Tribün Terörü +18
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
bunları arenaya koyucan öldürsünler birbirlerini gereksiz oksijen israfı.hem onlar mutlu olur hem biz.
-----------------------------konpi bunu yazdı:
biz abye nah gireriz.
-----------------------------özetle :D
-
by_kamu bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------ne ayaksın sen, orda seni mu muhatap almışım ? kuyruk acın var herhalde, diğer elemana yazmışım niye üstüne alınıyon hoca
-----------------------------Ozaman alıntı yaptığın yere dikkat et onuda bana sorma hoca :)
-
a.g tipini ne bak bu tipten başka ne bekleyeceksin almayacaksın onun bunun cocuklarını adamın tipinden belli zaten
-
Yahu Haberlerde görmediniz mi Balıkesirden gelen konvoyun üzerine bursalılar yürümüşdü küfür gırna ile tamam bir beşiktaşlı olarak savunmuyorum yapılaları ama hırsızın hiç mi suçu yok
-
Asi ruh çarşı belgeseli 2008 yılında çekildi.orada bile Çarşı tribün liderlerinden amigo Ankaralı konuşurken sağ omuzundan bir sesin dediği;Yalnız bütün bursalılara ölüm A.Q.; dediğini anımsadım.
-
29 Aralık'ta tofaş-beşiktaş basketbol maçı var.Burda artist kesilen beşiktaşlılara duyurulur.
-
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------1903 bakıyorum da Bursaspor'a çok rahat hakaret edebiliyorsun.Klavye başından Dünya'nın hakimi olur insan.Hakaret ettiğin takım diğer takımlara benzemez.Biz her horoz gibi de kendi çöplüğümüzde ötmeyiz.Sanki beşiktaş maçına gittin de konuşuyorsun.Olayların seyrinden haberin bile yoktur.Bursaspor taraftarı herkes tarafından övülürken sen kimsin de Bursaspor'a hakeret ediyorsun? Şimdi dersin ne zaman övüldü Bursaspor taraftarı.Örnek olarak Dünyaca M.United maçında tanındık ondan önce de Ermenistan maçında.Bunları kabullenemeyecek kadar kıtsınız işte.İnanmıyorsan bunları google amcaya yaz bak götümden uydurmuyorum.Wikipedia'ya Bursaspor teksas yaz ve yazılanları gör.
-----------------------------:):):)
-
Way amk arkadaş bir top sizi niye bu kadar etkiliyor anlamış değilim.
Siktimin takımları kim istanbula bizans diyo beleşemi verdiler istanbulu size.
Birde istanbulu kimseye denize dökemez, istanbul anadoludaki gibi saat 5 de 6 da sıcak yatağında uyumayı düşünüp 7 de tatlı rüyasına yatan larla dolu değil istanbul 8-9 da mesai 11 de evinde 12 gibi anca uyuyabilen insanlarla dolu. İstanbul gittiğim her yerden daha çetin daha zor adamın amkor.
vayyy amk böcekleri top için kendini yırtıyolar ezik karakterler.