Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?
-
Xsharez bunu yazdı:
-----------------------------
Ana bi bakdım KILIÇDAROĞLU geldi başa dedim adama bak şeker şeker ne kadar tatlı dedim oyum buna... sonradan düşündüm yeni doğmuş torununa sigorta yapan, Avukat kızını 40 avukat içinden devlet dairesinde önemli bi yere getiren daha sonra sorulduğunda efendim ak partiye bok atardınız şöyl yapdı oğlu böyle yapdı siz ne yapdınız denildiğinde cvp veremeyip sinirlenip basın toplantısını terkedişi bende balık başdan kokar kelimesi geldi aklıma...
hocam adamaçıklama yaptı torununu yapmışlar sigortalı ama kafama takıldı..
cümle alem koştura koştura gitmedi mi sigorta yaptırmaya koca türkiye ye balık baştan kokar demiyosunda adamın torunu gidip sigorta yapıldı diye mi oy vermekden vazgeçtin :)
komiksin böyle gerekce olmaz.. ben o dönemde çalışıyodum sigorta girişimi kendim yaptırdım o kalabalığı bi görsen bana cidden hak verirdin..
ayrıca bu ülkede hakimlik savcılık sınavında bile torpil dönüyor.. herkes tırım tırım torpil arıyor sınav zamanı.. gözümle gördüğüm şeylerden biri buda..
bence adam kızının bi yere gelmesi için yaptıysa en doğrusunu yapmış.. olaya siyasetci olarak bakıyosanız bir babanın gözünden de bakın.. kimin babası çocuğunun işi için bi yerleri aramayı torpil bulmayı ihmal ediyor?
not: oy vermiyeceğim :| ama yinede bakış açısı yanlış gibi saygılar..
-
akp
-
CHP
-
Confusion bunu yazdı:
kılıçdarığlu mu adam gibi adam..
pehh..
2 partiye oy veriilir..
akp ve mhp ..
mhp bana daha yakın geliyor bu nedenle mhp..
-----------------------------doğru melih gökceği rezil-i rüsva etti aynı şekilde dengir mir'i de, başbakana da dedi gerçi tartışalım diye ama bi amerikaya kadar gidip gelmesi lazımdı işi vardı heralde. bu adamların savunulmaya ihtiyacı var tabi savunun bakalım..
şuan mhp iktidarda olsa üst düzey kadrolara kimlerin nasıl torpillerle gelebileceğini düşünemiyorum bile..
ki akp yi akp yapan zaten mhp dir :| açın gözünüzü mhp liler.. vurup kırmak la ankara dil tarih ya da anakara siyasalın önünde terörist dövdük demekle bitmiyo iş.. (ki dövülen dağda teröriste karşı şehit olan ahmetin, mehmedin kardeşi).. bu lafım özellikle gençlereydi..
hocalarımın alayı mhp kökenli insanlar, diğer fakültelerde öyle 80 den sonra nasıl atandığı belli olmayan bir çok hoca buralarda malesef.. bakınız bir gıdım ilerleme kaydedemedik.. ha hala turancılık anlayışıyla gidiyosanız söyleyin bana ben size uygun bi yaşam alanı bulayım gidin boş araziyi feth edin.. bu dünya yeni dünya artık o felsefelere yer yok..
-
Boş atarım amk bu ülkenin menfaatini düşünen 1 adam yok piyasada herkes kendi kıçını tavana vurdurma derdinde.
Not : bu konuda silinebilir bkz: Silinen konu logları.
-
Silent_King bunu yazdı:
TDH partisi kurulsaydı Sarıgüle verecektim. Ama artık Osman Paşanın yanındayız...
arkadaşım hiç sunu sorguladın mı; bu sarıgül bu kadar bina açacak parayı nerden buluyor diye..tirilyonlarca para harcadı.nerden buldu diye bir sor bakalımoyumda chp..
-
Adalet Ve Kalkınma Partisi
-
bence tbt anket yapsın :)
-
Confusion bunu yazdı:
mhp,bide şu devlet bahçeliyi postalasalar..partiyi amacından saptırıyor..
-----------------------------aynen adam iki kelimeyi bi araya getirip konuşamıo yaw kağıda bakıp duruo:)
-
21. yy Türkiye Ensitütüsü başkanı Prf Dr. Ümit Özdağ başa geçmedikçe Bahçeli'li MHP den bi zikim olmaz.. Partilerden çok kimin milliyetçi tabana bayraktarlık yapacağı önemli.. İster MHP olsun ister CHP HEPAR vs. Ama CHP Atatürkçü kimliğini çoktan terketti.