Tribün Terörü +18
-
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------1903 bunu yazdı:
-----------------------------
OveRTaX bunu yazdı:
Olayı bu tarafa çekmemeye çalıştım ama bazı arkadaşların yorumu sabrımı taşırdı.1903 bakıyorum da Bursaspor'a çok rahat hakaret edebiliyorsun.Klavye başından Dünya'nın hakimi olur insan.Hakaret ettiğin takım diğer takımlara benzemez.Biz her horoz gibi de kendi çöplüğümüzde ötmeyiz.Sanki beşiktaş maçına gittin de konuşuyorsun.Olayların seyrinden haberin bile yoktur.Bursaspor taraftarı herkes tarafından övülürken sen kimsin de Bursaspor'a hakeret ediyorsun? Şimdi dersin ne zaman övüldü Bursaspor taraftarı.Örnek olarak Dünyaca M.United maçında tanındık ondan önce de Ermenistan maçında.Bunları kabullenemeyecek kadar kıtsınız işte.İnanmıyorsan bunları google amcaya yaz bak götümden uydurmuyorum.Wikipedia'ya Bursaspor teksas yaz ve yazılanları gör.
Videoyuda izledim.Olayları bilmeden konuşuyorsun işte.Olaylar gebzede başladı.İstanbul'a gelindiğinde iki taraf arasında gerginlik başladı.Daha sonra taş atmalar filan.Bunları herkes biliyor.Daha sonra Beşiktaş taraftarı sadece polisle uğraşmaya başladı.O sırada Bursaspor taraftarı yavaş yavaş stada alınıyordu.Polislerin dalgınlığından yararlanan bir grup,Bursasporlu taraftarların arasına daldı.Bıçaklanma olayları o sırada oldu.Sonra da erkek çarşı kesildi.Şimdi bu resime bak.Sizi kendi çöplüğünüzde kovalıyorsak oturup düşünmesi gereken sizsiniz.Daha fazla göt olmak istemezsin herhalde.
http://img258.imageshack.us/img258/6665/15418846628955358841829.jpg
Bu arada birileri de Bursaspor taraftarı masum insanlara saldırdı demiş.Kafasına bira şişesi gelen taraftar kendi açıkladı bira şisesini atanların Bursasporlu olmadığını.Nasıl su üstüne çıkalım diye uğraşırken daha çok batıyorsunuz farkında değilsiniz
-----------------------------küfür etmeden mesaj yazabilmek gibi insani bi kabiliyeti edindiğin vakit seninle tartışabilirim.şu an sana cevap vermiyorum göz gezdirdiğimde bi kaç küfür ibaresi gördüm değersiz bi varlıksın gözümde.git dolaş insan olarak gel karşıma öyle tartışalım.eyv.
Bursaya edilen bunca lafa karşılık g*t demem niye zoruna gitti ki?Hadi küfür etmiyorum ne söylemek istiyorsan söyle
-----------------------------hocam bırak. Bursaya ibne dediler, top dediler sesimizi cıkarmadık okadar ama göte göt diyince gocunuyorlar..
-
1903 bunu yazdı:
bursaspor kulübünün toplam yaşı, Çarşı'nın yaşına nerdeyse eşittir : ) Beşiktaş'ın yaşından hiç bahsetmiyorum bile : ) diğer yazdığın saçmalıklara hiç değinmiyorum bile.bursaspor taraftarı sadece laftan ibarettir.
http://www.iha.com.tr/haber/videowatcher.aspx?vid=7547&cid=6 şu videoda izleyebiliriz.saldıran Beşiktaşlıların bursaspordan sayı olarak üstünmü yoksa yakın mı olduğunu.hani diyosunuz ya 10 bin kişi 1600 kişiye saldırdı diye : ))
-----------------------------30-45 saniye aralığına bak timsah olmuş tospağa götlerini stadyumun duvarına yaslamış bekliyorlar orda, sen gelirsen egonu tatmin etmek için dolmabahçeye adamın götünden ünite ünite kan alırlar böyle..
-
Yine birileri , toplumu bu kadar peşinden sürükleyen gücü kullanıyor.Az önce bi konu vardı denk geldim.Benzin in litresi 4 TL olmuş ...arabam olmadığı için haberim yok .Bu ne be abi? Herşey güllük gülistanlık bi takım renklerimi kaldı alıp veremediğimiz? Hala ordan atar yapio biri , diğeri de gider yapio...Nereye kadar?
