folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türbanlı Öğrenciyi Sınavda Görünce Soyundu



Türbanlı Öğrenciyi Sınavda Görünce Soyundu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2007
    Erkek

    Sorun türban değil ki sorun ayrımcılık :) ben şapkayla girsem almaz ibneler ama gel gör ki işte..


    Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2006
    Erkek
    hackworm bunu yazdı:
    -----------------------------

    ek olarak bir şey eklemek istiyorum türban konusu geçtiğinde atatürk'ün eşi ve annesi gösteriliyor bak anası bacısı böyleydi demeye çalışıyor.

    çok afedersiniz ama ben böyle düşünen insanlarda 1 gram akıl olduğuna inanmıyorum.

    yani lisede bile bir kitap okutulurken dönemin şartlarına göre yorumlatılırdı.

    ey arkadaş 1800lü yıllarda halifenin ülkesinde ne bekliyorsun ? laiklik mi? başı açıklık mı ha ?

    bu mantığa göre bugün iranda hiçbir kadın cumhuriyeti isteyemez öyle mi?

    diyelimki iranda demokratik bir yönetime geçildi ve kadınlar başını açtı yani kadın artık özgür iradesiyle hareket eder oldu. sen o kadın başını açtıktan sonra ona eski fotograflarını gösterip sen şeriatçısın diyemezsin arkadaş.

    bırakın geçmişi bu türban hikayesinide atın kafanızdan. yok anamın bacımın türbanıymış baş örtüsüymüş laf ettirmemmiş. kumaş parşasını namus meselesi yapacak kadar cahilsiniz. 


    -----------------------------
    Ya arkadas soyle bisey bilmeden, biliyormus gibi davranip kafaniza gore salliyosunuz ya deliriyorum.halifenin ulkesiyle ne ilgisi var o donemin istanbulunda bile basi kapatmak gibi bir yasak yok, ki selanikte nasi olsun.millete cahil diyecegine acta iki tarih kitabi oku.kimseyi musluman yapmak gibi bir kaygisi olmayan osmanlinin, milletin basini kapatma gibi bir yasak koymasi ne kadar mantikli ? Zubeyde hanim basini orttuyse kendi ozgur iradesiyle ortmustur bu konuda devletin herhangi bir yaptirimi yok.dedigim gibi millete cahil demeden once, ac iki tarih kitabi oku, donemin osmanlisini incele biraz bilgi sahibi ol da cehaletini yen.sen burdaki herkesden daha cahilsin cunku... Ayrica bu turban konusunun da uzatilcak bi yani yok.hak ve ozgurluklerden dem vurupta, turban, masaortusu.basortusu tartismasina girmek ikiyuzlulukten baska birsey degildir.insanin basini ortme sekline karismak kimin haddine yahu.veya kurani kerimi kafasina gore yorumlamak kimin haddine ? Allah kadina basini ort demis.basini ortmeyen kadinda bu ulkenin insanidir, bizim kardesimizdir ve kendi tercihidir.ama basini orten insanada biraz saygi gosterin.istedigi sekilde orter bu sacma sapan hicbiyere varmayacak basortusu turban ayrimli tartismalarla sacmalamaktan oteye gidemezsiniz.kimse cikip herhangi bir kadina, sen musluman deilmisin kardesim nasil basini ortmezsin demiyor.ayni hassasiyet kapali bacilarimizida gosterilecek.icinize sinsede sinmesede dinini ozgurce yasayan insanlar Allahin izniyle artik her alanda olacaklar.

    gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Şubat/2009
    Erkek
    hackworm bunu yazdı:
    -----------------------------

    AsilKan bunu yazdı:
    -----------------------------
     

    Din özgürlüktür.. Laiklik özgürlüktür.. Türkiye Cumhuriyeti üniversitelerinde sürekli özgürlükten bahsedenler, başörtüsü olayına gelince nutukları tutulur..

    Dini kullanıp başörtüsü üzerinden siyaset yapanlar var , onların samimi olup olmadığını bir tek Allah bilir.. Hiç birimiz Allah değiliz..

    Ama madem özgürlükten bahsedilecek herkes istediği gibi gelsin..

    Başörtülüde etekliside pantolonlusuda bu ülkenin kızlarıdır..


