Tribün Terörü +18

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Büyük şehirlerin,Gelişmiş Türkiyenin cahil vatandaşları... "CAHİL" bunların hepsi. Türkiye'de kaç tane stad var eşini çocuğunu alıp maç izlemeye gidebileceğin?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:
    -----------------------------

babybash22 bunu yazdı:

valla arkadaşlar bakın şöyle söyleyim hiç bi bjk li kusura bakmasın ben bu kadar körü körüne takımını tutan bu kadar sevdiği halde ana bacı küfür eden bi taraftar toplulugu tanımıyorum.. benim çevremde üni mezununda tutunda esnaf tutunda en alttan en üst sınıfa kadar bjkli ne kadar insan tanıyorsam allah allah laf söyletmezler bjk hep en iyi tarihte hep enler beşiktaşındır ya bi kere taraftarının bile cahil oldugu bi camia ne yapsa yeridir diyorum. beşiktaşın gıcık olmadıgı kavga etmediği bi klup varmı eskişehir gelir olay cıkar bursa gelir olay cıkar diyarbakır gelir olay cıkar ulan kim gelse adamlar olay cıkarmak için can atıyor buradaki bjkli arkadaşlarda k bakmayın kimseye laf attıgım yok ama bunlar gerçekler. eminim o birilerini öldüren elemanları kontrolden geçirsinler ya uyuşturucu almıştır ya alkol ömür boyuda çürüsünler hapiste geberip gitsin şerefsizler

bilip bilmeden konuşma tribünde üniversiteli ortalaması en çok beşiktaş taraftarındadır bu daha yeni bir araştırma.Beşiktaş taraftarı takımını karşılıksız sever futbolcuya küfretmekle Beşiktaşa küfretmek (haşa) aynı şey değildir.futbolcuya da çok hakettiğinde küfredilir ki bu sene nihatlara, holoskolara taraftarın nasıl sabır gösterdiğini görüyoruz.Beşiktaş taraftarı kendisine saldırmana saldırmaz.her zaman mazlumun yanında olur.faşist eylemlere maruz kalan diyarbakırspor'a inönü'de nasıl bir ağırlama yapıldığını aç oku.Beşiktaş taraftarının ne eskişehirle ne ankaragücüyle sorunu olur.bursa olayını başlatanda bursalılardır Beşiktaş değil.diğerleride bursayla kardeş takım bilmem ne olduğundan Beşiktaş'a düşmanlık beslemiştir.he Beşiktaş'ın umrunda mı ? tabiki değil alayı gelsin.

Aynen öyle 1903 katılıyorum.

Gücüm elverdiğince yeniaçıktayımdır, deplasmanada gitmişliğim var.

Sanırım sen maçlara gitmeyen birisin babyblash ,

Buraya konya geldi sivas geldi daha yakın tarihte olanlar bunlar kimseye ne saldırıldı ne birşey aynı metrolarla evlere dağıldı millet..

hele hele Eskişehir geldiğinde 3-2 lik maçta adamlarla fotoğraf çekildik o bursalıların HARAP olduğu yerde..

acaba niye bi sorun kendinize ?

Eskişehir döner bıçaklarıylamı geldi ? Eskişehir Küfür ederekmi geldi ?

Hatta Eskişehirli 5-10 kişinin mağazadan alışveriş yaptığına şahit oldum.

Mabede insan gibi MAÇ İZLEMEYE gelene BEŞİKTAŞ TARAFTARI ağzını açmaz hele hele dışarıda kimseye laf ETMEZ.

Yok anneni bilmemne ... Yok nerdesin delikanlı ...  Öyle atarla giderle bi bok olmaz!

