Bilişim Güvenliği
Toplanın Millet Kendi VPN Sunucumuzu Kendimiz Kuruyoruz - Yeni Başlayanlar İçin VPN - Güncelleme : 30.03.2014
Toplanın Millet Kendi VPN Sunucumuzu Kendimiz Kuruyoruz - Yeni Başlayanlar İçin VPN - Güncelleme : 30.03.2014
-
bu 789 olayının yokmudur bir çözümü diğer vpnlere bağlanıyorum ama nedense bunda olmuyor L2TP yi devre dışı bırakmak mı gerek acaba.
-
Altair bunu yazdı
bu 789 olayının yokmudur bir çözümü diğer vpnlere bağlanıyorum ama nedense bunda olmuyor L2TP yi devre dışı bırakmak mı gerek acaba.
Hocam l2tpnin secret keyini düzgün giriyorsun değil mi?
Birde softetherin sitesinde softether client var, onunla bağlanmayı dener misin?
-
VBDream bunu yazdı
dökümanda ip'yi putty'de ve e-mail'de gizlemiş rene ama, command prompt ekranında ssh login olurken ip yazıyor tamamen unutmuş onu.
Başlarda gizlemiştim, sonra sunucuyu sildim tamamen ondan dolayı takmadım :)
-
renegadealien bunu yazdıAltair bunu yazdı
Hocam l2tpnin secret keyini düzgün giriyorsun değil mi?
Birde softetherin sitesinde softether client var, onunla bağlanmayı dener misin?
Daha onu denemedim ama hocam sorun sanırım şu ttnet modemlerinde telefondan mobil ağ üzerinden bağlanıyor ama normal ağdan bağlanmıyor.
edit : denedim şimdi client i giriyor artık. Peki bu client in mobil versiyonu varmıdır acaba android için ?
Altair tarafından 06/Nis/14 12:45 tarihinde düzenlenmiştir -
789 hatası alanlar..
Softether'in client'ini kursun. Onunla kolayca bağlanıyor. -
Eline sağlık akıcı detaylı faydalı bir makale olmuş.Tebrikler
-
dokümandaki adımları tek tek uyguladım. ancak vpn e ağ bağlantıları kısmından bağlanırken 809 server cevap vermiyor hatası aldım. bir tek softether'in vpn clientiyle windowstan bağlanabildim. iphone telefonda ve mac bilgisayarda da aynı şekilde server cevap vermiyor hatası aldım. önceki mesajlarda bahsedildiği gibi ttnetin verdiği modemlerden birini (tp link wireless n) kullanıyorum acaba sorun onda mı ?
normalde internet bağlantı hızım 4 mbit speedtest de baktığımda 3.5 mbit falan çıkıyor, vpnle bağlantı kurduğumda hız 2 mbite düşüyor. youtube videolarını takılarak oynatıyor. bunu düzeltmenin bir yolu var mı ? -
CyberAngel bunu yazdı
Henüz ihtiyaç duymadım ama lazım olabilir.Çok güzel olmuş, eline sağlık.
Fotoğrafların bazıları gözükmüyor.
gerçi bu gidişle ihtiyaç duyacağız gibi ama
olaya biraz fransızımda
ne kadar gereksinimler 3 madeyle sınırlanmışsada :) sunucu mu almak gerekiyor ?
birde bahsettiğiniz para kazanma mevzusunu anlamadım. nasıl kazanılıyor ki
-
futurist bunu yazdıCyberAngel bunu yazdı
Henüz ihtiyaç duymadım ama lazım olabilir.Çok güzel olmuş, eline sağlık.
Fotoğrafların bazıları gözükmüyor.
gerçi bu gidişle ihtiyaç duyacağız gibi ama
olaya biraz fransızımda
ne kadar gereksinimler 3 madeyle sınırlanmışsada :) sunucu mu almak gerekiyor ?
birde bahsettiğiniz para kazanma mevzusunu anlamadım. nasıl kazanılıyor ki
1- sunucu almak gerekiyor tabi ki, sana hizmet verecek olan şey ne?
2- para kazanma değildir aslında o, şuan performanslı ve en ucuz sunucu 5 dolar / aylık.
1 kişi kursa, kendi gibi vpn ihtiyacı olan 4 kişiyi daha bulsa, aylık 1 dolara vpn sahibi olurlar, olay bu.
-
snnyk kurban olduğum hâlâ çalışıyor vpn