folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türbanlı Öğrenciyi Sınavda Görünce Soyundu

Türbanlı Öğrenciyi Sınavda Görünce Soyundu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

1- Size mi kaldı hangi dinin gerçek olup olmadığına karar vermek ?
    2- Devlete mi kaldı hangi dinin gerçek olup olmadığına karar vermek ?
    3- Götümden din çıkartsam türbana izin veren devlet banada izin vermek zorunda.Aynı şartlar altında dinimizi yaşamamız gerek.
    4- etek giyenler sizi azdırıyor mu ? Bende türbandan çok pis tahrik oluyorum.Fantzim var.Nolcak şimdi ?

Saçma saçma konuşmayın.Allah mısınız peygamber mi ? Siz kim oluyorsunuzda insanların inanışlarına bu gerçek bu değil diye karışabiliyorsunuz ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

işin komiği bu insanın sınavı iptal olduğu halde türbanlınınki iptal olmadı. şuna özgürlük zart zurt diye kılıf bulmayın paşalar. çıkın delikanlı gibi diyinki bu bizim dinimiz biz çoğunluğuz bizim borumuz öter. anlamını bilmediğiniz kavramların arkasına sığınmayın en azından

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Demokrasi = Çoğunluğun borusunun öttüğü yönetim sistemi.

Bilgi Güçtür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

Beyler sakin... Olay dinsel simgede bitiyor.. bakın emine erdoğan (başbakanın karısı) ardında sürüyle avukatla avrupa insan hakları mahkemesine gitti türban mevzusu için.Mahkeme davanın sonucunda Türiye'yi haklı buldu emine erdoğan'da mosmor oldu.. neden oldu bu.Çünkü avrupa da ve dolayısıyla Türkiye'de üniversitelerde dinsel simge taşımak yasak.Örneğin haç kolyesi takıp bir üniversiteye girmeniz yasaktır... Ha diyeceksiniz ki bizde zorunlu.Bence değil ama öyleyse bile ya Avrupa birliğine girmeyecez ve insan hakları mahkemesini reddedecez ya da bu kurala uyacaz...

Bu arada olayın diyer boyutu var..İnanlara din deyince gözleri dönüyor.Dönmesin kardeşim benimde gözüm türban takanları görüce dönüyor.Çünkü türban siyasi bir simge olmuştur.Bakın 99 yılına kadar üniversiteler de başörtüsü sıkıntısı yoktu.Çünkü siyasi bir simge değildi.Ama takkeli tayfası yani dinci kesim dindar kesimin duygularını sömürüp bunu araç olarak kullandı.Yok bone takıp şöyle bağlayıp bilmem ne falan... Simge olucca iş iyice büyüdü...

Peki amaç saçı kapatmaksa neden türban ? Peruk tak gene kapatırsın.. Ama yok illa türban takacam hemde o şekilde bağlıyacam.. hem siyasi hemde dini tercihimi alalen sergileyip insanları kendimden ayıracam.. Bir partiye ve bir dine mensup olduğumu avaz avaz bağracam diyorsan bence yasaklansın...

+1

ayrıca tüm yorumları okudum şakirtlik seviyesine inanamadım. 

YASAK KARDEŞİM YASAK ANAYASA MAHKEMESİ DAMGAYI VURMUŞ DAHA NEYİ TARTIŞIYORSUN

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Arno bunu yazdı:

İzmir'den ne beklersin.

İzmir'in nesini gördünde saçma sapan konuşuyosun it.Ağzımı bozdurma bana.Vatanın her karışı bizim.

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

akp hükümeti türban sorununu çözdü sanıyo bazı insanlar.tam aksine çözmekten çok belli bir standarta oturtamadığı için biz bu gün burada tartışıyoruz.oyuna gelmeyin hocalar.bi insan anti-laik ve bölücü(pkklı) olmadığı sürece düşüncelerine saygı duyarım dinlerim.ama laik devlet düzenini bozma amaçlı veya pkk lı olduğunu anladığım anda onu insandan saymam

kardeşi kardeşe düşüren kahpe çocukları,ağzından Allahın adını düşürmeyip yemediği bok kalmayan orospu çocukları,bu ülke hep laik ve bütündü,bundan sonrada hep laik ve bütün kalacak.KİMSE DERT ETMESİN.

not: türban takan kadına saygım vardır,türbanı bayrak ilan edenlerin de dininden kaygım vardır

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Bizim sınıfta da vardı 3 tane.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

siz neler diyorsunuz ? türban ile sınava mı girilir arkadşlar siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ? 

türban ile giriyorsan bende maske ile girerim ? hatta boynuzlu bir şapka takarım böle geyik gibi hatta ve hatta kostüm giyer girerim o halde bana kimse karışamaz.

"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

LAn bi dk.Tişört çıkartmak huzur bozucu hareket miymiş :S:S e yazın falan öyle dolaşıyoruz ? Nasıl bi mevzu bu anlamadım ben.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Polis üstünü giy diye uyarıyor. Uyarıldık ordan biliyorum :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 31538 Toplam Mesaj: 208