Tribün Terörü +18
-
tribün kovalayanlar başı boş gerizekalı insan takımıdır konusunun açılmasına dahi gerek yoktur bırakın gabertsinler birbirlerini
-
Fatih Altaylı'nın güzel bir yazısı, okumadan geçmeyin.
-
Böcek bunlar.
-
malatyaspor elazıgspor maçına giden 2 adamın konuşması -abi maça gittin çok iyiydi. - ne oldu boş mu gittin - olur mu abi 5 tane satır ile düşünce böyle olursa maç değil terör olur
-
beşiktaşlılar bunun hesabını çok acı verir.
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------
Bu kadar gereksiz, boş yere, hiç bir mantığı ve sebebi olmadan kavga çıkarıp birbirlerini bıçaklıyorlar.
Ulan sanki memleket kurtarıyorlar, yaptıkları işi ciddi ciddi anlatıp övünüyorlar. Lan taksimde PKK'lılar, istiklalde PKK'lılar fink atıyor toplanıp yürüyorlar kimsenin çıtı çıkmıyor. Erkekliğiniz böyle saçma mantıksız yerlerde mi işliyor?
20-30 tane adam çıkmış sahada ekmeğinin peşinde koşuyor, alacağı paraya bakıyor. 10 binlerce insan bu 20-30 kişinin mesleği üzerine tartışıyor, tartışmayı geçtim adam yaralıyor öldürüyor. Bu ne saçmalık!
Normali, eğlenmek için seyri zevki için gidersin, adam gibi maçını izler millete küfür etmez, kimseyi öldürmez evine gidersin. Nereye gidiyosun mınakoyim savaşa mı, bir spor müsabakası seyretmeye mi?
----------------------------- -
Cahil ahmaklar işte. 2 gün sonra açız diye tvye çıkar bu salaklar, geberin amk.
-
futbol güzel bişidir , terörü özellikle harikadır resimlerde gördüğünüz mahlukatın insan kısmına dokunamadan kendi kendini yoketmesini sağlar. bu mahlukat anca kendi gibileri döver , öldürür. ellemeyin devam etsinler
-
FOXXLY bunu yazdı:
Beşiktaş taraftarına gereksiz diyenlere ; bi siktiriniz gidiniz.
bu kadar kışkırtma olmasaydı bu kadar olayda olmazdı. ibne bursa yine yaptı yapacağını.
daha gelirken yolda polis çevirmesinde satırlar bıçaklar tornavidalar ile gelip kan dökülmeden gitceklermiydi ?
Ulan ne kadar kıt heriflersiniz ya.Balıkesirden gelen taraftarlarla olay olmadı diyelim,biz stadın önüne geldiğimizde hiç bir şey olmayacakmıydı? Stada girmek için millet sıra beklerken tellerde atlayıp sıraya dalıp adam bıçakladınız.Siz kimsiniz de her şeyi Bursa'nın üstüne yıkıyorsunuz.Delikanlı kim gördük.Bir dünya adam ile 1600 kişiye saldırmak delikanlılık değildir.Bu kafayla giderseniz gereksiz olmaya devam edersiniz ;)
Bu arada yine saçma sapan yorumlar gördüm.Biri demiş bira şişesiyle bayan taraftarın kafasını yardı Bursalılar.Sırada bekleyen Bursalıda dolu bira şisesi ne arasın.Diyelim ki oldu kadının yürüdüğü yer ana cadde ve Bursalıların orda ne işi var.Kendi işinize gelenleri üstlenin gerisini Bursa'ya sallayın.Sonra da en büyük biziz diye kendinizi avutun.Yok öyle şey.Ben kendi taraftarımı da kınıyorum ama Beşiktaşlılarda ne mal olduklarını oturup düşünsünler. -
Kıyamete kadar Bursa'da maç olmaz artık. İlk Ankara depmlasmanında saldırır . Eskişehir'de saldıramaz, Karşıyaka'da saldıramaz, Diyarbakır'da saldıramaz, avrupa'da saldıramaz, Buca'da saldırır, Manisa'da saldırır, Kayseri'de saldırır.. Türkiye'nin her yerinde saldırır.
Konunun ahlakiliğini tartışmıyorum. Ayıp bu yaşananlar. Bu yüzden neler olabileceğini söylüyorum. Birde Bursa'da Bjk forması giymeyin. Şu günlerde derneklerde olmayın.