Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?
-
jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------
MsXLaBs bunu yazdı:
AK Parti.....!
Hacım tamam akp nin yaptığı güzel şeyler var sağlıkta olsun güzel şeyler yaptılar sence akp türkiyeyi ne yaptı ? 8 yıldan beri bir tane fabrika kurmamışlar adamlar sen gelipte halen bu adamlara oy veriyorsan sana diyecek lafım yok... Bunlara oy verenler benim gözümde artık bir vatan hainidir kalleştir şerefsizdir adi'dirGenel olarak .
-----------------------------Hocam niye bu kadar hazımsızsın? Milletin fikrini soruyosun, ondan sonra söyleyince de vatan haini, kalleş, şerefsiz, adi, diyosun..
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------jizz_jix bunu yazdı:
MsXLaBs bunu yazdı:
AK Parti.....!
Hacım tamam akp nin yaptığı güzel şeyler var sağlıkta olsun güzel şeyler yaptılar sence akp türkiyeyi ne yaptı ? 8 yıldan beri bir tane fabrika kurmamışlar adamlar sen gelipte halen bu adamlara oy veriyorsan sana diyecek lafım yok... Bunlara oy verenler benim gözümde artık bir vatan hainidir kalleştir şerefsizdir adi'dirGenel olarak .
-----------------------------Hocam niye bu kadar hazımsızsın? Milletin fikrini soruyosun, ondan sonra söyleyince de vatan haini, kalleş, şerefsiz, adi, diyosun..
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
-----------------------------Konun açıldığı zmana bak o zamandan sonra fikrim değişti :)
-
jizz_jix bunu yazdı:
Konun açıldığı zmana bak o zamandan sonra fikrim değişti :)
-----------------------------Fikri değişen insanlar diğer insanlara hakaret edebiliyor yani???
-
Hak ve Eşitlik Partisi
-
sex partisi
-
siz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu; AKP'ye atacak gibiyim...
-
MaxeL bunu yazdı:
genç party :D cem uzana atardim chp kılıçdar oğlu zaten sahte kabadayi :D
-----------------------------ıyı yaksıtırma olmus hoca tebrık ederım :|
oyum chp ıle mhp ye olmaz da ötekilerin hepsıne gözüm kapalı atarım bu ulkeyı somurduklerı yeter
-
PHP
-
sandık n arar la tbt de.
-
BVP(Bekarlığa veda partisi)