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

JerusaLem bunu yazdı:

u235 bunu yazdı:

Ben o küfür eden arkadasıda tastif etmiyorum,unutmayın beyler orda koruz burda koruz demeyin heryerde birilerinden daha psikopatı daha delisi vardır.

bende tam bunu diyordum. bursa da, izmir de, antalya da vs. anti bizans tutturmuşlar. bu şehirlerde toplasan 5.000 tane piskopat çıkar.

türkiyenin bütün piskopatları buradayken kimse istanbula gider yapamaz.

Şurada tribün tartışacaksak, tribün bilen insanlar yazsın çizsin. hayatında stadyumda maç izlemeyenler tribün hakkında yorum yazmasın.

Emin ol bu sitede en çok tribünden anlayan kişi olabilirim.Bursaspor'un küme düştüğü sene başladım düzenli olarak maçlara gitmeye,gerisini artık sen düşün.

Biz de zaten keyfimize anti bizans türküsü tutturmadık.Türk futbolunun sadece bu 3 takıma ibaret olmadığını,anadolu takımlarının bu takımlardan daha başarılı olacağını bu zihniyetlere anlatmaya çalışıyoruz.Senelerdir anadolu takımlarının üstünde oynanan oyunlar için anti bizans türküsü tutturduk.Şimdi yanlış mı düşünüyorum?

Olayı farklı yerlere çekmek istemiyorum da Bursa taraftarı İstanbul'da göreceğini gördü vb. yorumlar yapılıyor sanal ortamda.Beşiktaşlılar ve Bursa'yı sevmeyenler sadece işine gelenleri görüyor.Sende demişssin İstanbul'da kimse gider yapamaz diye.Elimde İstanbul'da Bursa taraftarı tarafından kovalanan Beşiktaş taraftarlarının resimleri var.İsteyen her yerde herkese gider yapar. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:

ToR5 bunu yazdı:

1903 bunu yazdı:

ToR5 bunu yazdı:

Kıyamete kadar Bursa'da maç olmaz artık. İlk Ankara depmlasmanında saldırır . Eskişehir'de saldıramaz, Karşıyaka'da saldıramaz, Diyarbakır'da saldıramaz, avrupa'da saldıramaz, Buca'da saldırır, Manisa'da saldırır, Kayseri'de saldırır.. Türkiye'nin her yerinde saldırır.

Konunun ahlakiliğini tartışmıyorum. Ayıp bu yaşananlar. Bu yüzden neler olabileceğini söylüyorum. Birde Bursa'da Bjk forması giymeyin. Şu günlerde derneklerde olmayın.

hahahahahhaah.bi ilerle gözünü seviim.

ben edeplice uyarı yaptım arkadaşım. Edeplice yorum yap.

ya kendi kendine kabadayılık modlarına girerek edepli yorum mu yaptığını zannediyosun sen.bu söylemler 7 senedir var.ve bu 7 sene içinde Alen Markaryan en az 5 kere bursa'ya panel vermeye geldi.gemlik'e, inegöl'e.göremedik hiçbirinizi orda.bırakın bu çocuksu lafları.bursada bjk forması giymeyinmiş.bu heykele gelin diyen kadın spiker'in neden havalarda uçtuğu belli oluyor sizi gördükçe : )

Sen niye gelin güvey oluyorsun her söylediğimde anlamıyorum. arkadaşım ben uyarı yaptım tehdit etmedim. Şu şu şuu deplasmanda olaylar çıkabilir dedim. Mümkünse gitmeyin dedim. Sonunda o Beşiktaşlı 2 taraftar ve Bursalı 3 taraftar sence bıçaklanmayı hakediyormuydu? Belki onlar sıradan bir tarftar, holigan değiller. İşte Beşiktaş veya Bursa taraftarları şu yerlere giderse tehlikeli olur dedim.

