Tribün Terörü +18
-
1903 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bursaspor kulübünün toplam yaşı, Çarşı'nın yaşına nerdeyse eşittir : ) Beşiktaş'ın yaşından hiç bahsetmiyorum bile : ) diğer yazdığın saçmalıklara hiç değinmiyorum bile.bursaspor taraftarı sadece laftan ibarettir.
http://www.iha.com.tr/haber/videowatcher.aspx?vid=7547&cid=6 şu videoda izleyebiliriz.saldıran Beşiktaşlıların bursaspordan sayı olarak üstünmü yoksa yakın mı olduğunu.hani diyosunuz ya 10 bin kişi 1600 kişiye saldırdı diye : ))
Olayı bu tarafa çekmemeye çalıştım ama bazı arkadaşların yorumu sabrımı taşırdı.1903 bakıyorum da Bursaspor'a çok rahat hakaret edebiliyorsun.Klavye başından Dünya'nın hakimi olur insan.Hakaret ettiğin takım diğer takımlara benzemez.Biz her horoz gibi de kendi çöplüğümüzde ötmeyiz.Sanki beşiktaş maçına gittin de konuşuyorsun.Olayların seyrinden haberin bile yoktur.Bursaspor taraftarı herkes tarafından övülürken sen kimsin de Bursaspor'a hakeret ediyorsun? Şimdi dersin ne zaman övüldü Bursaspor taraftarı.Örnek olarak Dünyaca M.United maçında tanındık ondan önce de Ermenistan maçında.Bunları kabullenemeyecek kadar kıtsınız işte.İnanmıyorsan bunları google amcaya yaz bak götümden uydurmuyorum.Wikipedia'ya Bursaspor teksas yaz ve yazılanları gör.
Videoyuda izledim.Olayları bilmeden konuşuyorsun işte.Olaylar gebzede başladı.İstanbul'a gelindiğinde iki taraf arasında gerginlik başladı.Daha sonra taş atmalar filan.Bunları herkes biliyor.Daha sonra Beşiktaş taraftarı sadece polisle uğraşmaya başladı.O sırada Bursaspor taraftarı yavaş yavaş stada alınıyordu.Polislerin dalgınlığından yararlanan bir grup,Bursasporlu taraftarların arasına daldı.Bıçaklanma olayları o sırada oldu.Sonra da erkek çarşı kesildi.Şimdi bu resime bak.Sizi kendi çöplüğünüzde kovalıyorsak oturup düşünmesi gereken sizsiniz.Daha fazla göt olmak istemezsin herhalde.
http://img258.imageshack.us/img258/6665/15418846628955358841829.jpg
Bu arada birileri de Bursaspor taraftarı masum insanlara saldırdı demiş.Kafasına bira şişesi gelen taraftar kendi açıkladı bira şisesini atanların Bursasporlu olmadığını.Nasıl su üstüne çıkalım diye uğraşırken daha çok batıyorsunuz farkında değilsiniz -
"amk kacarsıları gelebıldınız kadr gelın ıns gelırsınız hepınız oleceksınız bursaya geldınız gün insalllah gelırsınız ananızın amınıza salllamalar sokulucak rahat olun hepınız"
bu derece küfür ne zamandan beri kurallar dahilinde ? resmen ana avrat küfür etmişsin bana hepsini aynen iade ediyoru -
syntr bunu yazdı:
"amk kacarsıları gelebıldınız kadr gelın ıns gelırsınız hepınız oleceksınız bursaya geldınız gün insalllah gelırsınız ananızın amınıza salllamalar sokulucak rahat olun hepınız"
bu derece küfür ne zamandan beri kurallar dahilinde ? resmen ana avrat küfür etmişsin bana hepsini aynen iade ediyoru
-----------------------------: D dün mü öğrendin internete girmeyi onu baska siteden alıntı yaptım ayrıca sen ne alaka sana nie yazım :D
-
1903 bunu yazdı:
Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------Gay bi kere senin gibi adamlara benzer;) Şanlı tarihmiş ne hareketin var bu zamana kadar futbolda şiddete karşi hareketin olmuş ? Ayrıca polisle çatışıp bursa tarafına girip 2 kişiyi vurmuş ama karşı saldırıyı görünce nerelerden kaçacagını bulamayan taraftarda bitlisspor taraftarı dimi ? hepiniz aynı mantıkla hareket edip kendinizi zeytinyağı gibi üste çıkarmaya çalışmayı huy edinmişssiniz. Böyle yaptıkça siz daha çok zarar görürsünüz ;) rahat olsun herkes ama bizim büyüklüğümüzün lafla olmadığını geçen sene cümle aleme gösterdik. Göstermeye de devam ediyoruz izin versinler seneye 25 bin kişide doldururuz o stadı. olimpiyatta gördünüz. Kıskançlığı bırakın bütün deplasmanlarda aynı şey olur. Gerçi beşiktaş taraftarının gittiği deplasman sayısıyla bursa taraftarının gittiği deplasman sayısı kıyaslanamaz ya. Bi de diğer deplasmana giden arkadaşa da söyleyeyim. Bizde deplasman taraftarı ayrıdır stad taraftarı ayrı. Burdaki maçlara gelmeyip sadece deplasmanlara giden 1 ooo tane adam tanırım ;) o yüzden bırakın sağa sola sallamayı kendi yediğiniz boku temizleyin. Ayrıca lafta gösteri yapmayın olsaydı cesaretiniz 30 emanetle girdiğiniz bursa tarafından götü toplayıp kaçmaya bakmazdınız ;)
dipnot ve son söz: adamlık söylenen her söze cevap vermek değildir. kalıbının adamı olmak ve ağırlığını taşıyabilmektir.
-----------------------------bursaspor kulübünün toplam yaşı, Çarşı'nın yaşına nerdeyse eşittir : ) Beşiktaş'ın yaşından hiç bahsetmiyorum bile : ) diğer yazdığın saçmalıklara hiç değinmiyorum bile.bursaspor taraftarı sadece laftan ibarettir.
http://www.iha.com.tr/haber/videowatcher.aspx?vid=7547&cid=6 şu videoda izleyebiliriz.saldıran Beşiktaşlıların bursaspordan sayı olarak üstünmü yoksa yakın mı olduğunu.hani diyosunuz ya 10 bin kişi 1600 kişiye saldırdı diye : ))
-----------------------------sen ne salata adammışssın o arada merdivenlerin durumunu bilmiyorsun galiba bi anda sana saldırsalar sen ne yaparsın ? sonra götü dönüp kaçmasaydınız ? bizi orda donumuza kadar aradılar cıplak elle geri saldırdık orda polis karışmasaydı sizin kazana sokardık bundan da emin ol ;) onu bunu bırakında adam gibi carpısmayı öğrenin ;) artı sizin yaşınız cok olsa nolur tarihte yaptıgın icraatlere bakta konuş ;) trabzonda boş kahve basan ulviler sizi
-
1903 bunu yazdı:
ToR5 bunu yazdı:
Arkadaşım ben senin deplasmana gittiğni zannetmiyorum. Gİtmişsen bile çekirdek yemeğe gitmişsin. Ne Anadolu takımları hakkında bir fikrin var ne de Bursa taratarı hakkında bir fikrin var. Ankaragücü ve Bursa kardeşliği basite indirgenemez. Bir kere deplasmana giden her taraftar çekirdek kadro falan değildir. Bunu Eskişehir ve Karabükten kalkan Beşiktaş taraftarları gösterdiler. Hepsi de 15 17 yaş araı tiplerdi. Ve ayrıca 50 yaşında adamlar da vardı. Bunlar mı çekirdek.? Bursa 'dan Ankaragücündn ve İzmir takımlarından biliyorum maçlara giden esnaf tipli insanlar vardır. Hatta esnaftırlar. Bursa sporun İstanbul nefreti senin bahsettiğin gibi sadece küme düşme nefretine benzemez. Sosyo ekononmik koşullar olmakla beraber İstanbul basın ve İstanbula duyulan nefret daha duygusaldır. Beşiktaş veya çarşı kendini İstanbul'da kanıtlamıştır. Ben bunu tabiiki söylerim. Ancak deplasmanda Anadolu'da daha ilk saydığım şehirler haricinde Bursa'yı Anadolunun hiç bir yerinde geçemez. İlk maçın Bursa'da olma ihimalini de hep unutuyorsun. Boşa konuşuyorsun. Birader bir de öyle bir konuşuyosun sanki Beşiktaşlılar hiç zarar görmemiş gibi. Yol boyunca kaç tane Beşiktaşlı dayak yemiş sor bakayım arkadaşlarına.
