Türbanlı Öğrenciyi Sınavda Görünce Soyundu
-
biz burda bu şekilde birbirimize düşüyosak vay halimize...
-
-----------------------------
Bak arkadaş olaydan haberiniz yok sizin, namaz kılmayan adam ben müslümanım demesin bu bir. Türbana başörtüsüne laf atan adamın namaz kıldığını düşünmüyorum bu iki. Burada küfür etmeyip size olayları peşisıra açıklamayı isterdim ama malesef sizin gibi körü körüne dinle ters düşen adamlara olayı anlatacak sabrım yok. Küfür etmem yanlış ama anlamıyorsunuz ki lan, illa bi yerden tutturup öyle mi baktırtmak lazım. Yanlış yoldasınız hocalarrr yanlış...
-----------------------------ozaman cehennemde görürüz... şu yaptığın yorumun ayıp olması bi yana günahta.bu saatten sana cevap verecek arkadaşlar kendini boşuna yormamalı çünkü mantığın dümdüz.
-
wrongly bunu yazdı:
-----------------------------yorumumda tek bir kanı yok. sen sadece benim tanımımın aşılmasında doğuracağı sonucun, senin tanımının aşılması olduğunu görmemişsin hocam. eşarptan bahsetmiyorum, türbandan, kara çarşaftan bahsediyyorum.
ben uzun süre istanbulda yaşadım hacım, neyin ne olduğunu, nelerin neyin elinde olduğu gayet açık. istanbulun büyüklüğü, ne kadar gerici insanı içinde barındırdığı gerçeğine malesef ortam hazırlıyor.
sen önce "bir tartışma nasıl olur" onu öğren. ben seni akıllı olarak gördüğüm için cevap yazıyorum. sen bana "salak" hakaretinde bulunarak büyüklüğünü belli etmiş oldun!
bu arada, işte sizin yönteminiz. tartışmayı bilen insanlar, adam akıllı tartışır, adam akıllı tartışmada ne hakaret olur ne küfür, ne de ban getirir yapıcı tartışmalar. siz susmayı tercih ediyorsunuz, çünkü tartışmayı bilmediğinizden banlanacağınızı biliyorsunuz.
kolay gelsin kardeşim, ne diyelim. biz sizi kardeş bilirken siz bizi "salak","dinsiz","embesil" olarak tanımlıyorsunuz. eyvallah. neyin ne olduğunu zaman gösterir elbet.
-----------------------------ne diyon yahu :|
laikliğin anlamını öğren de gel hocam sonra ne demek istediğimi anlarsın, eşarp türban bu ikisi benim için aynı çarşaf farklıdır ben onlara cevap evredim dikkat edersen ben laiklik kelimesinin analmını yanlış tercüme ettiğin için sana yorum yaptım,
belirtmek isterim ki, Salak kelimesini de sana demedim kendime dedim çünkü ne dersem diyeyim dediklerimi kabul etmeyeceksin edemeyeceksin beynine ve gururuna yediremeyeceksin her an nkar edeceksin ben de bunu bile bile yorum yapıyorum ve salak konumuna düştüğümü belirtiyorum, sen direk üstüne alınmışsın bakıyorum da?
bana tartışmanın adabını öğretme hayatım bununla geçiyo benim, ben lafdan anlamayan adam ile tartışacağım zaman hakaret ederim ve dalga geçerim , küfür etmem küfür tarzım değil, Ben tartışmayı yüzyüze senin televizyonlarda ders diye dinlediğin adamlarla birçok ünv profesörü ile yapıyorum konumum buna elveriyor ama sana burada enaniyet gösterisi yapacak kadar aşağılık değilim,
Ben bu forumda çok Hakım dedim ama birçok kişi hakımı bokum diye anladı, bende onlara siz boksunuz dedim, Hadi iyi geceler,
-
Fcuk bunu yazdı:
Bak arkadaş olaydan haberiniz yok sizin, namaz kılmayan adam ben müslümanım demesin bu bir. Türbana başörtüsüne laf atan adamın namaz kıldığını düşünmüyorum bu iki. Burada küfür etmeyip size olayları peşisıra açıklamayı isterdim ama malesef sizin gibi körü körüne dinle ters düşen adamlara olayı anlatacak sabrım yok. Küfür etmem yanlış ama anlamıyorsunuz ki lan, illa bi yerden tutturup öyle mi baktırtmak lazım. Yanlış yoldasınız hocalarrr yanlış...
-----------------------------namaz kılmayan adam ben müslümanım demesin..
bunu açıkla bana yeter..
Sana mı kaldı Allah yerine kimin ne diyeceğine ne hissedeceğine karar vermek? -
eleman iyi yapmış.az bile.Hala türban ile başörtüsünün farkını anlayamayan insanların olması ne kadar üzücü !!
-
gokcan bunu yazdı:
Fcuk bunu yazdı:
bunu açıkla bana yeter..
Sana mı kaldı Allah yerine kimin ne diyeceğine ne hissedeceğine karar vermek?
-----------------------------http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0slam%27%C4%B1n_be%C5%9F_%C5%9Fart%C4%B1 Bak burayı oku ne yazıyor burada.
Okuyun oğlum, sigara mekruh (haram olduğu da söyleniyor, o benim günahımdır)
-
herkesin inancı kendine ibişler forumda cihad mı yapıyonuz la
konuya döncek olursak hatunun sınava o tarz gırmesı sacmalık adamlar saatleri küpeleri çıkarmış onun kafasında ne oldugu bıle belli değil ee ozamn inandıgı şeyden vazgeçip sınavamı girmiycek tam bi paradoks zaten burası Türkiye la
-
Fcuk bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
Fcuk bunu yazdı:
bunu açıkla bana yeter..
-----------------------------http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0slam%27%C4%B1n_be%C5%9F_%C5%9Fart%C4%B1 Bak burayı oku ne yazıyor burada.
Okuyun oğlum, sigara mekruh (haram olduğu da söyleniyor, o benim günahımdır)
-----------------------------Sana tekrar soruyorum:
-
OdiN bunu yazdı:
Wizard bunu yazdı:
eleman iyi yapmış.az bile.Hala türban ile başörtüsünün farkını anlayamayan insanların olması ne kadar üzücü !!
-----------------------------yasak türban ve baş örtüsü olarak 2 fıkra olarak ayrılıyomu ?
-----------------------------Tabi ki ayrılıyor.Girmeye çalış bakalım Askeriye'ye hangisiyle almıyorlar.Türban siyasi simgedir.Hangi birimizin anneannesi dedesi Türban biliyor.80 öncesi kuşak Türban bilmez.Yazma ve baş örtüsü bilir.
-
Fcuk bunu yazdı:
-----------------------------Bak arkadaş olaydan haberiniz yok sizin, namaz kılmayan adam ben müslümanım demesin bu bir. Türbana başörtüsüne laf atan adamın namaz kıldığını düşünmüyorum bu iki. Burada küfür etmeyip size olayları peşisıra açıklamayı isterdim ama malesef sizin gibi körü körüne dinle ters düşen adamlara olayı anlatacak sabrım yok. Küfür etmem yanlış ama anlamıyorsunuz ki lan, illa bi yerden tutturup öyle mi baktırtmak lazım. Yanlış yoldasınız hocalarrr yanlış...
-----------------------------namaz kılmıyorum ama müslümanım sendenmi öğrenicem müslüman öle olunmaz böle olunur diye ? Sen nasıl bir yoldasın peki anlatta yol öğrenelim?