Tribün Terörü +18
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------Ben o küfür eden arkadasıda tastif etmiyorum,unutmayın beyler orda koruz burda koruz demeyin heryerde birilerinden daha psikopatı daha delisi vardır.
-----------------------------bende tam bunu diyordum. bursa da, izmir de, antalya da vs. anti bizans tutturmuşlar. bu şehirlerde toplasan 5.000 tane piskopat çıkar.
türkiyenin bütün piskopatları buradayken kimse istanbula gider yapamaz.
Şurada tribün tartışacaksak, tribün bilen insanlar yazsın çizsin. hayatında stadyumda maç izlemeyenler tribün hakkında yorum yazmasın.
-
JerusaLem bunu yazdı:
-----------------------------
İstanbul dediğin adamın amına goyandır. yara aldığınız yetmedi mi?
Not: beşiktaşlı değilim. ama bu anadolunun anti bizans muhabbetine çok gülerim.
-----------------------------güldüğün duruma düştüğünün farkında değilsin.
-
burda çoğu arkadaş için maç izlemek televizyona bakmaktan ibaret olduğu için, bu yaşananları ve yaşanacakları çocuk oyuncağı sanıyorlar.
antibizans nedir ? bi kere tarihi olarak bi dayanağı yok.bu topraklara bizans olarak bakılsa istanbul fethedilir fethedilmez Osmanlı yıkılana dek payi taht olmazdı.bi saçmalıktır almış başını gidiyor.
neyse olaya tribün açısından bakarsak.bursa, ankara, eskişehir gibi kendi kendine istanbul takımlarının taraftar gruplarını hedef alan vasat taraftarlar birşeyin farkına varmalı.sizin çapınız buna yetmez.20-30 kişilik önder kadrosunun arkasında toplanan 2-3 bin yaşı 20'yi geçmeyen elemanla bi çarşı'ya, bi ultraslan'a, bi gfb'ye sen nası kafa tutarsın.tutarsan böyle olur işte.Beşiktaş semt takımıdır o kapalı tribünün yarısından çoğu çocukluk arkadaşıdır.ve bu çarşı dediğimiz kemik tayfaya tüm tribünler ve tüm tribün grupları uyar.karagümrük, asya, yeni açık antipati vsvs
aynı şey ultraslan için de geçerlidir.sebahattin abi'nin ultraslan yokken kapalının ortasındaki grubu tayfa grubudur.o dönemde de diğer tüm gruplar onlara uyardı.sonradan ultraslan çatısı altında bir çok grup birleşti farklı semtlerin güçlü grupları bir çatı altında toplandı.
fenerbahçe'nin gfb'sinden biraz sıkıntı vardı onlarda yavaş yavaş düzeliyorlar maraton'da yerlerini sağlamlaştırdılar ve stadın hakimiyetini tekrardan aldılar gibi bişey.
istanbul'da böyle sağlam organizasyonlar varken anadolu takımları neyine güveniyor anlam veremiyorum.bir kere bağırdığınız bestelere bakın.bunların hepsi istanbul takımlarından çalıntı.sizin lokomotifiniz her zaman istanbul takımlarıdır bunu unutmayın.istanbul takımları ve istanbul takımlarını tutan insanlar olmasa ne havuzdan adam gibi para alabilirsiniz, ne bu Türkiye ligi izlenir.adam televizyonu açıp saçma sapan bursa eskişehir maçı mı izleyecek ?
onun için herkes yerini ve rütbesini bilmeli.bilmezse böyle bildirirler.istanbulun sağlam bin tane tribün bilen adamı, anadolu'nun tüm taraftar gruplarına yeter.
-
ToR5 bunu yazdı:
1903 bunu yazdı:
ToR5 bunu yazdı:
Kıyamete kadar Bursa'da maç olmaz artık. İlk Ankara depmlasmanında saldırır . Eskişehir'de saldıramaz, Karşıyaka'da saldıramaz, Diyarbakır'da saldıramaz, avrupa'da saldıramaz, Buca'da saldırır, Manisa'da saldırır, Kayseri'de saldırır.. Türkiye'nin her yerinde saldırır.
Konunun ahlakiliğini tartışmıyorum. Ayıp bu yaşananlar. Bu yüzden neler olabileceğini söylüyorum. Birde Bursa'da Bjk forması giymeyin. Şu günlerde derneklerde olmayın.
-----------------------------hahahahahhaah.bi ilerle gözünü seviim.
-----------------------------ben edeplice uyarı yaptım arkadaşım. Edeplice yorum yap.
