Bilişim Güvenliği
Toplanın Millet Kendi VPN Sunucumuzu Kendimiz Kuruyoruz - Yeni Başlayanlar İçin VPN - Güncelleme : 30.03.2014
Toplanın Millet Kendi VPN Sunucumuzu Kendimiz Kuruyoruz - Yeni Başlayanlar İçin VPN - Güncelleme : 30.03.2014
-
hipokondriyak bunu yazdı
tfgsdfsdfsdfsdf
cok guldum lan paypal da odeme ulkelerı arasında turkıye yoktu
ama ulkeyı amerıka yaptım standart bılgılerımle odeme yaptım
bu arada student edution u soyleyen arkadastan allah razı olsun
55 dolar hesabımda :)
teşekkürler
ek
makaledekı komutlar kopyalanmıyor ne yazıkkı centosun 6.8ı var 6.5 yok do da
sayfa 23.te wgetle cekttırdım ama tar komutunu ne yapacagız bılemedım cd/usr tanumadı devamı da olmadı o yuzden
Hipo root bilgilerini at sana kurayım.
-
x-files bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
tfgsdfsdfsdfsdf
cok guldum lan paypal da odeme ulkelerı arasında turkıye yoktu
ama ulkeyı amerıka yaptım standart bılgılerımle odeme yaptım
bu arada student edution u soyleyen arkadastan allah razı olsun
55 dolar hesabımda :)
teşekkürler
ek
makaledekı komutlar kopyalanmıyor ne yazıkkı centosun 6.8ı var 6.5 yok do da
sayfa 23.te wgetle cekttırdım ama tar komutunu ne yapacagız bılemedım cd/usr tanumadı devamı da olmadı o yuzden
Hipo root bilgilerini at sana kurayım.
atılmıstır :)
-
Altair bunu yazdıx-files bunu yazdımkyb bunu yazdı
Niye digitalocean ile uğraşıyorsunuz ki ? Vultr'da Almanya, Hollanda veya Fransa lokasyon aylık 5 dolar. Alırken VPN diye alırsanız onlar ayarlıyor zaten.
Başlangıç için 5 dolar bakiye ile başlıyor ama bakiye atmazsanız kullandırtmıyor.
Arkadaş 2 kullanıcı ile kullanabileceğini yazmış
http://www.tahribat.com/forum/4-5-dakikada-vpn-kurma-vultrcom-224189
2 kişi için çok pahalı onun yerine 5 $ vps al kur soft etheri kaç kullanıcı istersen 11 kişi aktif kullanıyoruz. Tabi çoğu facebook giriyor. 11 kişi aynı anda Film falan indirim derse sunucu biraz kasıyor haliyle ideal 5 kullanıcı çok aktif kullanacaksa iyi.
Daha temizi github student pack ile edu.tr uzantılı mail adresine 50$ DO kodu veriyor :)
Hocam edu maili var ama ne planladığını soruyor github. Onaylanmazsa ne yazıp gönderelim indirimlerden hak kazanmak için?
-
Makalenin güncellenmesi lazım. Bende denedim denedim Digitalocean da kuramadım bu sistemi bir türlü.
en son sağ olsun @furkiak mürid bağlandı da kurdu.
Ama bize balık vermeyin, balık tutmasını öğretin.
-
Kernel_Panic bunu yazdıAltair bunu yazdıx-files bunu yazdımkyb bunu yazdı
Niye digitalocean ile uğraşıyorsunuz ki ? Vultr'da Almanya, Hollanda veya Fransa lokasyon aylık 5 dolar. Alırken VPN diye alırsanız onlar ayarlıyor zaten.
Başlangıç için 5 dolar bakiye ile başlıyor ama bakiye atmazsanız kullandırtmıyor.
Arkadaş 2 kullanıcı ile kullanabileceğini yazmış
http://www.tahribat.com/forum/4-5-dakikada-vpn-kurma-vultrcom-224189
2 kişi için çok pahalı onun yerine 5 $ vps al kur soft etheri kaç kullanıcı istersen 11 kişi aktif kullanıyoruz. Tabi çoğu facebook giriyor. 11 kişi aynı anda Film falan indirim derse sunucu biraz kasıyor haliyle ideal 5 kullanıcı çok aktif kullanacaksa iyi.
Daha temizi github student pack ile edu.tr uzantılı mail adresine 50$ DO kodu veriyor :)
Hocam edu maili var ama ne planladığını soruyor github. Onaylanmazsa ne yazıp gönderelim indirimlerden hak kazanmak için?
yaz bişiler hocam
i m a software developer. i will publish my all works .
de geç
-
Rene Reyis formunda
-
Abi bende bir gerizekalılık var sanırım herşeyi adım adım yaptım ancak konsolda login as: root yazıp entera bastıktan sonra password kısmına yazamıyorum hiçbirşey. görünmezdir diye yazıp denedim yine olmuyor
-
Easx bunu yazdı
Abi bende bir gerizekalılık var sanırım herşeyi adım adım yaptım ancak konsolda login as: root yazıp entera bastıktan sonra password kısmına yazamıyorum hiçbirşey. görünmezdir diye yazıp denedim yine olmuyor
hacı kopyala sonra dos ekranın sagtus yap entera bas karakter artırmasa da kopyalıyor hadı ben kactım
-
hipokondriyak bunu yazdıEasx bunu yazdı
hacı kopyala sonra dos ekranın sagtus yap entera bas karakter artırmasa da kopyalıyor hadı ben kactım
Sen varya adamsın hipo :)
-
Şu softether server a ubuntu 16.04 üzerinden client olarak bağlanabilen varsa bi zahmet yardımcı olursa çok makbule geçecek :)