Bilişim Güvenliği
Toplanın Millet Kendi VPN Sunucumuzu Kendimiz Kuruyoruz - Yeni Başlayanlar İçin VPN - Güncelleme : 30.03.2014
Toplanın Millet Kendi VPN Sunucumuzu Kendimiz Kuruyoruz - Yeni Başlayanlar İçin VPN - Güncelleme : 30.03.2014
-
Bu başlık bence çok yayılmasın; direk digitalocean'ı yasaklarlar, demedi demeyin. :)
Çok kullanılıyorlar diye vpnlerin internet sitelerinde bile yavaşlatma uyguluyorlar hatta engelliyorlar. Burasını da pekala hiçe sayabilirler.
-
Hocalar digitaloceandaki sunucuya openvpnyi kurdum .ovpn dosyasını telefona ımport edip login oldum fakat net gelmiyor yardımcı olabilecek varmı ?
-
DigitalOcean'da fankfurt lokasyon vps oluşturdum openvpn de kurarken config editleme kısımlarını yapamadım putty'de. Komut sıralamasını Centos 7 x64 için uyarlayabilen yardımcı olabilir mi?
-
Soft ether niye kurmuyorsunuz ki?
-
“FETÖCÜ DURUMUNA DÜŞEBİLİRSİNİZ
VPN’nin kapalı, korumalı ağların içine girmek için kullanılan tünel gibi bir uygulama olduğunu ifade eden Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Başkanı İlker Tabakçı, şunları kaydetti:
“Bu örgüte mensup kişiler Youtube’nin yasaklandığı zamanlarda bile VPN üzerinden giriş yapıp Türkiye’de oldukları halde kendilerini Amerika’da, İngiltere’de, Almanya’da gibi göstererek söz konusu sitelere erişim sağlayıp konulan yasakları ihlal ettiler….. Devlet bunların önüne geçmek için her türlü önlemi alıyordur. Bu gibi yazılımlardan uzak durmak gerek. VPN kullanmanın bizi bu suçluların iş birlikçisi durumuna düşürme ihtimali de vardır.””
http://www.haber7.com/teknoloji/haber/2208002-vpnde-buyuk-tehlike
-
x-files bunu yazdı
Adamın hası'sın hocam teşekkür ederim her şey için. Kullanıcıları vesaire hep ekledim, sorun sıkıntı olmadan tam gaz kullanıyoruz.
-
KotomineKirei bunu yazdıx-files bunu yazdı
Adamın hası'sın hocam teşekkür ederim her şey için. Kullanıcıları vesaire hep ekledim, sorun sıkıntı olmadan tam gaz kullanıyoruz.
Rica ederim.
-
x-files bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıx-files bunu yazdı
Rica ederim.
Hocam pm'den server bilgilerini atsam yardımcı olabilirmisin?
-
Kernel_Panic bunu yazdıx-files bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıx-files bunu yazdı
Rica ederim.
Hocam pm'den server bilgilerini atsam yardımcı olabilirmisin?
at baham
-
mkyb bunu yazdı
“FETÖCÜ DURUMUNA DÜŞEBİLİRSİNİZ
VPN’nin kapalı, korumalı ağların içine girmek için kullanılan tünel gibi bir uygulama olduğunu ifade eden Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Başkanı İlker Tabakçı, şunları kaydetti:
“Bu örgüte mensup kişiler Youtube’nin yasaklandığı zamanlarda bile VPN üzerinden giriş yapıp Türkiye’de oldukları halde kendilerini Amerika’da, İngiltere’de, Almanya’da gibi göstererek söz konusu sitelere erişim sağlayıp konulan yasakları ihlal ettiler….. Devlet bunların önüne geçmek için her türlü önlemi alıyordur. Bu gibi yazılımlardan uzak durmak gerek. VPN kullanmanın bizi bu suçluların iş birlikçisi durumuna düşürme ihtimali de vardır.””
http://www.haber7.com/teknoloji/haber/2208002-vpnde-buyuk-tehlike
bu adam nasıl dernek başkanı onu anlayamadım