Alen normalde geliyor bursaya ve tekstil ticaretiyle uğraşıyordu. Aynı zamanda bizim arkadaşımızdır. Texas bir yere ekmek parası için gelen kişiye niye saldırsın.? Sen benim kabadayılık yaptığımı da nereden çıkardın anlamıyorum ben şu şu olaylar olabilir diyorum. Sen hayatında kaç kere deplasmana gittin de kimin taraftar kitlesi ne kadardır biliyor musun? Neyse seninle konuşulmaz gereksiz yere atar yapıyorsun. Ancak önce Anadoluyu gez. Hangi taraftar hangi taraftarla kardeş onu bil. Ben okul bitirme tezimi bu taraftar gruplarını incelemekle bitrdim. ^yakın dostum ve ben başka taraftarların destekçisiyiz ve onları da yakından tanıyorum. 

Ekliyorum bu olaylar kabul edilemez ve ayıp. Saçma sapan yorumlarda yazma artık.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

Ne yapıyosunuz hacı siz ?

Gözlerime inanamıyorum. Bu ne amk ? Tutmuş "kimin s*ki daha uzun" u tartışıyosunuz. Yazık, vallahi yazık.

Sadece ve sadece bir spor takımını tuttuğu için, bir başka spor takımını tutan insana kin beslemek ne kadar mantıklı ve makul. Ne kadar dünyalı davranışı, biri bana açıklasın ? Ne kazanıdırıyor gönül verdiğiniz, uğruna küfür yediğiniz, dayak yediğiniz yada attığınız renkler ? Ne fark var bir başka rengi sevenle senin aranda toplum gözünde ? Bu saçmalık. Kocaman diyemiyorum, kocaman küçük kalıyor bu saçmalığın büyüklüğünü ifade etmekte.

Ayrımın bu kadar aşşağıdan başlaması ne kadar ürkütücü, ne kadar vahim. Bir başka takım taraftarına söven, ona vuran, acı çektirmek isteyen ve nefret eden insanlar, geçmişte siyahileri köle yapan, yaşama haklarının kendininkinden az olduğunu savunan ve bu doğrultuda cana bile kıyan kişiler hakkında ne düşünüyor merak ediyorum. Onlara "ırkçı" diyebiliyorlar mı ? Irkçılıktan ne kadar aşşağıda bir şey yaptıklarının farkındalar mı ?

Futbol mu ? Umarım içinde bulunduğumuz yüz yılda unutulur.

" Kro "
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    @rhodostethia ; hocam ne alaka ya şimdi hahahaha

Asla Asla Deme. . .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

rhodostethia bunu yazdı:

http://www.youtube.com/watch?v=W4f3de9L4Ec

Hocam futboldan okadar anlamam. Zaten okadar laf edilmiş. Karışmamda umrumda olmaz.

Ama senin bu yolladığın video var ya senin ne kadar mal olduğunu belli ediyor.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

rhodostethia bunu yazdı:

http://www.youtube.com/watch?v=W4f3de9L4Ec

Mal her yerde mal

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek

kanal kanal dolaşan kafası yarılmış ablamızın durumuna ne kadar üzüldüğümü öncelikle belirtmek istiyorum. Ardından İstanbul emniyetinin yaptığı acıklamaya göre de atılan bira şişesinin Bjk taraftarları tarafından atıldığı tespit edilmiştir. Zaten turnikelere giren BUrsasporlu taraftarlarda bira şişesi olabileceğine kendilerini nasıl inandırdı bjk liler anlayamıyorum 3 kere arama yapıldı turnikelere gidene kadar ve xr cihazı dahi vardı. ayrıca bu bana kalırsa planlı bir olaydır kimler tarafından bilmiyorum ama kanımca böyle istense idi orada 1 tane taş dahi atılmazdı emniyetin tedbirsizliği denilip geçilir bunada.

ama tahminimcede bu olay burda bitmez. bende cok kavga ettim takımım için bjk lilerle kimse kusura bakmasın ama sürü psikolojisi ile hareket ediyorlar.  birazda saflar ki herşeye inanıp saldırıyorlar. Allah sonlarını hayır etsin inşallah.

Toplam Hit: 18789 Toplam Mesaj: 129