folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?

Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Xsharez bunu yazdı:
    -----------------------------

Ana bi bakdım KILIÇDAROĞLU geldi başa dedim adama bak şeker şeker ne kadar tatlı dedim oyum buna... sonradan düşündüm yeni doğmuş torununa sigorta yapan, Avukat kızını 40 avukat içinden devlet dairesinde önemli bi yere getiren daha sonra sorulduğunda efendim ak partiye bok atardınız şöyl yapdı oğlu böyle yapdı siz ne yapdınız denildiğinde cvp veremeyip sinirlenip basın toplantısını terkedişi bende balık başdan kokar kelimesi geldi aklıma... 

hocam adamaçıklama yaptı torununu yapmışlar sigortalı ama kafama takıldı..

cümle alem koştura koştura gitmedi mi sigorta yaptırmaya koca türkiye ye balık baştan kokar demiyosunda adamın torunu gidip sigorta yapıldı diye mi oy vermekden vazgeçtin :)

komiksin böyle gerekce olmaz.. ben o dönemde çalışıyodum sigorta girişimi kendim yaptırdım o kalabalığı bi görsen bana cidden hak verirdin..

ayrıca bu ülkede hakimlik savcılık sınavında bile torpil dönüyor.. herkes tırım tırım torpil arıyor sınav zamanı.. gözümle gördüğüm şeylerden biri buda..

bence adam kızının bi yere gelmesi için yaptıysa en doğrusunu yapmış.. olaya siyasetci olarak bakıyosanız bir babanın gözünden de bakın.. kimin babası çocuğunun işi için bi yerleri aramayı torpil bulmayı ihmal ediyor?

not: oy vermiyeceğim :| ama yinede bakış açısı yanlış gibi saygılar..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

akp

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

CHP

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Confusion bunu yazdı:

kılıçdarığlu mu adam gibi adam..

pehh..

2 partiye oy veriilir..

akp ve mhp ..

mhp bana daha yakın geliyor bu nedenle mhp.. 

doğru melih gökceği rezil-i rüsva etti aynı şekilde dengir mir'i de, başbakana da dedi gerçi tartışalım diye ama bi amerikaya kadar gidip gelmesi lazımdı işi vardı heralde. bu adamların savunulmaya ihtiyacı var tabi savunun bakalım..

şuan mhp iktidarda olsa üst düzey kadrolara kimlerin nasıl torpillerle gelebileceğini düşünemiyorum bile..

ki akp yi akp yapan zaten mhp dir :| açın gözünüzü mhp liler.. vurup kırmak la ankara dil tarih ya da anakara siyasalın önünde terörist dövdük demekle bitmiyo iş.. (ki dövülen dağda teröriste karşı şehit olan ahmetin, mehmedin kardeşi).. bu lafım özellikle gençlereydi..

hocalarımın alayı mhp kökenli insanlar, diğer fakültelerde öyle 80 den sonra nasıl atandığı belli olmayan bir çok hoca buralarda malesef.. bakınız bir gıdım ilerleme kaydedemedik.. ha hala turancılık anlayışıyla gidiyosanız söyleyin bana ben size uygun bi yaşam alanı bulayım gidin boş araziyi feth edin.. bu dünya yeni dünya artık o felsefelere yer yok..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Boş atarım amk bu ülkenin menfaatini düşünen 1 adam yok piyasada herkes kendi kıçını tavana vurdurma derdinde.

Not : bu konuda silinebilir bkz: Silinen konu logları.

Avukat/Hukukçu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

TDH partisi kurulsaydı Sarıgüle verecektim. Ama artık Osman Paşanın yanındayız...

arkadaşım hiç sunu sorguladın mı; bu sarıgül bu kadar bina açacak parayı nerden buluyor diye..tirilyonlarca para harcadı.nerden buldu diye bir sor bakalım

oyumda chp..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onalti
    onalti's avatar
    Erkek

Adalet Ve Kalkınma Partisi

Naber lan filozoflar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

bence tbt anket yapsın :)

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

Confusion bunu yazdı:

mhp,bide şu devlet bahçeliyi postalasalar..partiyi amacından saptırıyor..

aynen adam iki kelimeyi bi araya getirip konuşamıo yaw kağıda bakıp duruo:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

21. yy Türkiye Ensitütüsü başkanı Prf Dr. Ümit Özdağ başa geçmedikçe Bahçeli'li MHP den bi zikim olmaz.. Partilerden çok kimin milliyetçi tabana bayraktarlık yapacağı önemli.. İster MHP olsun ister CHP HEPAR vs. Ama CHP Atatürkçü kimliğini çoktan terketti.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
Toplam Hit: 33601 Toplam Mesaj: 250