Bilişim Güvenliği
Toplanın Millet Kendi VPN Sunucumuzu Kendimiz Kuruyoruz - Yeni Başlayanlar İçin VPN - Güncelleme : 30.03.2014
Toplanın Millet Kendi VPN Sunucumuzu Kendimiz Kuruyoruz - Yeni Başlayanlar İçin VPN - Güncelleme : 30.03.2014
-
Hocam pdf güzel olmuş sağolasın fakat bazı imajlar eksik olmuş onlarıda fixlersen çok makbule geçer.
-
Prometheus bunu yazdıRETRET bunu yazdı
cyberghost'un hızını yakalayabiliyor mu?
cyberghost hızlı mı :-/
Ücretli sürümünden bahsediyorum, free olanından değil. Ücretli sürümde normal bağlantıyla hız farkı olmuyor bende.
-
Rene hocam adımları takip ederek vpn sunucumu kurmayı başardım :F sağolasın var olasın.
amsterdam'dan selamlar :p
-
sokoban bunu yazdı
Rene hocam adımları takip ederek vpn sunucumu kurmayı başardım :F sağolasın var olasın.
amsterdam'dan selamlar :p
Tebrikler hocam, yeni versiyonuda ekledim
-
okuyup ögrenmek lazım :) eline saglık.
-
Kurma işlemi tamam. Iphoneda canavar gibi çalışıyo. Eyvallah rene.
ArduouS nickli arkadaşa açtım bir hesap. isteyen varsa yazsın açıyım deneyelim bakalım kaç usera kadar kaldırcak
-
legendary bunu yazdı
ArduouS nickli arkadaşa açtım bir hesap. isteyen varsa yazsın açıyım deneyelim bakalım kaç usera kadar kaldırcak
bana açıp pm atar mısın deneme amaçlı
-
legendary bunu yazdı
hocam denemek için banada verirmisin
-
BaD_BoYs - Prometheus - Bandito - ArduouS müridlere açtım hesap. pm leri kontrol edin
-
legendary bunu yazdı
BaD_BoYs - Prometheus - Bandito - ArduouS müridlere açtım hesap. pm leri kontrol edin
yer varsa bana da açar mısın hocam ?