Tribün Terörü +18

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

Ulutoyun bunu yazdı:
    -----------------------------

insan olmak üst kimliktir; tuttuğun takım,siyasi görüşün,dinlediğin müzik grubu vs. ise alt kimliktir.

üst kimlikleriyle hayatı yakalayamadıkları için alt kimlikleri üst kimlikleriyle yer değiştirmiş.

çok büyük istisnalar olduğunu sakarya tribününden biliyorum ama kimse kusura bakmasın tribüncülerin büyük bir kısmı cahil,serseri,it

hemen her durumda herkese dayılanır ama tribünden üst rütbeli bir abisi geldiğinde höt dese al sana göt diyecek kıvama gelir.

tekrar söylüyorum istisnalar var bizzat kendim biliyorum,tanıyorum ama ne yazıkki üstte anlattıklarımı da bizzat tanıyorum.

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

ayan beyan iki takımın taraftarını birbirine siktirdiler.

beşiktaşlıyım ezelden beri.inönüde oynanan istanbul derbilerinde bile eskisi kadar olay çıkmazken adam yaralama olmazken neden bursa maçında oluyo.acaba bursalıların ağır tahriğinden ötürü mü.sen balıkesirden gelen beşiktaş otobüsüne saldırırsan sokaktaki karıya kıza şişe taş atarsan bu kadar beşiktaşlıda hoşgeldiniz abi demez tahrik olur bence.

kgd
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Olayları bir çok kaynaktan takip ettim , Balıkesirden gelen BJK taraftarına yapılan saldırıya rağmen , Çarşı yinede Birşey

Yapmadı , Bursa taraftarı bir bayan seyircinin kafasına şarap şişesi atana kadar.. Ondan sonra Bjkliler kordonu aşıp

Bursalı'lara saldırdılar , iyi yapmadılar ama demek istediğim ; Bursa tahrikte bulunmasaydı kavga çıkmazdı..

Not : BJK 'li değilim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Holiganizmde cok varim.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

hani futbola ilgi duyan arkadaşları eleştirmek için değil ufak bi tespit olarak söylüyorum ; futbol genel olarak eleştirilmesi gereken bir paradigmadır eleştirel olarak ele alınırsa neden bu kadar popüler olduğu anlaşılır kitle yönetiminden başka bir  şey değil hani meseleyi takım boyutunda ele almaktansa olgusal kaynağa inmek daha doğru olur şimdi bazıları zevkler renkler meselesine girecek lakin bu zevk meselesi senin değil sana öğretilmiş bir zevktir. 

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    KroBey bunu yazdı:

Fanatizm dünyanın en tehlikeli akımıdır. Sadece futbol ile sınırlandırmamak gerek fanatizm kavramını. Körü körüne bağlıkıktır, cahilliğin dibidir, ahmaklıktır.

KroBey olarak fena yazmamışsın hani :)
    Yine devlete bağlıcam da çok fazla bağlamasam mı acaba,
    Her takım için mevcut böyle adamlar, hır-gür ve kavga etmek falan kesmiyor artık, yaralama-ölüm anca skor sayılıyor.
    İddia ediyorum her maç aynı adamlar olay çıkarıyor, liderleri belli, takılan grup belli.
    Eee Devlet denen yapı yıllardır ne yapıyor bu adamlar için???
    Yaralama-ölüm yoksa hiiiiiiç, en fazla 1 gün nezarette tutup çok zorda kalırlarsa para cezası kesiyorlar.
    Sözde devre arası yasa çıkacakmış.
    En az 3-5 yıldır duyuyorum ben bunu :) Spor Yasası çıkacak!
    Bırakın " Bu ülkede her şey sistemli-planlı ve yasalara uygun yapılır" rolünü oynamayı da ger-çek-ler-le yüzleşin.

Ayrıca Yasayla Falan Olmaz Bu İşler, Mevzu Derinlerde...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

pessimist bunu yazdı:

cahillik.

Nerde o eski TBT...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:

saçma sapan anadolu takımı taraftarları Çarşı'yla kendini bir tutarsa böyle olur.söyledikleri 5 tezahuratın 4 ü Çarşı'dan çalıntı.

Oo 2 küfürlü marş besteledi diye en iyi taraftar oldular bravo anaya kardeşe küfür etmek ne zamandan beri başarı oldu ? Saçma sapan anadolu takımı demişsin ikisinin yaptığı da aynı bok değilmi ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

hayatımda gördüğüm en aptal taraftar grubu bursanınki. çarşının yaptıkları da savunulcak cinsten değil ama bu adamlar gerçekten gerizekalı. kadın çoluk çocuk demeden saldırıyorlar. sonradan görmeliğin dibine vurdular. her tribünde 3-5 tane manyak olur ama bursanın toptan kafasız taraftarları. (burda adı geçen tribüne gidip kavga çıkaran taraftarlardır.)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beşiktaş takımını tutuyor ve destekliyorum.Ancak bu şekilde futbol terörü denilen olayı da kınıyorum.Desteklenecek bir yanı yok.Çok gereksiz birşey.

Şiddet kötüdür.

Zaten sırf bu nedenlerden dolayı futbol oynamayı da izlemeyide bıraktım.Yaklaşık 4 yıldır futbol ile alakam yok.İnsanı soğutuyorlar...

Yani şunu bir düşünmek lazım.Gün gelir evlenir çoluk çocuğa karışırız.Karını, çocuğunu stada götürmek istesen, bunu nasıl yapacaksın ?

Hadi götürdün diyelim.Çocuğuna nasıl açıklayacaksın bu durumu ? Futbol nasıl iyi spordur diyebileceksin ? Küfür, her maçta ölen birkaç kişi, yaralananlar...

Yazık bizlere....

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 18804 Toplam Mesaj: 129