Tahribat.Com Bugün Seçim Olsa ?
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------
neden akp ? merak ediyorum..neyini beyendigini..bizim göremedigimiz ne?babamın iş yerinde doğulu bir kamyoncu içeri girdi tvde de tayyip vardı..sövmeye basladı allah belanı versin snn anan..bizi bir ekmeğe muhtac hale getirdin fln fln...sonra konusması bitince ama yine gidecem oyumu buna verecem dedi.bnde neden dedim..oda dine bir bu sahip çıkıyor...
bu adamın mantıgı bu oldugu sürece zaten ülke bir adım ileri gitmeyecek.baska bir nedenden verse oyunu adam haklı derim.
adam dine sahip cıksın ülkeyi naparsa yapsın mantıgında..tayyibin yatacak yeri zaten yok..
-----------------------------vay aq mantiga bak. Hayretten dudagim ucuklayacak.
-
HAK-HUKUK-ADALET MİLLİYETÇİ HAREKET...
-
yassun bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
namaz kılmak oruç tutmak camiye gitmek kötü birşey yani
-----------------------------canım kardeşim bak orada "türbanlı kadın sayısı arttı"ğıda yazıyor yani Türkiye'de islamiyet yaranmak gibi bir şey oldu çocuğunu imam hatip lisesine gönderen babanın amacı cemaatten iş koparırım düşüncesi ya da cemaatin çocuğuna sahip çıkması..
-
akpye oy vereceğini söyleyen arkadaşlar , kapanan fabrikaların ve açılan fabrikaların ufak bi listesini yapsınlar.
hitlerin güzel bir sözü vardır.(yanlışım olabilir düzeltin). Sanayi döneminde artık her fabrika devletinizin kalesidir. ne kadar çok üretim yaparsanız o kadar bağımsız olursunuz tadında birşeydi. tam doğrusunu yazan arkadaş çıkabilir.
Normalde oyum HEPAR ın ancak bu badem bıyıklıları indirmek için CHP ye vereceğim sanırım. artık nefret kelimesi hafif kalıyor.
-
ultrAsker bunu yazdı:
akpye oy vereceğini söyleyen arkadaşlar , kapanan fabrikaların ve açılan fabrikaların ufak bi listesini yapsınlar.
hitlerin güzel bir sözü vardır.(yanlışım olabilir düzeltin). Sanayi döneminde artık her fabrika devletinizin kalesidir. ne kadar çok üretim yaparsanız o kadar bağımsız olursunuz tadında birşeydi. tam doğrusunu yazan arkadaş çıkabilir.
Normalde oyum HEPAR ın ancak bu badem bıyıklıları indirmek için CHP ye vereceğim sanırım. artık nefret kelimesi hafif kalıyor.
ekonomik olarak düşünecek olursak yazdıklarınıgünlük 11 yumurta üretiyorsan halkında 10 yumurta harcıyorsan 1 yumurta fazlan olur.bunuda satarsın.herkez o 1 yumurtayı almak için yarışa girer paran değerlenir...daha az çalışarak daha cok para kazanmış olursun.
diger türlüsüne bakacak olursak 9 üretim var 10 harcıyorsan dışardan alırsın..bu seferde daha cok para harcarsın paranın değeri düşüer.daha fazla calısmak zorunda kalırsın ki dışardan 1 tane daha yumurta alasın..
şimdi biz fabrikaları kapattık durumu artık siz düşünün..
-
akp ülkeyi batırmışmış, bitirmişmiş.
bu akp sadece taraftarlarını değil tüm dünyayı kandırmayı başarıyo dimi.
yunanistan'ın iflas bayrağını çektiği, ingilterenin borçlarını çeviremediği bi kriz de türkiye ne kadar inandırıcı rol yapıyo dimi.
bi dilim ekmeğe muhtaç etmişmiş.
ula bi ötv indirimi oldu araba almak için millete 6-9 ay sonrasına gün verdiler. gökten zembille iniyo bu paralar milletin cebine amk.
siz anti akp'ciler mesela faiz oranlarının önemini, neye göre belirlendiğni, uzun vadeli devlet tahvili ihraç etmenin manasından bihaber chp jargonuyla atın tutun.
biz elektrik kesintisi açıklaması yaparken binasının elektriği kesilen baş harfi deniz baykal olan bakanların dönemini;
istanbulun chp dönemindeki içleracısı halini de biliriz.
kemal kılıçdaroğlu denen kuklaya hiç girmiyorum
BİR ÜLKENİN EKONOMİSİ NE KADAR SÜPER OLURSA OLSUN BATAN DA OLACAK, KAZANAN DA. kaybedenin olmadığı bir sistem istiyosanız komünist devrim için kollarınızı sıvayın.
üçbeş batanı iflas edeni vitrine koyup edebiyat yapıyosunuz.
akp rulz...
-
MHP
-
66albay bunu yazdı:
akp ülkeyi batırmışmış, bitirmişmiş.
bu akp sadece taraftarlarını değil tüm dünyayı kandırmayı başarıyo dimi.
yunanistan'ın iflas bayrağını çektiği, ingilterenin borçlarını çeviremediği bi kriz de türkiye ne kadar inandırıcı rol yapıyo dimi.
bi dilim ekmeğe muhtaç etmişmiş.
ula bi ötv indirimi oldu araba almak için millete 6-9 ay sonrasına gün verdiler. gökten zembille iniyo bu paralar milletin cebine amk.
siz anti akp'ciler mesela faiz oranlarının önemini, neye göre belirlendiğni, uzun vadeli devlet tahvili ihraç etmenin manasından bihaber chp jargonuyla atın tutun.
biz elektrik kesintisi açıklaması yaparken binasının elektriği kesilen baş harfi deniz baykal olan bakanların dönemini;
istanbulun chp dönemindeki içleracısı halini de biliriz.
kemal kılıçdaroğlu denen kuklaya hiç girmiyorum
BİR ÜLKENİN EKONOMİSİ NE KADAR SÜPER OLURSA OLSUN BATAN DA OLACAK, KAZANAN DA. kaybedenin olmadığı bir sistem istiyosanız komünist devrim için kollarınızı sıvayın.
üçbeş batanı iflas edeni vitrine koyup edebiyat yapıyosunuz.
akp rulz...
-----------------------------bana msn adresini ver konuşalım..gerçekleri görmeni istiyorum sadece..ben onun bunun savunuculugunuda yapmıyorum..ben sana sunacam sen bakacaksın..burdan konuşulmaaz ama..hersei mantık cercevesinde anlatacam..Ekerci yazdı..
-
konuşacaksan bana pm at adresini...
-
adam gibi parti yok verilebilecek.Onun için hepsine verecegım