Bilişim Güvenliği
Toplanın Millet Kendi VPN Sunucumuzu Kendimiz Kuruyoruz - Yeni Başlayanlar İçin VPN - Güncelleme : 30.03.2014
Toplanın Millet Kendi VPN Sunucumuzu Kendimiz Kuruyoruz - Yeni Başlayanlar İçin VPN - Güncelleme : 30.03.2014
-
Daft bunu yazdı
hocam ben kurdum, dediğin ayarları da aynen yaptım.
amma lakinki bağlanmiyir .s
ağ bağlantıları özellikler > bağdaştırıcı ayarları değiştir > ayarlamış olduğun bağlantı > sağ tıkla > özellikler> güvenlik > vpn türü = IPSec ile katman 2 tünel protokulu sonra gelişmiş ayarlar > kimlik doğrusulaması için önceden paylaşılmış anahtar = kurulum yaparken ayarladığın şifre ( rene not düşmüştü lazım olcak diye) sonra tamam de tekrar dene
-
daha baştan mıçtım hocam ya. elimde ininal kart, genç bankkart bide teb bankkart var ama hiç birini kabul etmiyor anlamadım gitti. bu kartları kullanıp alan var mı.
-
Altair bunu yazdı
daha baştan mıçtım hocam ya. elimde ininal kart, genç bankkart bide teb bankkart var ama hiç birini kabul etmiyor anlamadım gitti. bu kartları kullanıp alan var mı.
ininal prepaid diye etmiyordur, ininalı paypala tanımla, paypalınla ödeme yap.
kvasir tarafından 29/Mar/14 20:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Allahim taze kan :-) Sağol hocam
-
az bekleyin düşündüklerim olursa 30-40 kişiye vpn sponsoru olcam belki daha fazla ;)
-
beyler ip adresi unutulur, domain akılda kalır.
noip yasaklanmış.
onun yerine şunu buldum
buraya girip üye olun.
güzel bi domain seçin kendinize benim örneğim: xxx.dnsd.me gayet kısa akılda kalıcı.
ip olarak da sunucunuzun ipsini girin. bikaç dakkada yönlendirme tamamdır.
-
Daft bunu yazdı
beyler ip adresi unutulur, domain akılda kalır.
noip yasaklanmış.
onun yerine şunu buldum
buraya girip üye olun.
güzel bi domain seçin kendinize benim örneğim: xxx.dnsd.me gayet kısa akılda kalıcı.
ip olarak da sunucunuzun ipsini girin. bikaç dakkada yönlendirme tamamdır.
Hocam renenin anlattığı yöntemde zaten subdomain kaydedebiliyoduk *.softether.net şeklinde?
-
Ayazz bunu yazdı
Hocam renenin anlattığı yöntemde zaten subdomain kaydedebiliyoduk *.softether.net şeklinde?
onu da kullanabilirsiniz ama benim anlattığım vpn kurmasanız bile geçerli.
hem daha kısa akılda kalıcı
-
Beyler bu işi biri sahiplenirmi yoksa ben alıyım kendime kurayımmı ucuzundan.Birde alırsam linux olsa oluyor daa.?
-