Ulvi Bir Tariqat Görevi...
-
Not : Birde elinde tbt plakalı taksilerin nerede hangi durakta olduğunu cıkartabilecek imkan olan murid varsa ve yardım ederse seviniriz...
Bildiğiniz gibi, biz istanbuldaki tbt plakalı taksilerin fotograflarını topluyoruz...
Elimizde
34 tbt 01
34 tbt 03
34 tbt 17
34 tbt 22
34 tbt 46
34 tbt 52
34 tbt 56
34 tbt 69
34 tbt 79 elimizde...
Şimdi...
Akasya durağı isimli dizide 34 TBT 07 var...
Muridlerden o dizinin cekildiği yerin yakınlarında olan var ise, size zahmet taksinin fotosunu çekebilir mi?
Teşekkürler..
Bu arada gözünüz taksilerde olsun:) eğer görürseniz tbt plakalı taksi ve yollarsanız resmini cok sevinirim :)
GLaDio'nun notu: 34 TBT 01 de yakaladik. bu da resmi http://img187.imageshack.us/img187/3342/dsc00223bd8wu0.jpg
-
burda tek plakacı benim ama görevimi şimdilik teslim edebilirim :D
bu arada bu plakayıda bulan benim :D -
yolum düşerse çekerim canım ne demek
-
rene istanbul değilde başka bi şehrin plaka kodu olursa ben en yakın zamanda eklerim uyarmı
edit: başka bir şehrin derken şehirlerin demek istedim çünkü çok rastlıyorum hem ticari hem özel araba plakalarında tbt olduğuna
-
Bu tbt plakalı araçların alayı istanbulda sanırım. Trabzon'da bi tane yok.
-
tez tüm taksilere anons edilsin o plakanın fotosu çekilip tbt ye afiş olarak asılsın :|
-
Ben çok görüyorum ama fotoğraf cekemeden gidiyorlar :)
-
Geçen bi plaka gördum. Bende taksıdeydım diğer taksıyı durdurdum abı dedım böyle böyle çekebılırmıyım o da tamam dedı. Cektım. A.q telefon dandıktı bi halta yaramadı
Bu dizi nerde çekılıyormuş bılen varmı
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Ben çok görüyorum ama fotoğraf cekemeden gidiyorlar :)
-----------------------------
Hocam maddiyat için yapmayın yahu :|Vatan görevi bu...
-
nerede çekiliyor ?
-

ahada burda ne var.