Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?
-
n2n2 bunu yazdı:
-----------------------------
opusdei bunu yazdı:
Daha iisi olmadığı için AKP.
Eğer bugün chp, mhp, vs.. bir partinin başına adam gibi adam geçse oyumu ona veririm.
Yalnış anlaşılmasın.Ben AKP li falan değilim.Herhangi bir akp kuruluşuna falan da üye değilim.Çevremde akp li de çok değildir..Etki altında kalmadan bunu yazdım.
Akp ii değil, vasattır.Diğerleri de kötüdür.1 tane vasattan iisi gelsin.Hemen oyumu ona vereyim.
-----------------------------AKPli olup da oyunu AKP ye veren biri var mı tanıdığın UNESCO arıyor koruma altına alıcakmış.
Neyse mhpli yada başkabişeyli olup da chp ye verenler akıllılık eder konuyu açan arkadaş gibi, başka türlü tayyibe dayamaya teslim etmiş olursunuz ülkeyi. Chp yükselişte desteklemek gerek, siyasetten en nefret eden en tiksinen ben bile oy kullanıcam bu yüzden.
-----------------------------adamın özgür iradesidir. Genel olarak konuşuyorum burda bu konu açıldıysa adama şuraya niye veriyon buraya bilmem ne yapmayın arkadaşlar
küçümsemek gruplaşmak üstüne gitmek hiç olmasın herkes çekinmeden istediğini yazsınki daha iyi bir verim alınsın
-
n2n2 bunu yazdı:
opusdei bunu yazdı:
Daha iisi olmadığı için AKP.
Eğer bugün chp, mhp, vs.. bir partinin başına adam gibi adam geçse oyumu ona veririm.
Yalnış anlaşılmasın.Ben AKP li falan değilim.Herhangi bir akp kuruluşuna falan da üye değilim.Çevremde akp li de çok değildir..Etki altında kalmadan bunu yazdım.
Akp ii değil, vasattır.Diğerleri de kötüdür.1 tane vasattan iisi gelsin.Hemen oyumu ona vereyim.
-----------------------------AKPli olup da oyunu AKP ye veren biri var mı tanıdığın UNESCO arıyor koruma altına alıcakmış.
-----------------------------ahahahaha :D
-
Ben az çok siyasetin içindeyim. ( muhtarlık malum ) Buraya sabah saat 10:30 da bir maliyeci geldi adam harbi harbi MHP'li bunu açık açık söylüyo.Geldi dedim abi bu sene hangisine oy vereksin düşündü baktı ve şöyle dedi chp
Bu hükümete oy verenlerde ar namus yok dedi. Eğer bir daha akp iktidar olursa. Ben bu adama nasıl katılmayım arkadaş türkiyenin durum mu belli bu hükümetin yaptığını yutacak değiliz. Ben kendi payıma akp'ye verenlerin aklına yanım aklına ... söylicem çok şey varda başım kalabalık :)
-
jizz_jix bunu yazdı:
Ben az çok siyasetin içindeyim. ( muhtarlık malum ) Buraya sabah saat 10:30 da bir maliyeci geldi adam harbi harbi MHP'li bunu açık açık söylüyo.Geldi dedim abi bu sene hangisine oy vereksin düşündü baktı ve şöyle dedi chp
Bu hükümete oy verenlerde ar namus yok dedi. Eğer bir daha akp iktidar olursa. Ben bu adama nasıl katılmayım arkadaş türkiyenin durum mu belli bu hükümetin yaptığını yutacak değiliz. Ben kendi payıma akp'ye verenlerin aklına yanım aklına ... söylicem çok şey varda başım kalabalık :)
-----------------------------chp döneminide biliyoruz..neler yaptılar..bu millet ne eziyetler çekti..
%100000 sağcıyımdır ..ve olmaya da devam edeceğim..
-
az önce bir ilçedeydim bir poster vardı. menderes, özal, tayyipin resmi filan vardı. üzerine tükenmez kalemle şunu yazmışlar. 3 üde adam gibi adam puhahaha zihniyetini s.kim
-
Hiç bir siyasi parti siyasi görüşümü savunmuyor.
-
flybatwin bunu yazdı:
az önce bir ilçedeydim bir poster vardı. menderes, özal, tayyipin resmi filan vardı. üzerine şunu yazmışlar. 3 üde adam gibi adam puhahaha zihniyetini s.kim
-----------------------------3 üde Amerikan mandacısı aq :)
-
Yaw mürid kardeşler, o adamdır, bu değildir tartışması yapacak değilim.
Şimdi siz burada sabaha kadar 50 bin tane yorum yapsanız, görüş belirtseniz kimsenin kararının değişeceğini sanmıyorum.
Yani konuyu amacı dışına saptırmayalım..
Konunun asıl amacına dönelim.Sadece Seçim olsa oyunu kime verirsin ?
Bizler burada bir tartışma başlatmayaım bence..
-
adalet ve kalkınma partisi
başka söze gerek yok
-
destanition bunu yazdı:
adalet ve kalkınma partisi
başka söze gerek yok
-----------------------------:) bilmukabele