Tribün Terörü +18

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Konu futbolla alakalı olmadığı için acıyorum konuyu futbol üzerinden eleştiri yapıcam.Lütfen arkadaşlar maçı yok 3-0 yendik yok o penaltıydı falan tarafına cekmesin.

Biliyosunuz Bursaspor Besiktas macı oldu dün.Çarşı 3 gün önceden duyuru yaptı İstanbul halkına yeşil beyaz giyinmemeleri yönünde.Şimdi girdim facebookda yorumlara bakıyorum adamların birkacının yorumları.

"bi erkekk sahadaa 32 bin ibine niye inemedii ahahah inadına texas bu macın bursasıda var gelenler cevresinden helallik alsın bu kan yerde kalmaz çarşıı"

"yazık yaa 1600 kişi geldiler 1597 kişi geri döndüler 3 kişi hala taksim ilk yardımda :)"

"amk kacarsıları gelebıldınız kadr gelın ıns gelırsınız hepınız oleceksınız bursaya geldınız gün insalllah gelırsınız ananızın amınıza salllamalar sokulucak rahat olun hepınız"

Burda Besiktaslı dayak yemiş Bursalı dayak yemiş önemli değil.Şahsen ben bu davranışları bir Beşiktaşlı olarak Beşiktaş gibi bir takıma yakıştıramıyorum.

http://www.milliyet.com.tr/dunyaya-rezil-olduk-/spor/sondakika/06.12.2010/1322766/default.htm

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Ben hiçbirine yakıştıramıyorum.Gerizekalılar maç izlemeye değil savaşmaya gelmiş.Sığırların üstünden patır patır döner bıçağı düşüyo.Ne biçim insansınız lan siz her iki taraf içinde söylüyorum,bi de yoldan geçen kadına da saldırmış bazı piçler kadının kafası yarılmış yazık.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek

beşiktaş seninle ölmeye geldik.asarızda keserizde

Fak yu!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

Bursadada katliam olacak (:

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ulutoyun
    Ulutoyun's avatar
    Erkek

insan olmak üst kimliktir; tuttuğun takım,siyasi görüşün,dinlediğin müzik grubu vs. ise alt kimliktir.

üst kimlikleriyle hayatı yakalayamadıkları için alt kimlikleri üst kimlikleriyle yer değiştirmiş.

çok büyük istisnalar olduğunu sakarya tribününden biliyorum ama kimse kusura bakmasın tribüncülerin büyük bir kısmı cahil,serseri,it

hemen her durumda herkese dayılanır ama tribünden üst rütbeli bir abisi geldiğinde höt dese al sana göt diyecek kıvama gelir.

tekrar söylüyorum istisnalar var bizzat kendim biliyorum,tanıyorum ama ne yazıkki üstte anlattıklarımı da bizzat tanıyorum.

Ayağın topal olsun yüreğin olmasın lenk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Ben anlamıyorum..

Bu Futbol Takımlarının Bize Ne Gibi bir yararı yada zararı olduğunu anlamıyorum.

Maç aldık yendik tamam bundan benim karıım ne? Maçı kaybettik iyi hoş bundan benim zararım ne?

adam gibi gider maçı izlersin yendikmi eywallah kardeş kral biziz yenildikmi eywallah takım Yönetim istifa.

Bu Ülkede Bir Amk İşi Yolunda Gitmez Mantık İşi Yok : | Gerçi Futbolda Mnatık Aramakda Saçma Ya Hakem Hata Yapar Ya Yönetim Yada Oyuncular.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

cahillik.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Türkiye'de gereksiz 2 taraftar kitlesi var. onlarda bursa ile bjk

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

bunları arenaya koyucan öldürsünler birbirlerini gereksiz oksijen israfı.hem onlar mutlu olur hem biz.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

ArkiYaN bunu yazdı:
    -----------------------------

beşiktaş seninle ölmeye geldik.asarızda keserizde

-----------------------------
    klavye delikanlısı detected 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek

@ OveRTaX.yok be dostum öyle bağırıyorlar genelde ibretlik diye yazdım hemende sıfatı yapıştırmışsın :-)

Fak yu!
Toplam Hit: 17750 Toplam Mesaj: 129