folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türbanlı Öğrenciyi Sınavda Görünce Soyundu

Türbanlı Öğrenciyi Sınavda Görünce Soyundu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:
    -----------------------------

Polis üstünü giy diye uyarıyor. Uyarıldık ordan biliyorum :D

alla alla :S herşey bi tarafada bu kanunen falan yasak mı acaba ? Yani bel yukarsı çıplak dolaşamaz mısın dışarda.Garibime gitti.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Adam demekki nüdizm içeren bir dine mensup soyunuyor.Giyinmek yasak değil de soyunmak niye yasak ?

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

Adam demekki nüdizm içeren bir dine mensup soyunuyor.Giyinmek yasak değil de soyunmak niye yasak ?

abi çok enteresan.Tamamende soyunulmamış.HAdi bu olayda bi etki-tepki varda normalde insan öyle dolaşamaz mı sokakta :S enteresan valla.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    bundan sonra öss için özel tişört bastırcam üstüne fuck ÖSS yazdırcam altınada pandik işareti bastırcam o tişörtle sınava gircem .

hıhı aferim aferim. çok büyük adam oldun.

Hoop.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

lan türban neyse, kara çarşaflı vardı lan, çaprazımda oturuyordu.

sınava girerken niye simsiyah giyindin diye polis laf attı, hatun kara çarşafla girmiş amına koyim.

hayır yani bir saniye. laiklik nedir abicim. ilk okulda annlatılan gibidir din işlerinin devlet işlerin karışmamasıdır. bunda anlamayacak ne var.

bak görsel anlatiyim

din | devlet. araya  bir çizgi çekiceksin. bu kadar zor mu...

ösym nedir, devlet kurumudur, düzenlediği sınav nedir, devlet sınavıdır. al sana anayasa ihlali, atatürk'e saygısızlık...

eğer bu kural değiştiriliyorsa, eğer içeri dini birşey sokuluyorsa, onu geçtim, kıyafet konusunda serbestlik varsa, bu adam haklı !

üstler giyinin olacak diye bir kural yok!

her "türk anayasasını savunan, laiklliği savunan" pkklıdır diyosunuz resmen. ulan devletin anayasasına karşı gelen sizlersiniz. pkk ile aynı şerefsizliği yapan siz olmuyor musunuz?

şunları da eklemeden geçemeyeceğim, sizin şu bok attığınız izmir, demokrasinin, çağdaşlığın en büyük şehridir günümüz türkiyesinde.

şunu da anlayın artık. türkiye müslüman bir ülke değil, müslümanların çoğunlukta olduğu bir ülke.

şimdi sakinim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:

cannfree bunu yazdı:
    O.Ç.

olduğunu belirtmene gerek yok

yarası olan :P

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Bu hareketler Türkiye de radikal islamı güçlendirir , bu sözde laiklik diye millet düşmanlığı yapanların hayal edemeyeceği dehşette gelişmeler olur , pkk yı mumla ararsınız. Böyle dine namusa küfretmeye milletin bacısına kızına dil uzatmaya devam edin bakalım sonu nereye varacak ?

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne. (Mehmet Akif Ersoy)

Şair çok yerinde ve güzel demiş... Buna ne eklenecek kelime bulurum nede yapacak yorum... Anlayan herkese cok güzel açıklamış zaten. Bize anlamak düşer ancak

Carpe Diem
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

din ve devlet işleyişinin birbirinden ayrılmasıdır, yorumun tamamen yanlıştır, türbanlı kız sınava girerken laikliğe zararda bulunmuyor devletin işleyişine yürürüne din girmemesini konu edinir laiklik, ve demokrasi vardır atatürkün kuralların da buda özgürlü ve eşitliği içerir yani eaşarp herhangi bi sorun teşkil etmez,

yorumunda yanlış kanı var, 

İzmirmidir çağdaşlığın en büyük şehri? Seni istanbula da bekleriz, 

Arkadaş sen işlk önce laiklğin anlamını öğren de gel bende salaktaklidi yapıp sana cevap veriyorum,

BU ARADA KONUDA BAN SAYISI ÇOĞALACAK LÜTFEN EŞARBI SAVUNAN KESİM SUSSUN, BOŞUNA BAN YEMEYİN BAZEN EN GÜZEL CEVAP SUSMAKTIR, HERKES KAFASINA GÖRE TAKILSIN,

yorumumda tek bir kanı yok. sen sadece benim tanımımın aşılmasında doğuracağı sonucun, senin tanımının aşılması olduğunu görmemişsin hocam. eşarptan bahsetmiyorum, türbandan, kara çarşaftan bahsediyyorum.

ben uzun süre istanbulda yaşadım hacım, neyin ne olduğunu, nelerin neyin elinde olduğu gayet açık. istanbulun büyüklüğü, ne kadar gerici insanı içinde barındırdığı gerçeğine malesef ortam hazırlıyor.

sen önce "bir tartışma nasıl olur" onu öğren. ben seni akıllı olarak gördüğüm için cevap yazıyorum. sen bana "salak" hakaretinde bulunarak büyüklüğünü belli etmiş oldun!

bu arada, işte sizin yönteminiz. tartışmayı bilen insanlar, adam akıllı tartışır, adam akıllı tartışmada ne hakaret olur ne küfür, ne de ban getirir yapıcı tartışmalar. siz susmayı tercih ediyorsunuz, çünkü tartışmayı bilmediğinizden banlanacağınızı biliyorsunuz.

kolay gelsin kardeşim, ne diyelim. biz sizi kardeş bilirken siz bizi "salak","dinsiz","embesil" olarak tanımlıyorsunuz. eyvallah. neyin ne olduğunu zaman gösterir elbet.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

Fcuk bunu yazdı:

JackDaniels bunu yazdı:
    Fcuk bunu yazdı:

JackDaniels bunu yazdı:
    Fcuk bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

Fcuk bunu yazdı:

ne kadar çok y*****k kafalı din düşmanı varmış lan tahribatta :)

senin gibi a*cik agizli olmaktan iyidir.

Oğlum akıllı ol aklını skerim senin ismine yakışır davran yavşak.

Sakin ol şampuan tahribat müridlerine dinsiz de aynı şey kendine yapılınca dere depe düz gitme tartışmayı öğren !

Yavrum kendine sokuşturduklarımla bana gel başkasının havlamasıyla değil.

O kadar kişi laf attı hıncını benden mi alıcan ? Kendini kontrol etmeyi öğren şavşak

Kim laf atmış ciğerim, ben burada ne kimseye laf atıyorum ne de bana birileri laf atıyor ben buraya geldim tartışmamı yaptım taşları gediğine oturttum gidip yatacam. şavşak yazıyor bi de korkma lan banlansan da düşüncelerim için banlandım dersin yavşak, yazabil.

Sen rahatsızmısın ? Ne diye dinsiz diye etiketliyon senin gibi düşünmeyenlere.. 1. dakka da dinin koruyucusu gibi çıktın ortaya, 2. dakka da sövmeye başadın.. Rumuz'a bak tepkiye bak.. bu ne yaman çelişki /:

Tutabileceğin bir yer yok rumuzdan giriyon demi? Ne var olm rumuzumda http://www.frenchconnection.com/index.aspx?mscsmigrated=true cahil herif.

Hoop.
Toplam Hit: 31532 Toplam Mesaj: 208