Bilişim Güvenliği
Toplanın Millet Kendi VPN Sunucumuzu Kendimiz Kuruyoruz - Yeni Başlayanlar İçin VPN - Güncelleme : 30.03.2014
Toplanın Millet Kendi VPN Sunucumuzu Kendimiz Kuruyoruz - Yeni Başlayanlar İçin VPN - Güncelleme : 30.03.2014
-
eline sağlık güzel olmuş ama open dns kururlumu bana daha basit gelmekte
-
kisisel vpn sunuculariniz icin ucretsiz domain'i freenom.com'dan alabilirsiniz. sadece .cf ve .ga
-
aklıma şu geldi, desteğe hep beraber mesaj atsak, vpn kurulu imaj istesek kuramayacaklar için ? öyle bir durum olsa çok rahat en az 2.000 yeni satış yaparlar bence.
-
VBDream bunu yazdı
https://eksisozluk.com/kisiye-ozel-engellenemez-vpn-kurma-yontemleri--4299389
bunun bu dökümanla kaynak olarak alakası var mı ?Eleman OpenVPN anlatmış ben görmemiştim bu dökümanı.
Canıma tak edince yazayım dedim, örnek aldığım kimse yok :)
-
SeRDaR bunu yazdı
eline sağlık güzel olmuş ama open dns kururlumu bana daha basit gelmekte
onda 2 client sınırı var.
AsDayGoesBy bunu yazdıkomut satırı ile çalışmak istemeyenler vnc kurup uzakmasaüstü bağlantısı yapabilir.
bu adımları takip etmek için illa ki komut satırı gerekmekte.
ve bi zorlugu da yok bikaç linux komutu bilen adam için.
cd = klasörü değiştir (change directory)
ls = dosya/klasör listele
make = programı derle
yum install = redhat tabanlı linuxlerde depodan program kurma komutu
-
cyberghost'un hızını yakalayabiliyor mu?
-
renegadealien bunu yazdıVBDream bunu yazdı
https://eksisozluk.com/kisiye-ozel-engellenemez-vpn-kurma-yontemleri--4299389
bunun bu dökümanla kaynak olarak alakası var mı ?Eleman OpenVPN anlatmış ben görmemiştim bu dökümanı.
Canıma tak edince yazayım dedim, örnek aldığım kimse yok :)
o eleman mı senden almış diye düşündüm de dökümanı okuyunca senin softether anlattığını gördüm.
-
RETRET bunu yazdı
cyberghost'un hızını yakalayabiliyor mu?
cyberghost hızlı mı :-/
-
eline sağlık hocam çok güzel olmuş - cizik
-
Daftın konudan bakarak yapmıştım bende. Ortalama olarak kullandığınız internet hızında %30 gibi bi kayıp söz konusu. Ama fiber kullananlar vs için idealdir. Bende normalde 20 mbit var vpn ile test ettiğim zaman 15-16 görüyorum.