folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?

Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

-----------------------------

Aynen

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

tabiki chp..

ama bide şu var. cCc 40 yapar cCc

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

CHP'de kılıçdaroğlu gelse ne yapacak ? İdamı geri getirip apoyu asıcak mı ? Hayır. Akp gibi chpde apoyu beslicek. Apoda denilen şerefsizde terör eylemlerini içerden yönetecek. Bizim başımıza dürüst adam gelmesi lazım. Kimse alınmasın ama başımızda dürüst ve cesur mu cesur adam yok. Daha dünkü boklardan korkuyolar. Bi bizim geçmişimize bakın bide onlarınkine bakın. 2-3 senede bi ada veriyoruz yunanistana. Halbuki 70 milyon tükürse adamlar boğulur. Neymiş Avrupa Birliğindeymiş. Adam herşey için amerikadan izin alıyo. Kılıçdaroğlu geçsede aynısını yapıcak ben size söliyim. Başımıza geçmiş görmüş adamlar, geri adım atmayan, cesur ve dürüst olan adamlar lazım. Bana görede bu adam sonuna kadar OSMAN PAŞA. Adam dünkü konuşmasında bile 70 milyonun önünde idamı getircem apoyu asıcam dedi resmen. Yazdığı kitaplarda anlatılanlar sonuna kadar gerçekler ve o adam kadar askerlerine, vatanına değer veren adam yoktur mecliste. Herkesin kendi fikri ama bana göre kılıçdaroğluda bişey yapamaz...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

Çok şükür ki Milliyetçi Hareket Partisi denen bir parti var bu ülkede.

Doğrularıyla yanlışlarıyla tartılıp biçildiğinde benim mantığıma göre en doğru seçim MHP olacaktır. 

Bahçeli varken zırt Ülkücüler böyle tırt Apoyu siz asmadınız zort ben eski Ülkücüyüm ama oyumu vermem hebele hübele gibi martavallar okumayın müridcanlar.

Alın mantığınızı önünüze ona göre en doğru seçimi yapın.Takım tutar gibi parti tutuyor birçok insanımız.

takım tutar gibi parti tutmak senin yaptığın oluyor sade bilgilendirmek istedim ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek
    Tbt deki badem bıyıklıları tek tek deşifre etmiş konu.

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

narcobs bunu yazdı:

CHP'de kılıçdaroğlu gelse ne yapacak ? İdamı geri getirip apoyu asıcak mı ? Hayır. Akp gibi chpde apoyu beslicek. Apoda denilen şerefsizde terör eylemlerini içerden yönetecek. Bizim başımıza dürüst adam gelmesi lazım. Kimse alınmasın ama başımızda dürüst ve cesur mu cesur adam yok. Daha dünkü boklardan korkuyolar. Bi bizim geçmişimize bakın bide onlarınkine bakın. 2-3 senede bi ada veriyoruz yunanistana. Halbuki 70 milyon tükürse adamlar boğulur. Neymiş Avrupa Birliğindeymiş. Adam herşey için amerikadan izin alıyo. Kılıçdaroğlu geçsede aynısını yapıcak ben size söliyim. Başımıza geçmiş görmüş adamlar, geri adım atmayan, cesur ve dürüst olan adamlar lazım. Bana görede bu adam sonuna kadar OSMAN PAŞA. Adam dünkü konuşmasında bile 70 milyonun önünde idamı getircem apoyu asıcam dedi resmen. Yazdığı kitaplarda anlatılanlar sonuna kadar gerçekler ve o adam kadar askerlerine, vatanına değer veren adam yoktur mecliste. Herkesin kendi fikri ama bana göre kılıçdaroğluda bişey yapamaz...

Hocam fikirlerin yanlış değil ama osman paşa da iktidar olamaz yani oy oranı belli ( KEŞKE OLSA KEŞKE )mhp de iktidar olamaz (KEŞKE OLSA KEŞKE )ülkemizde şu günlerde chp gerçeği var( oy olarak ). iktidarı indirmek için en yakın chp bunlarda başaramassa biz istediğimiz kadar yazalım çizelim boşa ama bunlar ne pahasına olursa olsun inmeli iktidardan.

TURKCELL
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

Cumhuriyet Halk Partisi

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

jizz_jix bunu yazdı:

Hocam fikirlerin yanlış değil ama osman paşa da iktidar olamaz yani oy oranı belli ( KEŞKE OLSA KEŞKE )mhp de iktidar olamaz (KEŞKE OLSA KEŞKE )ülkemizde şu günlerde chp gerçeği var( oy olarak ). iktidarı indirmek için en yakın chp bunlarda başaramassa biz istediğimiz kadar yazalım çizelim boşa ama bunlar ne pahasına olursa olsun inmeli iktidardan.

bizde Osman Pasayi basa getimek icin ugrasiriz o zaman.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

DjBarky bunu yazdı:

Cumhuriyet Halk Partisi

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

atihari41 bunu yazdı:

AKP

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 33681 Toplam Mesaj: 250