Türbanlı Öğrenciyi Sınavda Görünce Soyundu
-
belkide o çocuğun dinide üstü olmadan sınava girmesini emrediyordu bunu bilemeyiz. bu açıdan savunmaya değer bir yanı var.
-
AbdullahAzad Şerial Gelecek Diye Altınıza Sıçıyorsunuz Yillardır Bu Yalanla insanları Gaza Getirip Pofpoflayif Saga Sola Saldırtıyorsunuz Sizin Gibiler Yillarca Uyuttu Yedirdi Bunları insanlara AK Parti Seçimlere Girmeden Önce Tüm Medya Recep Tayyip Erdogoan Vede Ekibi için Demedigi Yapmadıgı Uydurmadigi Yalan Kalmdı Türkiye Yi irana Afganistana Suriye Ye arabistanda Biflmem Nerde Bir Müslüman Ülke Var Nerde Kötü Örnek Var Oyle Yapacak Diye Halki Kışkırttınız bunlara Ragmen AK Parti Geldi 4. Senede Dediklerinizden Bir eser Bile Göremeyen Vatandaş Bir 4 Sene Daha Verdi Bir 4 Sene Daha Verecek Haziranda.. Yaşın Kaç Bilmiyıorum Ama Sen Bu işlerden Anlamıyorsun Hiç Yazma Yazmak istiyorsanda Git Dedenden Deden Yoksa Babandan Ogren Biraz Öyle Yaz.
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------
AbdullahAzad Şerial Gelecek Diye Altınıza Sıçıyorsunuz Yillardır Bu Yalanla insanları Gaza Getirip Pofpoflayif Saga Sola Saldırtıyorsunuz Sizin Gibiler Yillarca Uyuttu Yedirdi Bunları insanlara AK Parti Seçimlere Girmeden Önce Tüm Medya Recep Tayyip Erdogoan Vede Ekibi için Demedigi Yapmadıgı Uydurmadigi Yalan Kalmdı Türkiye Yi irana Afganistana Suriye Ye arabistanda Biflmem Nerde Bir Müslüman Ülke Var Nerde Kötü Örnek Var Oyle Yapacak Diye Halki Kışkırttınız bunlara Ragmen AK Parti Geldi 4. Senede Dediklerinizden Bir eser Bile Göremeyen Vatandaş Bir 4 Sene Daha Verdi Bir 4 Sene Daha Verecek Haziranda.. Yaşın Kaç Bilmiyıorum Ama Sen Bu işlerden Anlamıyorsun Hiç Yazma Yazmak istiyorsanda Git Dedenden Deden Yoksa Babandan Ogren Biraz Öyle Yaz.
-----------------------------hocam sana dış etkilere kapalı fanusunda mutluluklar göremezsin zaten bu şekilde araplaşan Türkiyeyi.
-
mal olmak boyle birsey iste zaten adamin sinavda gozu yokmus
-
Evet türban takmak farz arkadaşlar kıçlarına kot pantolon üstlerine badi buluz kafalarına tek bi tane saçı görünmücek şekilde türban Yüce rabbimiz bunu emretmiş.
http://www.youtube.com/watch?v=hUp68t_Tov4
-
başörtüye bugün izin verirsen,
yarın bir gün uyduruktan bir din çıkartılır,adamlar çarşaf giyer.dini inancımız karışamazsınız diyince ne bok yiyeceksiniz merak ediyorum :)
-
Atatürk herşeyi düşünmüş laikliği getirmiş yeni kıyafetler getirmiş kadınlara seçme seçilme hakkı vermiş ama bi şu türbanı kaldırtarak yanlış yapmış yoksa Atatürk ateistmiydi aman allahım Atatürk'ten soğudum:/
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------
başörtüye bugün izin verirsen,
yarın bir gün uyduruktan bir din çıkartılır,adamlar çarşaf giyer.dini inancımız karışamazsınız diyince ne bok yiyeceksiniz merak ediyorum :)
-----------------------------açılıp saçılmayada özgürce dolaşmayada izin verirsen ,bir gün orosbu takımlar etrafında gezer, ne güzel işte ona sokp buna skup gezersnz.
-
En gereksiz muhabbet konusudur bu türban konusu.
İyi niyetle kendi görüşünü savunanlar olsada karşıt görüşü karalmak için istismar kaynağıdır çünkü.
Ateist kişilğe sahip bir insan sırf bu fettoşçulardan,yobazlardan din istismarcılarından bilmem neyinden yanlışları görüp bunu mütedeyyin insanları aşşağılamak karalamak için kullanabilir, yada din istismarcısı art niyetli din kisvesi altında iş yürüten birisi türbanı dinin gereği diye dayatabilir.
Bana göre pet şişenin kağıdının bile sokulmadığı sınava türbanlının alınması yanlış. Ama soyunan puştunda sadece bu yüzden götünü yırttığını zannetmiyorum. elbet bir hazımsızlığı var. Yoksa böyle bir aptallığı gireceği bir sınavın iptal edilmesi pahasına yapmaz.
-
yazık yazık....
O gencecik çocuğa da , türbanlı kızada , burada yüzlerce satır döken her bir kişiyede.
Madem bu kadar geniş düşünebilen insanlarsınızda bu oyunların tamamının bizi birbirimize düşürme oyunları olduğunun farkında değilmisiniz?
Yüzyıllardır oynanan oyunların tamamı bunun üzerine değilmiydi?
Bizim kendimizden başka düşmanımız olmadığının farkında değilmisiniz artık?
Ben 30 yaşındayım hiç bir darbeyi yaşayamadım görmedim ama etkileri benim evimde çok net bir şekilde hissedildi hissedilmeye devam ediyor.
Sosyal demokrat bir ailenin çocuğuyum ve gerçekten çok üzülüyorum bir takım şeyleri gördüğüm zaman.
Birincisi biz bu kadar tahammülsüz bir toplum olmadık fakat yapıyorlar.
Biz bu kadar birbirini dinlemeyen ve anlmaya çalışmayan bir toplum değildik bunu da gerçekleştiriliyorlar.
Belki AKP hakkında söylenilen hiç bir şeyi gerçekleştiremiyor ya da gerçekleştiriyor ama bir takım gerçekleri görün artık toplum bölünüyor sağcısı başka , solcusu başka, müslümanı başka, yalaka müslümanı başka telden çalıyor.
Derdiniz ülkeyi bölmeye çalışmaksa bu tip tahammülsüzlüklere devam edin ancak fikrinizi adam gibi savunacaksanız az tahmmül gösterip biraz olsun karşınızdakini anlmaya çalışın dikkat edin kabul edin demiyorum anlamaya çalışın.
Zahmet edip okuduğunuz için teşekkürler.