Alen aynı Alen. Git sor tanışıklığın varsa. Sallamak istesem daha farklı sallardım. 2 tane kol saati almış Bursa'dan sor bakayım kimden almış?
Bu muhabbet uzar gider. Kavga dövüş bunlar boş işler. Keşke uzatmasaydın muhabbeti. Benim ilk söylediğim cümle sadece bir uyarı. Şuralarda dplasmana mümkünse gitmeyin. Alakanız yoktur arbadede kalırsınız diyorum. Tamam? Başka amacım yoktu benim. Uzamasın muhabbet kocaman adamlarız.
-----------------------------benim söylediklerim gayet açık.seninle sidik yarışın girmeyeceğim.deplasman konusundan seni emin etmek için sana mailimi yolladım.deplasmana gitmek bi rütbe değildir, insana herhangi bir artıda katmaz maça gidersin o kadar.bunun inanılmayacak nesi var anlamadım ama sana msnimi attım eklersen gerekli resim ve videoları sana gösteririm.
senin deplasmanlardan zerre kadar anlamadığını bu mesajından daha iyi anladım.bursa taraftarını anadoluda çarşı'dan üstün görmen ne kadar saçmaladığını gözler önüne seriyor.çekirdek kadro konusu ve bursaspor'un Beşiktaşa duyduğu nefretin bile anlamını bilmemen herşeyi apaçık gösteriyor.
uyarı yapmak değil senin amacın bunları bırak.uyarı üzerinden Beşiktaş taraftarını küçümsüyorsun.şurda gitme burda gitme.saydığın gruplar kim ? onlar daha tribün bilmezken Beşiktaş, gs ve fb taraftarı tribün savaşı veriyordu.93 yılında bitti bu işler.bu sonradan gelenlerin alayı fasulyedir.zaten onlarda cezasını buldu.polis kamerasından görüntüleri izlersen o Çarşı'dan üstün gördüğün bursa taraftarının nası ''r'' yaptığını görürsün.hatta sen yorulma ben gösterim : http://www.iha.com.tr/haber/videowatcher.aspx?vid=7547&cid=6
son olarak dediğim gibi Alen abiyi çocukluğumdan beri tanırım.tekstille uğraşmadığına kalıbımı basarım.bu konuda her türlü iddiayada girerim.bende cep numarası vs. var msn'e gel arayıp soralım.hadi eyvallah.
-----------------------------Ben de senin Anadolu ve Anadolu hakkında hiç bir fikrin olmadığından eminim dostum. Bir kere Beşiktaş ve Çarşı deplasmanda saydığım yerler hariç Türkiye'nin her yerinde Texasa nazaran güçsüzdür. Hem nitelik bakımından hem nicelik bakımından. Benim amacım sadece Texas'ı ve Bursa'yı övmek olsaydı daha fazla konuşurdum. Bilgim ve tecrübem ve tanıdıklarım senden daha falzadır buna emin ol. Amacım Bursasporu övmek değil çünkü ben Galatasaraylıyım. Ancak yakın çevrem Bursasporludur ve Bursa'ya ilişkin herşeyi bilirim. Türkiye'deki diğer taraftar gruplarını da bildiğimi söyledim.Bu sebeple konuştum. İyi niyetle söyldeiğimi daha nasıl ispat edebilirim. Bu nedenle şu şu şehirlere gitmeyin dedim.
