Gündem - Güncel Konular
TOKİ Başvuruları Başladı (100 Bin Sosyal Konut Projesi İçin Başvuru Şartları)
TOKİ Başvuruları Başladı (100 Bin Sosyal Konut Projesi İçin Başvuru Şartları)
-
15 dakika once edevletten basvuru yaptim ama telefona SMS falan gelmedi. Bu yuzden basvuru ucretini yatiramiyorum. SMS'i sonradan mi gonderiyorlar?
-
Beyler kesin bilgi daireler ödemesi bitene kadar satılamıyor, kiraya verilemiyor.
Alt gelir grubu denilerek satılıyor bu projedeki daireler. Daireyi alayım boş dursun taksitleri bitince düşünürüz diyorsanız onun içinde denetim yapılıyormuş. Evde siz veya birinci derece akraba (baba, anne, kardeş, çocuk) oturması gerekiyormuş.
Eğer bu şartlara uymazsanız daireye el koyuluyor ve o vakte kadar yatırdığınız parada yanıyor.
Başakşehir Kayabaşı Mahallesindeymiş bu arada proje.
mkyb tarafından 24/Ara/19 15:02 tarihinde düzenlenmiştir -
İkametgahımı tembellikten dolayı yaşadığım şehire taşıyamadım. Fakat yaşadığım şehirde elektrik,su vs. benim üzerime. İkametgah olmadan elektrik, su faturalarıyla ispat edebilirim. Yine de toki ye başvurabiliyor muyum bilgisi olan var mı? Aradığımda ulaşamıyorum doğal olarak.
-
saybirs bunu yazdı
İkametgahımı tembellikten dolayı yaşadığım şehire taşıyamadım. Fakat yaşadığım şehirde elektrik,su vs. benim üzerime. İkametgah olmadan elektrik, su faturalarıyla ispat edebilirim. Yine de toki ye başvurabiliyor muyum bilgisi olan var mı? Aradığımda ulaşamıyorum doğal olarak.
E-devlette ne yazıyorsa o kabul ediliyor. Fatura bir anlam ifade etmiyor.
-
matr0x bunu yazdı
15 dakika once edevletten basvuru yaptim ama telefona SMS falan gelmedi. Bu yuzden basvuru ucretini yatiramiyorum. SMS'i sonradan mi gonderiyorlar?
sms yarın mesai başlangıcı sonrasında gelir.
-
mkyb bunu yazdı
Beyler kesin bilgi daireler ödemesi bitene kadar satılamıyor, kiraya verilemiyor.
Alt gelir grubu denilerek satılıyor bu projedeki daireler. Daireyi alayım boş dursun taksitleri bitince düşünürüz diyorsanız onun içinde denetim yapılıyormuş. Evde siz veya birinci derece akraba (baba, anne, kardeş, çocuk) oturması gerekiyormuş.
Eğer bu şartlara uymazsanız daireye el koyuluyor ve o vakte kadar yatırdığınız parada yanıyor.
Başakşehir Kayabaşı Mahallesindeymiş bu arada proje.
Ben o konuda rahatım çok şükür bunu bilerek başvurduk, çıkarsa bir kaç sene sonra başakşahir de ki evime davetlisiniz :P :)
-
-Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek.
Şu maddeyi tam anlayamadım. Peder bey ile ayrı adreslerde ikamet ediyoruz. İkimizde ayrı başvuru yapabilir miyiz?
-
Çıkması imkansız. Haberlerde söyledi 100.000 konuta 440.000 kişi başvurmuş şimdiye kadar. 1.000.000 kişi olur diyorlar süre bitene kadar.
Yılbaşı büyük ikramiyesiyle eşdeğer çıkma şansı var.
-
Arkadaş ben ilçede oturuyorum. Mersinde var ama tarsus'da yaşıyorum ben başvursam olumsuzmu olur acaba
-
mkyb bunu yazdı
Çıkması imkansız. Haberlerde söyledi 100.000 konuta 440.000 kişi başvurmuş şimdiye kadar. 1.000.000 kişi olur diyorlar süre bitene kadar.
Yılbaşı büyük ikramiyesiyle eşdeğer çıkma şansı var.
10 seferde girsek 10unda da çıkmaz. Üstelik bunun içinde nen yandaşlık kurulmuş fırsat kovalamış içten içe dönen ihaleye fesat kafası bir ton olayında olduğunu düşünüyorum. İşte bizimki de macera Musfata hocam