folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?

Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

jizz_jix bunu yazdı:
    -----------------------------

narcobs bunu yazdı:

CHP'de kılıçdaroğlu gelse ne yapacak ? İdamı geri getirip apoyu asıcak mı ? Hayır. Akp gibi chpde apoyu beslicek. Apoda denilen şerefsizde terör eylemlerini içerden yönetecek. Bizim başımıza dürüst adam gelmesi lazım. Kimse alınmasın ama başımızda dürüst ve cesur mu cesur adam yok. Daha dünkü boklardan korkuyolar. Bi bizim geçmişimize bakın bide onlarınkine bakın. 2-3 senede bi ada veriyoruz yunanistana. Halbuki 70 milyon tükürse adamlar boğulur. Neymiş Avrupa Birliğindeymiş. Adam herşey için amerikadan izin alıyo. Kılıçdaroğlu geçsede aynısını yapıcak ben size söliyim. Başımıza geçmiş görmüş adamlar, geri adım atmayan, cesur ve dürüst olan adamlar lazım. Bana görede bu adam sonuna kadar OSMAN PAŞA. Adam dünkü konuşmasında bile 70 milyonun önünde idamı getircem apoyu asıcam dedi resmen. Yazdığı kitaplarda anlatılanlar sonuna kadar gerçekler ve o adam kadar askerlerine, vatanına değer veren adam yoktur mecliste. Herkesin kendi fikri ama bana göre kılıçdaroğluda bişey yapamaz...

Hocam fikirlerin yanlış değil ama osman paşa da iktidar olamaz yani oy oranı belli ( KEŞKE OLSA KEŞKE )mhp de iktidar olamaz (KEŞKE OLSA KEŞKE )ülkemizde şu günlerde chp gerçeği var( oy olarak ). iktidarı indirmek için en yakın chp bunlarda başaramassa biz istediğimiz kadar yazalım çizelim boşa ama bunlar ne pahasına olursa olsun inmeli iktidardan.

Evet hocam osman paşayı fazla tanıyan yok. Süreli kanallara çıkan veya diğerleri gibi şehitlerimizin haberlerini siyasete döken bi kişi değil.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

Çok şükür ki Milliyetçi Hareket Partisi denen bir parti var bu ülkede.

Doğrularıyla yanlışlarıyla tartılıp biçildiğinde benim mantığıma göre en doğru seçim MHP olacaktır. 

Bahçeli varken zırt Ülkücüler böyle tırt Apoyu siz asmadınız zort ben eski Ülkücüyüm ama oyumu vermem hebele hübele gibi martavallar okumayın müridcanlar.

Alın mantığınızı önünüze ona göre en doğru seçimi yapın.Takım tutar gibi parti tutuyor birçok insanımız.

takım tutar gibi parti tutmak senin yaptığın oluyor sade bilgilendirmek istedim ;)

Nasıl bu kanıya vardınız.Bilgilendirmenin anlamı hakkında biraz bilgilendikten sonra yorum yaparsanız yorumunuz spam havasına bürünmez.

Ortaya attığınız düşünceyi biraz açıklarmısın?

Doğru yanlış denklemi kurmanı istiyorum senden MHP yada oy vermeyi düşündüğün siyasi parti için.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bo$ oy...

[22817//kaanabak]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

AKePe'ye oy vermek, kahbeliğe ortak olmaktır,

AKePe'ye oy vermek bölmeye ortak olmaktır,

AKePe'ye oy vermek gözü yaşlı TÜRK analarının vebalini almaktır,

AKePe'ye oy vermek, MEHMETÇİK ANASI ile kahbe soyu pkk'lının kahbe anasını bir tutmaktır,

AKePe'ye oy vermek, MEHMETÇİK ile, kandırılan gençler diye bize yutturulan kahbe soyu pkk'lıyı aynı kefeye koymaktır,

AKePe'ye oy vermek milleti parçalamaktır,

AKePe'ye oy vermek, israil lobisinin tayyipe verdiği madalyaya ortak olmak, sonrada salakça kahrolsun israil demek gafletidir,

AKePe'ye oy vermek türk-kürt düşmanlığını alevlendirmektir,

AKePe'ye oy vermek fettoş köpeğine destek vermektir,

AKePe'ye oy vermek kula kulluk mantığının ilerlemesidir,

AKePe'ye oy vermek islamiyeti sömüren cemaatçi pezevenklerin ekmeğine yağ sürmektir,

AKePe'ye oy vermek TÜRK kimliğinin temelinin boşaltılmasına destek vermektir,

AKePe'ye oy vermek TSK'yı cemaatçi ve israil destekli siyonist kadrolaşmaya itmektir.

AKePe'ye oy vermek, Beynini Zikeyim diyenlerin sayısının artmasına destek olmaktır...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

sirpence bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

Doğrularıyla yanlışlarıyla tartılıp biçildiğinde benim mantığıma göre en doğru seçim MHP olacaktır. 

Bahçeli varken zırt Ülkücüler böyle tırt Apoyu siz asmadınız zort ben eski Ülkücüyüm ama oyumu vermem hebele hübele gibi martavallar okumayın müridcanlar.

