bilmemezlikten mi geliyosun bildigini farz edersek nası l oy veriyosun chp ye -
Chp'ye verecem.Kılıçtaroğluna güveniyorum ve umutluyum. 1 milyon kere seçim yapılsa yinede akp'ye vermem.badem bıyıklının sonu yakındır..
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
Bu forumda nasıl bi oran bekliyosun alper Allah aşkına :D bi kere akpli olan varsa bile söylemez. Adamlar daha insan gibi konuşmasını tartışmasını bilmiyo :D
Akp'nin mazlumizm ideolojisi iliklerine işlemiş senin bilde adam(!). bir daha forumda tartışmaya girecek olduğumda önce karşımdakinin zeka yaşına bakacağım.