Bilişim Güvenliği
Toplanın Millet Kendi VPN Sunucumuzu Kendimiz Kuruyoruz - Yeni Başlayanlar İçin VPN - Güncelleme : 30.03.2014
Toplanın Millet Kendi VPN Sunucumuzu Kendimiz Kuruyoruz - Yeni Başlayanlar İçin VPN - Güncelleme : 30.03.2014
-
Eline sağlık güzel olmuş. Düzeltilmiş halini bekliyorum.
-
Hocam bu çok gerekliydi,büyük teşekkürler.
Çevremizdekilere dağıtalım arkadaşlar gerekirse öğretelim.
-
xzxz bunu yazdı
şimdi hocam , siyaset yasak - başımla beraber
ama bu konu siyasi değil mi ? siyaset dediğimiz eskiden bir takım politikacıların kendi aralarında yaptığı tartışmalardan , dış ülkelerin hükümetlerine laf yetiştirmelerinden ibaretti
siyasete girmeyelim desekte siyaset bize giriyor, evlerine yatak odalarına yediğine içtiğine izlediğine giydiğine kadar giren bir diktatör varken ülkede siyaset dışında kalalım demek pek mümkün değil
onu indir youtüpe gir , bunu indir face e gir diyene kadar diktatörü indir hepsine gir demek gerek her ne kadar siyasi olsa da
çünkü eğer bugün siyasi olarak rengini açıkça belli edip tavır almaz isen yarın siyaset konuşanları banlayabileceğiniz bir siteniz kalmayacak demek binlerce site yasaklı iken ,abartı mı ?
tib in başındaki sadrazamın göt kılı senin şu isminden bile kıllanıp , anarşik bunlar ateyizt bunlar diye tahribat.com u AB ye girene kadar banlayacak ve kimseye hesap vermeyecek , açıklama yapmayacak - savcılığa şikayete gider bir de dayak yersin üzerine
sultan-ı şahanemiz hepimiz yerine siyaset konuşuyor zaten size ne oluyor demiyorlarmı şu anda bile ?
Hocam haklısında, tartışılacağı yer tahribat.com değil, konuyu amacından saptırmayalım.
-
33. sayfadan sonraki bazı sayfalarda resim gözükmeme sorunu var rene hocam bir el atarmısın
İki sorum var rene hocam
1) putty yerine uzak masasüstü ile bağlanamazmıyız bağlanırız gibi geldi fakat sormak istedim yinede
2) aynı sunucuyu kullanan iki kişinin çıkış ipi aynı olacak tbt de multi diye banlamasınlar sonra ?
xxkomandoxx1 tarafından 29/Mar/14 14:12 tarihinde düzenlenmiştir -
adam 50 sayfa yazmış ya la helal
-
rene hocam şimdi sunucumu satın almamız gerekiyor? Hayrına alan varsa paslayabilirmi :))
Edit: Nede olsa 5 kişi kullanabiliyormuş :))
Edit2: Hayrına olmasada olur karşılığında bi logo yaparız :)
Edit3: Yazılımla ilgi alakam pek olmadığı için karışık geldi, oyüzden alıp kuramayacağım için böyle bir istekte bulundum
ArduouS tarafından 29/Mar/14 14:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam eline sağlık üşenmemiş yazmışsın.
Server tarafında linux'e kuruluyor, ama client olarak biz linux üzerinde kullanabiliyormuyuz? Android, ios, windows, mac yazmışlar ama linux'u göremedim.
-
hacılar dns tamamen mi iptal twitter youtube hariç mahkame kararı ile kapanan sitelere giriyor ama mahkeme kararı kapatıldığı yazısı çıkıyor. önceden böyle bir şey yok son 1 saattir böyle bir şey var
-
5 dolarlık digitalocean'a kurduğum vpn sıkıntı çıkarmadan toplam kaç kullanıcı kaldırır acaba?
-
KrypT bunu yazdı
5 dolarlık digitalocean'a kurduğum vpn sıkıntı çıkarmadan toplam kaç kullanıcı kaldırır acaba?
Tahminim 10 kullanıcıya kadar compression yoksa sıkıntı cıkmayacağı yönünde ama test etmedim.