Nefretin nedenlerini sana açıklayım. Bursa'da sosyo ekonomik olarak alt sınıfta olan gruplar en atarlı gruplardır. Aynı zamanda kadim çarşı esnafı ki bunlar atarlı değildir ama kalabalıktır. Tribün adabı olan insanlardır. Gülbahçe, Zafer, Yavuz Selim, Muradiye en tehlikeli gruplardır. Senin ddiin gibi Alen veya herhangi bir Beşiktaşlı insan Bursa'da durduk yere tacize uğramaz. İnegöl demiştin sen. Bir kere İnegölle Bursanın arası iyi olmadığını bir tribüncü olarak bilmen gerekir. Ancak bu mahalleler böyledir. Buraya siyah beyaz inek bile giremez. Sizin Başkan bile giremez. Beşiktaş'ın çeşitli bölgeleri de böyledir.
Kendi evinde Beşiktaş üsütndür. Bunu yukarıda da bende söyledim. Ama aynı şekilde Bursa'da üstündür. SEn ilk maçın Bursa'da olduğunu tahmin edebildin mi? Sence çok mu farklı olurdu? Sen gitmiş video paylaşmışsın bir de utanmadan. Sence ben bu çeşit videoları paylaşamazmıyım? Bunlara gerek yok.
Anadolu takımlarını küçümseyemezsin dosutm. Anadolu takımları deplasmanda bir Bursadan, Karşıyakadan, Eskişehirden, Antalyadan, Trabzondan, Diyarbakırdan çekinirken sen bunları sırf Beşiktaşı yüceltmek abartmak için Anadolu'ya laf atamazsın.
Alen olayına gelince. Bu muhabbeti ben niye yaptım sen farketmiyor musun? Bir taraftar lideri bir iş için Bursa'ya gelirse karşı taraf ona birşey yapmaz. Bu bir kere adaba aykırılıktır. Selim kaç kere İstanbul'a Beşiktaş'a geldi sen biliyormusun? Benim arkadaşım aynı şekilde İstanbul'a iş için gidiyor. Oda Texas'ın üst numaralarından. Galatasaray'da Sebo reis Genç Fenerlilerle de toplantı yapamibliyor. Bir kere Texas niye saldırmadı diyorsun? Ayıptır da ondan. Hacı Alen geldi benden Bursa'da 2 tane saat aldı. Arkadaşıma sordum toplantı için mi gelmiş dedim. Yok dedi kumaş alıp satmış. Daha sonra bir iki kere daha rast geldik. Akşam msn'e gircem konuşuruz. Hocam ben sence niye yalan atayım.? Adam gelimş iş yapmış? bunda kötü birşey yok ki? Bende Saatı toptan almak için veya müşteriler vermek için gidiyorum. Ekemek parasında olan adama saldırılmaz zaten.
Son söz. Bu işler bok işler. Bir gün koşturursunuz bıçaklanırsınız , Azrail çıkar karşınıza anneniz babanız cenazenize gelmekten utanır. Tribüncülük davası bu yüzden artık bana gereksiz geliyor. Ben o yüzden uyarı yaptım. İyi niyetle. Daha nasıl anlatabilirim?
-
ToR5 bunu yazdı:
Ben de senin Anadolu ve Anadolu hakkında hiç bir fikrin olmadığından eminim dostum. Bir kere Beşiktaş ve Çarşı deplasmanda saydığım yerler hariç Türkiye'nin her yerinde Texasa nazaran güçsüzdür. Hem nitelik bakımından hem nicelik bakımından. Benim amacım sadece Texas'ı ve Bursa'yı övmek olsaydı daha fazla konuşurdum. Bilgim ve tecrübem ve tanıdıklarım senden daha falzadır buna emin ol. Amacım Bursasporu övmek değil çünkü ben Galatasaraylıyım. Ancak yakın çevrem Bursasporludur ve Bursa'ya ilişkin herşeyi bilirim. Türkiye'deki diğer taraftar gruplarını da bildiğimi söyledim.Bu sebeple konuştum. İyi niyetle söyldeiğimi daha nasıl ispat edebilirim. Bu nedenle şu şu şehirlere gitmeyin dedim.
