folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?

Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

n2n2 bunu yazdı:
    -----------------------------

opusdei bunu yazdı:

Daha iisi olmadığı için AKP.

Eğer bugün chp, mhp, vs.. bir partinin başına adam gibi adam geçse oyumu ona veririm.

Yalnış anlaşılmasın.Ben AKP li falan değilim.Herhangi bir akp kuruluşuna falan da üye değilim.Çevremde akp li de çok değildir..Etki altında kalmadan bunu yazdım.

Akp ii değil, vasattır.Diğerleri de kötüdür.1 tane vasattan iisi gelsin.Hemen oyumu ona vereyim.

AKPli olup da oyunu AKP ye veren biri var mı tanıdığın UNESCO arıyor koruma altına alıcakmış.

Neyse mhpli yada başkabişeyli olup da chp ye verenler akıllılık eder konuyu açan arkadaş gibi, başka türlü tayyibe dayamaya teslim etmiş olursunuz ülkeyi. Chp yükselişte desteklemek gerek, siyasetten en nefret eden en tiksinen ben bile oy kullanıcam bu yüzden.

adamın özgür iradesidir. Genel olarak konuşuyorum burda bu konu açıldıysa adama şuraya niye veriyon buraya bilmem ne yapmayın arkadaşlar

küçümsemek gruplaşmak üstüne gitmek hiç olmasın herkes çekinmeden istediğini yazsınki daha iyi bir verim alınsın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

n2n2 bunu yazdı:

opusdei bunu yazdı:

Daha iisi olmadığı için AKP.

Eğer bugün chp, mhp, vs.. bir partinin başına adam gibi adam geçse oyumu ona veririm.

Yalnış anlaşılmasın.Ben AKP li falan değilim.Herhangi bir akp kuruluşuna falan da üye değilim.Çevremde akp li de çok değildir..Etki altında kalmadan bunu yazdım.

Akp ii değil, vasattır.Diğerleri de kötüdür.1 tane vasattan iisi gelsin.Hemen oyumu ona vereyim.

AKPli olup da oyunu AKP ye veren biri var mı tanıdığın UNESCO arıyor koruma altına alıcakmış.

ahahahaha :D

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Ben az çok siyasetin içindeyim. ( muhtarlık malum ) Buraya sabah saat 10:30 da bir maliyeci geldi  adam harbi harbi MHP'li  bunu açık açık söylüyo.Geldi dedim abi bu sene hangisine oy vereksin düşündü baktı ve şöyle dedi chp

Bu hükümete oy verenlerde ar namus yok dedi. Eğer bir daha akp iktidar olursa. Ben bu adama nasıl katılmayım arkadaş türkiyenin durum mu belli bu hükümetin yaptığını yutacak değiliz. Ben kendi payıma akp'ye verenlerin aklına yanım aklına ... söylicem çok şey varda başım kalabalık :)

TURKCELL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Confusion
    Confusion's avatar
    Erkek

jizz_jix bunu yazdı:

Ben az çok siyasetin içindeyim. ( muhtarlık malum ) Buraya sabah saat 10:30 da bir maliyeci geldi  adam harbi harbi MHP'li  bunu açık açık söylüyo.Geldi dedim abi bu sene hangisine oy vereksin düşündü baktı ve şöyle dedi chp

Bu hükümete oy verenlerde ar namus yok dedi. Eğer bir daha akp iktidar olursa. Ben bu adama nasıl katılmayım arkadaş türkiyenin durum mu belli bu hükümetin yaptığını yutacak değiliz. Ben kendi payıma akp'ye verenlerin aklına yanım aklına ... söylicem çok şey varda başım kalabalık :)

chp döneminide biliyoruz..neler yaptılar..bu millet ne eziyetler çekti..

%100000 sağcıyımdır ..ve olmaya da devam edeceğim..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

az önce bir ilçedeydim  bir poster vardı. menderes, özal, tayyipin resmi filan vardı.  üzerine tükenmez kalemle şunu yazmışlar.  3 üde adam gibi adam puhahaha zihniyetini s.kim 

www.sohhbet.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hiç bir siyasi parti siyasi görüşümü savunmuyor.

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

flybatwin bunu yazdı:

az önce bir ilçedeydim  bir poster vardı. menderes, özal, tayyipin resmi filan vardı.  üzerine şunu yazmışlar.  3 üde adam gibi adam puhahaha zihniyetini s.kim 

3 üde Amerikan mandacısı aq :) 

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yaw mürid kardeşler, o adamdır, bu değildir tartışması yapacak değilim.

Şimdi siz burada sabaha kadar 50 bin tane yorum yapsanız, görüş belirtseniz kimsenin kararının değişeceğini sanmıyorum.

Yani konuyu amacı dışına saptırmayalım..

Konunun asıl amacına dönelim.Sadece Seçim olsa oyunu kime verirsin ?

Bizler burada bir tartışma başlatmayaım bence..

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

adalet ve kalkınma partisi

başka söze gerek yok

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onalti
    onalti's avatar
    Erkek

destanition bunu yazdı:

adalet ve kalkınma partisi

başka söze gerek yok

:) bilmukabele

Naber lan filozoflar.
Toplam Hit: 36085 Toplam Mesaj: 250