Bilişim Güvenliği
Toplanın Millet Kendi VPN Sunucumuzu Kendimiz Kuruyoruz - Yeni Başlayanlar İçin VPN - Güncelleme : 30.03.2014
Toplanın Millet Kendi VPN Sunucumuzu Kendimiz Kuruyoruz - Yeni Başlayanlar İçin VPN - Güncelleme : 30.03.2014
-
Hocam eline yüreğine sağlık, adamsın. 50 sayfa yazmışsın bir de..
Bunun yabancı versiyonu olsa şöyle olurdu galiba: make your own vpn server - for dummies :D
-
renegadealien bunu yazdıKrypT bunu yazdı
5 dolarlık digitalocean'a kurduğum vpn sıkıntı çıkarmadan toplam kaç kullanıcı kaldırır acaba?
Tahminim 10 kullanıcıya kadar compression yoksa sıkıntı cıkmayacağı yönünde ama test etmedim.
kurulu varsa hazır varsa deneme amaçlı rene hoca dağıtta test edek .)
-
sağlam olmuş :) zaten aklımda vardı araştırcak zaman yoktu tam üstüne geldi çuk diye ayarladım direk bi tane :)
-
tebrik etmek lazım
birde bitcoin hakkında bir pdf olsa sitede çok güzel olurdu
sizce free vpn kullanmak gizlilik ve çok kişi kullandığından dolayı bulunabilirlik açısından daha iyi değil mi?
bir ihtimal çok kişi kullandığından log da tutmuyorlardır? -
Cizik
-
putty ile bağlanırken root yazıp enterladıktan sonra konsol yanıt vermeyi kesiyor bir süre sonra bağlantı hatası veriyor. kaç kere sildim yeniden kurdum değişmiyor durum :/ normal mi bu linux konusunda bilgim sıfır :|
-
abi bence konunun linkini de dökümana ekleyebilirsin forumda olmayanların güncellemeleri takip etmeleri açısından. zaten yazmışsın takip edin diye ama bulamayabilirler
-
pesimistzombie bunu yazdı
putty ile bağlanırken root yazıp enterladıktan sonra konsol yanıt vermeyi kesiyor bir süre sonra bağlantı hatası veriyor. kaç kere sildim yeniden kurdum değişmiyor durum :/ normal mi bu linux konusunda bilgim sıfır :|
port 21 mi ?
-
xxkomandoxx1 bunu yazdıpesimistzombie bunu yazdı
port 21 mi ?
port 22 ayrıca site üzerindeki consol ile de bağlanamadım aynı şekilde root yazıp enterladıktan sonra işlem yapmıyor şifre girilemiyor..
edit: CentOS 6.4 x64 kurdum sorun düzeldi.
pesimistzombie tarafından 29/Mar/14 16:18 tarihinde düzenlenmiştir -
sunucunun kurulumu falan tamam da softether kısmında sıkıntılar var. iphone üzerinden bağlanamadım.
Birde masaüstü için sadece firefox tan falan bu bağlantıyı kullanma imkanımız var mıdır acaba?