Nefretin nedenlerini sana açıklayım. Bursa'da sosyo ekonomik olarak alt sınıfta olan gruplar en atarlı gruplardır. Aynı zamanda kadim çarşı esnafı ki bunlar atarlı değildir ama kalabalıktır. Tribün adabı olan insanlardır. Gülbahçe, Zafer, Yavuz Selim, Muradiye en tehlikeli gruplardır. Senin ddiin gibi Alen veya herhangi bir Beşiktaşlı insan Bursa'da durduk yere tacize uğramaz. İnegöl demiştin sen. Bir kere İnegölle Bursanın arası iyi olmadığını bir tribüncü olarak bilmen gerekir. Ancak bu mahalleler böyledir. Buraya siyah beyaz inek bile giremez. Sizin Başkan bile giremez. Beşiktaş'ın çeşitli bölgeleri de böyledir.
Kendi evinde Beşiktaş üsütndür. Bunu yukarıda da bende söyledim. Ama aynı şekilde Bursa'da üstündür. SEn ilk maçın Bursa'da olduğunu tahmin edebildin mi? Sence çok mu farklı olurdu? Sen gitmiş video paylaşmışsın bir de utanmadan. Sence ben bu çeşit videoları paylaşamazmıyım? Bunlara gerek yok.
Anadolu takımlarını küçümseyemezsin dosutm. Anadolu takımları deplasmanda bir Bursadan, Karşıyakadan, Eskişehirden, Antalyadan, Trabzondan, Diyarbakırdan çekinirken sen bunları sırf Beşiktaşı yüceltmek abartmak için Anadolu'ya laf atamazsın.
Alen olayına gelince. Bu muhabbeti ben niye yaptım sen farketmiyor musun? Bir taraftar lideri bir iş için Bursa'ya gelirse karşı taraf ona birşey yapmaz. Bu bir kere adaba aykırılıktır. Selim kaç kere İstanbul'a Beşiktaş'a geldi sen biliyormusun? Benim arkadaşım aynı şekilde İstanbul'a iş için gidiyor. Oda Texas'ın üst numaralarından. Galatasaray'da Sebo reis Genç Fenerlilerle de toplantı yapamibliyor. Bir kere Texas niye saldırmadı diyorsun? Ayıptır da ondan. Hacı Alen geldi benden Bursa'da 2 tane saat aldı. Arkadaşıma sordum toplantı için mi gelmiş dedim. Yok dedi kumaş alıp satmış. Daha sonra bir iki kere daha rast geldik. Akşam msn'e gircem konuşuruz. Hocam ben sence niye yalan atayım.? Adam gelimş iş yapmış? bunda kötü birşey yok ki? Bende Saatı toptan almak için veya müşteriler vermek için gidiyorum. Ekemek parasında olan adama saldırılmaz zaten.
Son söz. Bu işler bok işler. Bir gün koşturursunuz bıçaklanırsınız , Azrail çıkar karşınıza anneniz babanız cenazenize gelmekten utanır. Tribüncülük davası bu yüzden artık bana gereksiz geliyor. Ben o yüzden uyarı yaptım. İyi niyetle. Daha nasıl anlatabilirim?
-----------------------------seninle daha fazla tartışmayacağım gel gerekli kanıtları göstereyim diyorum hala burdan deplasmanı bilmiosun die bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlıosun.senelerimi verdim diyorum ben o deplasmanlara hala sen bana ne şarkısı söylüyosun ? ha gerekli miydi ? bence değildi.hiç deplasman kaçırmadıkta ne oldu boyumuz mu uzadı.uzamadı.diğer yazdıklarına cevap vermiyorum çünkü zaten önceki mesajlarımda vermiştim bi değişiklik yok görüşlerimde.