-----------------------------ya kendi kendine kabadayılık modlarına girerek edepli yorum mu yaptığını zannediyosun sen.bu söylemler 7 senedir var.ve bu 7 sene içinde Alen Markaryan en az 5 kere bursa'ya panel vermeye geldi.gemlik'e, inegöl'e.göremedik hiçbirinizi orda.bırakın bu çocuksu lafları.bursada bjk forması giymeyinmiş.bu heykele gelin diyen kadın spiker'in neden havalarda uçtuğu belli oluyor sizi gördükçe : )
-
Poh pohlamalarla götleri kalkan 6ursa taraftarı dolmabahçeye adımlarını atar atmaz tahrik eden 6ursa taraftarı ee onları bekleyen beşiktaş taraftarınında eli armut toplamıyor elbet verdiler ellerine olan oldu. Onları istanbula davet eden bizim tüpçü başkanda kabahat var. Zaten bu maçı dev maç diye lanse eden medya başlı başına götverenlik yaptı. Bunların daha eti ne budu ne kendilerini dev aynasında görüyor aq.
-
valla arkadaşlar bakın şöyle söyleyim hiç bi bjk li kusura bakmasın ben bu kadar körü körüne takımını tutan bu kadar sevdiği halde ana bacı küfür eden bi taraftar toplulugu tanımıyorum.. benim çevremde üni mezununda tutunda esnaf tutunda en alttan en üst sınıfa kadar bjkli ne kadar insan tanıyorsam allah allah laf söyletmezler bjk hep en iyi tarihte hep enler beşiktaşındır ya bi kere taraftarının bile cahil oldugu bi camia ne yapsa yeridir diyorum. beşiktaşın gıcık olmadıgı kavga etmediği bi klup varmı eskişehir gelir olay cıkar bursa gelir olay cıkar diyarbakır gelir olay cıkar ulan kim gelse adamlar olay cıkarmak için can atıyor buradaki bjkli arkadaşlarda k bakmayın kimseye laf attıgım yok ama bunlar gerçekler. eminim o birilerini öldüren elemanları kontrolden geçirsinler ya uyuşturucu almıştır ya alkol ömür boyuda çürüsünler hapiste geberip gitsin şerefsizler
-
babybash22 bunu yazdı:
valla arkadaşlar bakın şöyle söyleyim hiç bi bjk li kusura bakmasın ben bu kadar körü körüne takımını tutan bu kadar sevdiği halde ana bacı küfür eden bi taraftar toplulugu tanımıyorum.. benim çevremde üni mezununda tutunda esnaf tutunda en alttan en üst sınıfa kadar bjkli ne kadar insan tanıyorsam allah allah laf söyletmezler bjk hep en iyi tarihte hep enler beşiktaşındır ya bi kere taraftarının bile cahil oldugu bi camia ne yapsa yeridir diyorum. beşiktaşın gıcık olmadıgı kavga etmediği bi klup varmı eskişehir gelir olay cıkar bursa gelir olay cıkar diyarbakır gelir olay cıkar ulan kim gelse adamlar olay cıkarmak için can atıyor buradaki bjkli arkadaşlarda k bakmayın kimseye laf attıgım yok ama bunlar gerçekler. eminim o birilerini öldüren elemanları kontrolden geçirsinler ya uyuşturucu almıştır ya alkol ömür boyuda çürüsünler hapiste geberip gitsin şerefsizler
-----------------------------bilip bilmeden konuşma tribünde üniversiteli ortalaması en çok beşiktaş taraftarındadır bu daha yeni bir araştırma.Beşiktaş taraftarı takımını karşılıksız sever futbolcuya küfretmekle Beşiktaşa küfretmek (haşa) aynı şey değildir.futbolcuya da çok hakettiğinde küfredilir ki bu sene nihatlara, holoskolara taraftarın nasıl sabır gösterdiğini görüyoruz.Beşiktaş taraftarı kendisine saldırmana saldırmaz.her zaman mazlumun yanında olur.faşist eylemlere maruz kalan diyarbakırspor'a inönü'de nasıl bir ağırlama yapıldığını aç oku.Beşiktaş taraftarının ne eskişehirle ne ankaragücüyle sorunu olur.bursa olayını başlatanda bursalılardır Beşiktaş değil.diğerleride bursayla kardeş takım bilmem ne olduğundan Beşiktaş'a düşmanlık beslemiştir.he Beşiktaş'ın umrunda mı ? tabiki değil alayı gelsin.
-
OveRTaX bunu yazdı:
ArkiYaN bunu yazdı:
beşiktaş seninle ölmeye geldik.asarızda keserizde
klavye delikanlısı detected
-----------------------------bla bla
-
bunlar taraftar diğil
-
KroBey bunu yazdı:
Fanatizm dünyanın en tehlikeli akımıdır. Sadece futbol ile sınırlandırmamak gerek fanatizm kavramını. Körü körüne bağlıkıktır, cahilliğin dibidir, ahmaklıktır.
-----------------------------çok güzel dedin azizim.
-------
adami futboldan sogutuyonuz lan.
bikaç yıl kadar önce, stada gidip hiç maç izlemedim diye üzülürdüm.
şimdi üste para versen gitmem izlemeye
ta ki rakip takımlar kolkola maç izleyene dek :|