Bilişim Güvenliği
Toplanın Millet Kendi VPN Sunucumuzu Kendimiz Kuruyoruz - Yeni Başlayanlar İçin VPN - Güncelleme : 30.03.2014
Toplanın Millet Kendi VPN Sunucumuzu Kendimiz Kuruyoruz - Yeni Başlayanlar İçin VPN - Güncelleme : 30.03.2014
-
vps istiyoz la =(
-
legendary bunu yazdıYigit bunu yazdı
başıma geleni anlatayım.
Bi üstümdeki mesajda belirttim 789 hatası alıyorum diye.
Acaba dedim windows 8 kullandığım için olabilir mi?
İnternette kurcaladım bi kaç ayar vermişler yaptım olmadı.
Daha sonra TP-Link'i arayıp teknik destek alayım dedim. TTNET'e yönlendirdiler.. (Sitelerinde ttnet'in verdiği modem bile yok)
TTneti aradım vpn için herhangi bi izin vermem gerekiyor mu modemden diye. Karşımdaki kişi önce bi normal kurulum yapalım dedi. yok yok dedim internetim bağlı.
- Ha siz wifi şifresi istiyosunuz dedi
+ yoo beyendi niçin isteyeyim ben vpn ayarları hakkında destek almak istiyorum
- VPN nedir ?
+ Hani şu yasaklı siteler var ya TİB'in engellediği onlara girmek için kullanacağım
- O konuda tplink'i arayarak destek alabilirsiniz ya da 118 20'yi arayın
+118 20 extra ücretli bi servis. Beni ücretli servise mi yönlendiriyorsunuz doğru mudur dedim
- Yok efenim yani oradan da destek alabilirsiniz ayrıyetten diye söyledim
+ Neyse iyi günler..
Demek ki ttnet'den modem almamak lazımmış :)
Telefonla 3g'den sorunsuz kullandığım VPN'mi evdeki modem ile kullanamıyorum var mı böyle bişey arkadaş ya.Valla bağlananlar nası yaptı bu işi anlamadım. Telde sorunsuz ama ttnette sıkıntı devam ediyor. Benim işl. sis. windows 7.
Aşağıdaki olayıda yaptım ama olmadı.
http://support.microsoft.com/kb/926179
ben iphone den bile bağlanamadım.
sildim tekrar kurulum yapacağımedit:
oldu :)
-
herşey tamam bitek şu vpn.mydomain.com muhabbeti kaldı bunu nasıl ayarlıyoruz ?
-
aLsanCaK bunu yazdı
sanırım a kaydı ile domain adresini ipye yönlendireceğiz
-
myblackworldweb bunu yazdıaLsanCaK bunu yazdı
sanırım a kaydı ile domain adresini ipye yönlendireceğiz
DNS kısmında Add Domain var. Oradan domain ekle. Sana
NS1.DIGITALOCEAN.COM
NS2.DIGITALOCEAN.COM
NS3.DIGITALOCEAN.COM
şeklinde NS adresleri verecek. Onları domaine gir ve bekle :)
-
yok boyle bisey anasini satiim.
tebrik ediyorum.
-
789 hatası alıyorum bende.
Telefonla 3g kullanarak vpne bağlanabiliyorum ama pcden bağlanamıyorum. Ttnetin vereceği modemden bu kadar olur. Dns de değiştirmek ayrı bir işkenceydi bunda. Kafasına göre dnsleri otomatike alıyordu. Zte bilmem ne modeli modem kullanıpta memnun olan duymadım.
Edit: Modemin tam adı zte h168n. Bu modemi kullanıpda vpne bağlanabilen anlatsın da bizde bağanalım sadece telefon için yapmış olamyalım.
Editin editi: zte h168n veya ttnetin hipernet için verdiği modemlerden kullananlar modem arayüzünden güvenlik>Alg ipsec ve ltp2yi tiklesin. Böylece sorunsuz giriş yapabileceksiniz. Ama modem dandik olduğu için ilk restardan sonra aktif etmeyebilir. Modemi restartladıkdan sonra bekleyin 1saat filan aktif olacaktır. Ben şuan sorunsuz bağlanabiliyorum vpn pcden 789 hatası vermiyor.
RaAmLis tarafından 02/Nis/14 04:05 tarihinde düzenlenmiştir -
vpn ile bağlanmakta sorun yaşayan win8 kullanıcıları softether clientini indirip onunla bağlansınlar hata vermiyor.
-
dökümanda ip'yi putty'de ve e-mail'de gizlemiş rene ama, command prompt ekranında ssh login olurken ip yazıyor tamamen unutmuş onu.
kvasir tarafından 03/Nis/14 20:55 tarihinde düzenlenmiştir -
:D
https://www.youtube.com/watch?v=tDH7-4v5LCw