-
OveRTaX bunu yazdı:
Olayı bu tarafa çekmemeye çalıştım ama bazı arkadaşların yorumu sabrımı taşırdı.1903 bakıyorum da Bursaspor'a çok rahat hakaret edebiliyorsun.Klavye başından Dünya'nın hakimi olur insan.Hakaret ettiğin takım diğer takımlara benzemez.Biz her horoz gibi de kendi çöplüğümüzde ötmeyiz.Sanki beşiktaş maçına gittin de konuşuyorsun.Olayların seyrinden haberin bile yoktur.Bursaspor taraftarı herkes tarafından övülürken sen kimsin de Bursaspor'a hakeret ediyorsun? Şimdi dersin ne zaman övüldü Bursaspor taraftarı.Örnek olarak Dünyaca M.United maçında tanındık ondan önce de Ermenistan maçında.Bunları kabullenemeyecek kadar kıtsınız işte.İnanmıyorsan bunları google amcaya yaz bak götümden uydurmuyorum.Wikipedia'ya Bursaspor teksas yaz ve yazılanları gör.
Videoyuda izledim.Olayları bilmeden konuşuyorsun işte.Olaylar gebzede başladı.İstanbul'a gelindiğinde iki taraf arasında gerginlik başladı.Daha sonra taş atmalar filan.Bunları herkes biliyor.Daha sonra Beşiktaş taraftarı sadece polisle uğraşmaya başladı.O sırada Bursaspor taraftarı yavaş yavaş stada alınıyordu.Polislerin dalgınlığından yararlanan bir grup,Bursasporlu taraftarların arasına daldı.Bıçaklanma olayları o sırada oldu.Sonra da erkek çarşı kesildi.Şimdi bu resime bak.Sizi kendi çöplüğünüzde kovalıyorsak oturup düşünmesi gereken sizsiniz.Daha fazla göt olmak istemezsin herhalde.
Bu arada birileri de Bursaspor taraftarı masum insanlara saldırdı demiş.Kafasına bira şişesi gelen taraftar kendi açıkladı bira şisesini atanların Bursasporlu olmadığını.Nasıl su üstüne çıkalım diye uğraşırken daha çok batıyorsunuz farkında değilsiniz
-----------------------------küfür etmeden mesaj yazabilmek gibi insani bi kabiliyeti edindiğin vakit seninle tartışabilirim.şu an sana cevap vermiyorum göz gezdirdiğimde bi kaç küfür ibaresi gördüm değersiz bi varlıksın gözümde.git dolaş insan olarak gel karşıma öyle tartışalım.eyv.
-
Ne Güzel sidik yarıştırıyrsunuz , imrendim valla , biri diyor alen abinin numarasını vereyim , öbürü başka birşey ,
Boş işler bunlar, tribün ,tribüncülük fasa fiso.. -
JerusaLem bunu yazdı:
polis yol verseydi istanbul da bursalı kalmazdı. denize dökülürdü.
anadolu takımları ve seyircileri uzaktan "anti bizans" diye bir türkü tutturmuş gidiyor. burası İSTANBUL beyler, adamına amına gorlar burada.
-----------------------------ahahahahahahah
sesli güldüm abi biliyorsun :D
-
1903 bunu yazdı:
OveRTaX bunu yazdı:
Bu arada birileri de Bursaspor taraftarı masum insanlara saldırdı demiş.Kafasına bira şişesi gelen taraftar kendi açıkladı bira şisesini atanların Bursasporlu olmadığını.Nasıl su üstüne çıkalım diye uğraşırken daha çok batıyorsunuz farkında değilsiniz
-----------------------------küfür etmeden mesaj yazabilmek gibi insani bi kabiliyeti edindiğin vakit seninle tartışabilirim.şu an sana cevap vermiyorum göz gezdirdiğimde bi kaç küfür ibaresi gördüm değersiz bi varlıksın gözümde.git dolaş insan olarak gel karşıma öyle tartışalım.eyv.
Bursaya edilen bunca lafa karşılık g*t demem niye zoruna gitti ki?Hadi küfür etmiyorum ne söylemek istiyorsan söyle