Alın mantığınızı önünüze ona göre en doğru seçimi yapın.Takım tutar gibi parti tutuyor birçok insanımız.

takım tutar gibi parti tutmak senin yaptığın oluyor sade bilgilendirmek istedim ;)

Nasıl bu kanıya vardınız.Bilgilendirmenin anlamı hakkında biraz bilgilendikten sonra yorum yaparsanız yorumunuz spam havasına bürünmez.

Doğru yanlış denklemi kurmanı istiyorum senden MHP yada oy vermeyi düşündüğün siyasi parti için.

ben siyasi düşüncemi belirtmedim herhangi bir yorumda da bulunmadım siyasi olarak. Belki mhpli bile olabilirim ya da chp ya da akp ve yahut tkp konu benim partim değil. Ben o söylediklerinden ve daha önceki forumda ki konuşmalarından da sonra birde takım tutar gibi parti tutmayın demişsin ya ilginç :D takım tutar gibi parti tutma olayı şu ki sen ve senin gibiler partinizden takımınız gibi hiç vazgeçmiyorsunuz.

bknz; yukarıdaki cümlen sadece bir örnek :D neyse sen hayatta öyle değilsindir :D sadece akpliler takım tutar gibi parti tutar bu foruma göre:D eğlenceli forum işte :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

AKePe'ye oy vermek, kahbeliğe ortak olmaktır,

AKePe'ye oy vermek bölmeye ortak olmaktır,

AKePe'ye oy vermek gözü yaşlı TÜRK analarının vebalini almaktır,

AKePe'ye oy vermek, MEHMETÇİK ANASI ile kahbe soyu pkk'lının kahbe anasını bir tutmaktır,

AKePe'ye oy vermek, MEHMETÇİK ile, kandırılan gençler diye bize yutturulan kahbe soyu pkk'lıyı aynı kefeye koymaktır,

AKePe'ye oy vermek milleti parçalamaktır,

AKePe'ye oy vermek, israil lobisinin tayyipe verdiği madalyaya ortak olmak, sonrada salakça kahrolsun israil demek gafletidir,

AKePe'ye oy vermek türk-kürt düşmanlığını alevlendirmektir,

AKePe'ye oy vermek fettoş köpeğine destek vermektir,

AKePe'ye oy vermek kula kulluk mantığının ilerlemesidir,

AKePe'ye oy vermek islamiyeti sömüren cemaatçi pezevenklerin ekmeğine yağ sürmektir,

AKePe'ye oy vermek TÜRK kimliğinin temelinin boşaltılmasına destek vermektir,

AKePe'ye oy vermek TSK'yı cemaatçi ve israil destekli siyonist kadrolaşmaya itmektir.

AKePe'ye oy vermek, Beynini Zikeyim diyenlerin sayısının artmasına destek olmaktır...

Hafiz galiba sen AQ P yazacaktin yanlislik oldu degilmi?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Kılıçdaroğlu gelmeden önce MHP ydi ama şimdi CHP.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

sirpence bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

ben siyasi düşüncemi belirtmedim herhangi bir yorumda da bulunmadım siyasi olarak. Belki mhpli bile olabilirim ya da chp ya da akp ve yahut tkp konu benim partim değil. Ben o söylediklerinden ve daha önceki forumda ki konuşmalarından da sonra birde takım tutar gibi parti tutmayın demişsin ya ilginç :D takım tutar gibi parti tutma olayı şu ki sen ve senin gibiler partinizden takımınız gibi hiç vazgeçmiyorsunuz.

bknz; yukarıdaki cümlen sadece bir örnek :D neyse sen hayatta öyle değilsindir :D sadece akpliler takım tutar gibi parti tutar bu foruma göre:D eğlenceli forum işte :D

Senin siyasi düşüncen beni ilgilendirmez hacım.Zaten seni bir siyasi partinin seçmeni olarak düşünmedim sadece hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsan sebepleri ile açıklamanı istedim "takım tutar gibi parti tutmadığını" göstermen için.

Araştır hocam ne yazmışım geçmişte getir önüme özür dileyim boyumdan büyük laf etmişim diyeyim.Verdiğin örnek çok alakasız olmuş bir anlık karalama hevesinin örneği gibi duruyor ama başarısız. Orada benim söyleyip de senin anlamadığın şey sürekli ipsiz sapsız bahaneler ile MHP'yi karalama çalışmaları var geçin bunları adam akıllı birşeyler söyleyin ikna edin bizi ben de vazgeçeyim oyumu vermekten.Sonuçta babamın partisi değil bana hiçbir şekilde bir getirisi yok çuval çuval kömür vermiyor erzak yardımı yapımıyor oy vereyim diye veya yeşil kart çıkartmıyor oy verene.Zihniyetini ortaya koymuşsun hocam senin beynine nüfuz edebilmek için yukarıda saydığım şeyleri yapmak gerek ya da kasımpaşa kabadayısı olmak...

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Oy verecek parti yok

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

Cumhuriyet Halk Partisi

All is well