    -----------------------------

     

     

     

    kim özgürlükten bahsediyor hocam ben onu anlamıyorum.

    neren özgür gözünü seviyim söyle bana. şu anda canının istediği kişiyi öldürebiliyor musun? sadece sana biçilen özgürlük kefeni içinde özgürsün.

    işte buda senin gibi bu ülkede tek özgürlük getirilmeyen sorunun türban sorunu olduğunu düşünenlere gelsin: http://i.imgur.com/eg5Zu.png

    http://www.youtube.com/watch?v=zhQGlDyBIhU ayrıca kamu için türban durumu zamanında net bir şekilde bülent ecevit tarafından zamanında dile getirildi.

    üstüne geçtiğimiz yıllarda türbanın ne olduğu anayasa mahkemesi tarafından resmen onaylandı, bir parti kapatılmanın eşiğinden döndü. devlete başkaldırmaya devam edin siz. gün gelir devran döner bu zihniyet hesabını verir. şimdi rahat olun siz müthiş liberaller.


    -----------------------------
    Kardeş senin kafan mı güzel ? Benim bahsettiğim 80 öncesi ve şimdilerde yine türeyen üniversitede Muhammed'in piçleri giremez yazılarıyla inançlı insanlara saldıran kızıl gruplardır.. Ayrıca liboşlarla aynı kefeye koyduğun nokta neresi amınakoyim ? MHP'li vekil vardı dışarıda başörtülü Mecliste başını açardı. Ayrıca Merve Kavakçı gibi amerikan vatandaşı bir fahişenin başına gelenler beni hiç alakadar etmiyor.

    ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phantomxx
    phantomxx's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Haziran/2007
    Erkek
    Yaw agalar bunlar varya tamamen saçma sapan şeyler bizim milleti oyalayan gereksiz kurallar isteyen kıçını açsında gezsin isteyende kapatsın bırakın insanlarıda özgür yaşasınlar yani hala daha ne kadar boktan konulara kafa yoruluyor bu ülkede

    İnsan ya hayrandır sana ya düşman, ya hiç yokmuşsın gibi unutulursun Yada bir dakika bile çıkmazsın akıldan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Aralık/2009
    Erkek

    Manisa'nın Salihli ilçesinde, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girişte başörtüsünün bir görevli tarafından zorla çıkarttırıldığını iddia eden öğrenci, savcılığa suç duyurusunda ve kaykamaklığa şikayette bulundu.

    Konuyla ilgili açıklama yapan Salihli Kaymakamı Mesut Yıldırım, şikayet dilekçesinin kendisine ulaştığını belirterek, ''Şikayet dilekçesini ÖSYM Salihli İlçe Başkanlığına sevk ettim. ÖSYM, şikayet dilekçesinde iddia edildiği gibi suç unsuru bulursa görevli hakkında soruşturma başlatacağım. Yazdığım yazının cevabını bekliyorum'' dedi.


    msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2006
    Erkek

    nolanded bunu yazdı:
    -----------------------------

    Manisa'nın Salihli ilçesinde, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girişte başörtüsünün bir görevli tarafından zorla çıkarttırıldığını iddia eden öğrenci, savcılığa suç duyurusunda ve kaykamaklığa şikayette bulundu.

    Konuyla ilgili açıklama yapan Salihli Kaymakamı Mesut Yıldırım, şikayet dilekçesinin kendisine ulaştığını belirterek, ''Şikayet dilekçesini ÖSYM Salihli İlçe Başkanlığına sevk ettim. ÖSYM, şikayet dilekçesinde iddia edildiği gibi suç unsuru bulursa görevli hakkında soruşturma başlatacağım. Yazdığım yazının cevabını bekliyorum'' dedi.


    -----------------------------

    danıştayın 12 ocakta aldığı mahkeme kararı var hoca sınava başörtüsü ile giremezsin diyor! bak ne diyor gi-re-mez-sin! bitti! ha sallamıyorsan senin bileceğin iş...


    Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aref
    aref's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mart/2011
    Erkek

    crafty bunu yazdı:
    -----------------------------

     

    danıştayın 12 ocakta aldığı mahkeme kararı var hoca sınava başörtüsü ile giremezsin diyor! bak ne diyor gi-re-mez-sin! bitti! ha sallamıyorsan senin bileceğin iş...


    -----------------------------

    baş örtüsü olmasın falan diyen biri değilim, anam bacım başörtülü . ama kural var ise ve başörtülü sınava girilmeyecekse girilmez.nerden bilebilirim bi alicengiz kurmadığını?

    bakın dikkatinizi çekiyorum başörtüye karşı değilim herkes özgürdür.takarsın takmazsın takana akpli denilmez takmayana orospu ya da chp li denilmesi kesinlikle yanlıştır ama kural var ise kurala uayacaksın arkadaş.

Toplam Hit: 31519 Toplam Mesaj: 208