Gündem - Güncel Konular
TOKİ Başvuruları Başladı (100 Bin Sosyal Konut Projesi İçin Başvuru Şartları)
TOKİ Başvuruları Başladı (100 Bin Sosyal Konut Projesi İçin Başvuru Şartları)
-
Catapat bunu yazdı
İstanbul Tuzla'nın başvuru ekranında daha önce yer alıp şimdi neden yer almadığı konusunu buradan sordum.
https://www.toki.gov.tr/bilgi-edinme
Konu türünü "Konut ve İşyeri Satışları" olarak seçip ve diğer gerekli alanları doldurup siz de sorabilirsiniz.
Bu konunun takipçisi olalım bakalım :)
Bu konuda güzel bir yer değinmişsin hocam, bende hemen bir bilgi edinme vereyim, bakayım merak ettim detayları.
Başakşehir'e verdik başvuruyu ama soran edenler için bilgi birikimimiz olsun. Her yıl yapılacaksa da her yıl bu körpe ülke de şansımızı deneriz. -
EricNorthman bunu yazdıCatapat bunu yazdı
İstanbul Tuzla'nın başvuru ekranında daha önce yer alıp şimdi neden yer almadığı konusunu buradan sordum.
https://www.toki.gov.tr/bilgi-edinme
Konu türünü "Konut ve İşyeri Satışları" olarak seçip ve diğer gerekli alanları doldurup siz de sorabilirsiniz.
Bu konunun takipçisi olalım bakalım :)
Bu konuda güzel bir yer değinmişsin hocam, bende hemen bir bilgi edinme vereyim, bakayım merak ettim detayları.
Başakşehir'e verdik başvuruyu ama soran edenler için bilgi birikimimiz olsun. Her yıl yapılacaksa da her yıl bu körpe ülke de şansımızı deneriz.Az önce para çekmeye gittim gişedekilere sordum Tuzlaya başvuru alıyorlarmış. Sistemsel bir sorun olabilir dedi edevlette görünmemesi için.
-
E-devletten başvuru yapanlar, başvuru ücretinin ödenmesi için mesajla bildirilen IBAN numarasına ödeme yapıyorlarmış.
Gelen mesajda alıcı adı belirtilmemiş sadece IBAN numarası var.
"Alıcı adı soyadı " kısmına ne yazılacak bilen var mı ?
-
Catapat bunu yazdı
E-devletten başvuru yapanlar, başvuru ücretinin ödenmesi için mesajla bildirilen IBAN numarasına ödeme yapıyorlarmış.
aynen arkadaşlar bilen var mı. yoksa bankadan mı yatıracağız.
-
Proje - inşaat - teslim derken 2-3 yılı bulacaktır diye düşünüyorum. Direk geç otur tarzında olsa hemen atlardım :)
-
coder2 bunu yazdı
Proje - inşaat - teslim derken 2-3 yılı bulacaktır diye düşünüyorum. Direk geç otur tarzında olsa hemen atlardım :)
bu yıl başında yapılmaya başlanacakmış ve 1-1,5 yıl içerisinde teslim edilecekmiş.
-
Kahramann bunu yazdıCatapat bunu yazdı
aynen arkadaşlar bilen var mı. yoksa bankadan mı yatıracağız.
Hesap kendi adına açılıyor kendi adını soyadını yaz
-
Zaten isim cikiyor ibani yazinca, diger kismada kendi adini yasacaksin ben oyle yaptim.
-
Müritler bir sorum var mesela. Diyelim ki bana çıktı 180 bin TL lik ev.
Ben buna kredi çekmek istemiyorum kenarda 180 bin TL param vardı çatırt diye evi alabiliyor muyum? Yoksa krediye mecbur muyum? Birde bu faiz muhabbeti nedir Toki deki anlamadım tam olarak.
Taksiti bankadan çekilen krediye mi veriyorsun tokiden kredi mi çekiyorsun biraz gariplik var.
MhmdAlmz tarafından 21/Ara/19 22:02 tarihinde düzenlenmiştir -
MhmdAlmz bunu yazdı
Müritler bir sorum var mesela. Diyelim ki bana çıktı 180 bin TL lik ev.
Ben buna kredi çekmek istemiyorum kenarda 180 bin TL param vardı çatırt diye evi alabiliyor muyum? Yoksa krediye mecbur muyum? Birde bu faiz muhabbeti nedir Toki deki anlamadım tam olarak.
Taksiti bankadan çekilen krediye mi veriyorsun tokiden kredi mi çekiyorsun biraz gariplik var.
Peşin paraya kim yok der