Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?
-
-----------------------------Aynen
-
tabiki chp..
ama bide şu var. cCc 40 yapar cCc
-
CHP'de kılıçdaroğlu gelse ne yapacak ? İdamı geri getirip apoyu asıcak mı ? Hayır. Akp gibi chpde apoyu beslicek. Apoda denilen şerefsizde terör eylemlerini içerden yönetecek. Bizim başımıza dürüst adam gelmesi lazım. Kimse alınmasın ama başımızda dürüst ve cesur mu cesur adam yok. Daha dünkü boklardan korkuyolar. Bi bizim geçmişimize bakın bide onlarınkine bakın. 2-3 senede bi ada veriyoruz yunanistana. Halbuki 70 milyon tükürse adamlar boğulur. Neymiş Avrupa Birliğindeymiş. Adam herşey için amerikadan izin alıyo. Kılıçdaroğlu geçsede aynısını yapıcak ben size söliyim. Başımıza geçmiş görmüş adamlar, geri adım atmayan, cesur ve dürüst olan adamlar lazım. Bana görede bu adam sonuna kadar OSMAN PAŞA. Adam dünkü konuşmasında bile 70 milyonun önünde idamı getircem apoyu asıcam dedi resmen. Yazdığı kitaplarda anlatılanlar sonuna kadar gerçekler ve o adam kadar askerlerine, vatanına değer veren adam yoktur mecliste. Herkesin kendi fikri ama bana göre kılıçdaroğluda bişey yapamaz...
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
Çok şükür ki Milliyetçi Hareket Partisi denen bir parti var bu ülkede.
Doğrularıyla yanlışlarıyla tartılıp biçildiğinde benim mantığıma göre en doğru seçim MHP olacaktır.
Bahçeli varken zırt Ülkücüler böyle tırt Apoyu siz asmadınız zort ben eski Ülkücüyüm ama oyumu vermem hebele hübele gibi martavallar okumayın müridcanlar.
Alın mantığınızı önünüze ona göre en doğru seçimi yapın.Takım tutar gibi parti tutuyor birçok insanımız.
takım tutar gibi parti tutmak senin yaptığın oluyor sade bilgilendirmek istedim ;) -
Tbt deki badem bıyıklıları tek tek deşifre etmiş konu.
-
narcobs bunu yazdı:
-----------------------------CHP'de kılıçdaroğlu gelse ne yapacak ? İdamı geri getirip apoyu asıcak mı ? Hayır. Akp gibi chpde apoyu beslicek. Apoda denilen şerefsizde terör eylemlerini içerden yönetecek. Bizim başımıza dürüst adam gelmesi lazım. Kimse alınmasın ama başımızda dürüst ve cesur mu cesur adam yok. Daha dünkü boklardan korkuyolar. Bi bizim geçmişimize bakın bide onlarınkine bakın. 2-3 senede bi ada veriyoruz yunanistana. Halbuki 70 milyon tükürse adamlar boğulur. Neymiş Avrupa Birliğindeymiş. Adam herşey için amerikadan izin alıyo. Kılıçdaroğlu geçsede aynısını yapıcak ben size söliyim. Başımıza geçmiş görmüş adamlar, geri adım atmayan, cesur ve dürüst olan adamlar lazım. Bana görede bu adam sonuna kadar OSMAN PAŞA. Adam dünkü konuşmasında bile 70 milyonun önünde idamı getircem apoyu asıcam dedi resmen. Yazdığı kitaplarda anlatılanlar sonuna kadar gerçekler ve o adam kadar askerlerine, vatanına değer veren adam yoktur mecliste. Herkesin kendi fikri ama bana göre kılıçdaroğluda bişey yapamaz...
-----------------------------Hocam fikirlerin yanlış değil ama osman paşa da iktidar olamaz yani oy oranı belli ( KEŞKE OLSA KEŞKE )mhp de iktidar olamaz (KEŞKE OLSA KEŞKE )ülkemizde şu günlerde chp gerçeği var( oy olarak ). iktidarı indirmek için en yakın chp bunlarda başaramassa biz istediğimiz kadar yazalım çizelim boşa ama bunlar ne pahasına olursa olsun inmeli iktidardan.
-
Cumhuriyet Halk Partisi
-
jizz_jix bunu yazdı:
Hocam fikirlerin yanlış değil ama osman paşa da iktidar olamaz yani oy oranı belli ( KEŞKE OLSA KEŞKE )mhp de iktidar olamaz (KEŞKE OLSA KEŞKE )ülkemizde şu günlerde chp gerçeği var( oy olarak ). iktidarı indirmek için en yakın chp bunlarda başaramassa biz istediğimiz kadar yazalım çizelim boşa ama bunlar ne pahasına olursa olsun inmeli iktidardan.
-----------------------------bizde Osman Pasayi basa getimek icin ugrasiriz o zaman.
-
DjBarky bunu yazdı:
Cumhuriyet Halk Partisi
----------------------------- -
atihari41 bunu yazdı:
-----------------------------AKP