-
Kurtcebe bunu yazdı:
1903 bunu yazdı:
bursaspor kulübünün toplam yaşı, Çarşı'nın yaşına nerdeyse eşittir : ) Beşiktaş'ın yaşından hiç bahsetmiyorum bile : ) diğer yazdığın saçmalıklara hiç değinmiyorum bile.bursaspor taraftarı sadece laftan ibarettir.
http://www.iha.com.tr/haber/videowatcher.aspx?vid=7547&cid=6 şu videoda izleyebiliriz.saldıran Beşiktaşlıların bursaspordan sayı olarak üstünmü yoksa yakın mı olduğunu.hani diyosunuz ya 10 bin kişi 1600 kişiye saldırdı diye : ))
-----------------------------30-45 saniye aralığına bak timsah olmuş tospağa götlerini stadyumun duvarına yaslamış bekliyorlar orda, sen gelirsen egonu tatmin etmek için dolmabahçeye adamın götünden ünite ünite kan alırlar böyle..
Çok merak ediyorum beşiktaşlılar bu cesareti gösterebilcek mi diye -
Kurtcebe bunu yazdı:
1903 bunu yazdı:
-----------------------------tribüncü adam olmadıgın belli senin, forumda neyin savaşını veriyonki ? senin üstünede emanetle gelsinler(bıçak, satır) a... a. kadar kaçarsın.
-
Kurtcebe bunu yazdı:
1903 bunu yazdı:
-----------------------------bütün hepsi aynıymış bunların :) saçma sapan konuşmayın cok ciddiyim artık yazmayacağım diyorum ama böle yazılar olunca dayanamıyorum. Amk yerinde adamlar bir anda 30 kişi arkadan gelmiş ne yapabilirsin. Madem çok delikanlısınız neden geri kaçtınız ? emanetleri göt cebine koyup kaçmasını da biliyorsunuz. Bakalım bir gelinde götü duvara mı dayayacaksınız bizim duvarlara mı dayayacaksınız göreceğiz ;)
-
Sosyopat bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
1903 bunu yazdı:
-----------------------------bütün hepsi aynıymış bunların :) saçma sapan konuşmayın cok ciddiyim artık yazmayacağım diyorum ama böle yazılar olunca dayanamıyorum. Amk yerinde adamlar bir anda 30 kişi arkadan gelmiş ne yapabilirsin. Madem çok delikanlısınız neden geri kaçtınız ? emanetleri göt cebine koyup kaçmasını da biliyorsunuz. Bakalım bir gelinde götü duvara mı dayayacaksınız bizim duvarlara mı dayayacaksınız göreceğiz ;)
-----------------------------Sen hele takımının maçına git burnuna meşale kokusu gitsin sonra burda affalla. Orda makatı arkaya alan en az 50 bursalı var polis araya girmeseymiş yardırıyormuş orda siyah-beyaz renkli gençler. Siz biz ne? Ordamıydın sen beşiktaşlılar köstürürüken bursalılara? Ben yoktum. He bir gün olursun orda çıkar gene bizimkiler karşına artık duvaramı yaslanırsın yoksa videodaki gibi sıçıttırıp oturturlarmı üstüne bilmem :)
-
by_kamu bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
1903 bunu yazdı:
-----------------------------tribüncü adam olmadıgın belli senin, forumda neyin savaşını veriyonki ? senin üstünede emanetle gelsinler(bıçak, satır) a... a. kadar kaçarsın.
-----------------------------Doğru dedin tribüncü değilim üstelik beşiktaş taraftarına kafa tutupta millet beni konuşsun diye kendimi emanetin önüne atacak kadar gerizekalıda değilim. Sen görünce sallamayı a.. a na kaçıyorsan o bizde yok.
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------Çok merak ediyorum beşiktaşlılar bu cesareti gösterebilcek mi diye
Bildiğime göre Bursanın Bursaspor dışında üçbüyüklerden en çok taraftar kitlesine sahip takımı Beşiktaş orda. İstanbuldan gelirler elbet ama bursadan bir hareketlenme yaparlarsa durum daha vahim olur :)
Şimdi arkadaşlar burda kimse holiganlık vs peşinde değil. Ali kıran baş kesenlikte yapmanında alemi yok he ben maça gitmiş olsaydım orda bursa taraftarını beklerken aynı olaylar olsa illaki girerdim bende. Ama tam tersi Bursadan yola çıkıpta orda 32 bin kişilik güruhu karşıma alıp böyle tehlikeli işlere girmezdim.Gelir beşiktaş taraftarı bursaya orda ne halt edersen edersin. Bakın bakalım Eskişehirspor taraftarı diğer çarşının papaz olduğu dediğiniz taraftarlar istanbulda böyle işlere kalkışıyormu. Dediğim gibi üç beş zibidinin galeyana getirmesi biz Osmanlıyız siz bizanssınız gelip fethedecez gibi düşünceleri komik işler. Bu saatten sonra şimdi Beşiktaş taraftarı bursaya gelse nolur gelmese nolur :)
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------ne ayaksın sen, orda seni mu muhatap almışım ? kuyruk acın var herhalde, diğer elemana yazmışım niye üstüne alınıyon hoca
-
biz abye nah gireriz.