Ulvi Bir Tariqat Görevi...
-
Hoca fotografları cekerken makinayı yan tutsana...
-
Benimde bi plakam var ama yuklemeden once ilginc aniyi anlatayim.Tbt plakali taksiyi tam cekerken farkettimki arkadaki takside Necati Sasmaz var.Bnde plakayimi yoksa Necatili taksiyimi cekeyim diye dusundum ama ulvi gorev olan 34 tbt 04 numarali plakayi cekmeye karar verdim:D:D

Goruntuyu Besiktasta yakaladim yokusta.Hayirli olsun.
-
bugünkü resimi arkamdan oha diyebilecek müritler için çektim :))))

YER YİNE CİHANGİR: günlük işlerimi bitirip mola verdigim dinlendigim mekanlardan biridir
hayırlı olsun...
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Benimde bi plakam var ama yuklemeden once ilginc aniyi anlatayim.Tbt plakali taksiyi tam cekerken farkettimki arkadaki takside Necati Sasmaz var.Bnde plakayimi yoksa Necatili taksiyimi cekeyim diye dusundum ama ulvi gorev olan 34 tbt 04 numarali plakayi cekmeye karar verdim:D:D

Goruntuyu Besiktasta yakaladim yokusta.Hayirli olsun.
-----------------------------necati şaşmaz gördüyse demiştir adama bak amk .. bni cekmio taksiciyi cekio fln xd =) :D
-
bayramda ıstanbul dayım bi kaç tanede bana bırakın a.q ne la bu plaka kalmadı .....şaka bi yana zevkli bişey ya
-

istek üzerine degişik açılardan ve şöförlere poz verdirerekten çekime başladım :)

-

yukarıdaki taksi kasımpaşada çekildi...

bu amcayıda bahçelievler/yaylada pozladım...
-
buruksu bunu yazdı:
-----------------------------
su resimdeki yerden az ileri gel iskiye kadar :)) az daha asaya in bizim ew :G
-
kerim bunu yazdı:
buruksu bunu yazdı:
su resimdeki yerden az ileri gel iskiye kadar :)) az daha asaya in bizim ew :G
-----------------------------senindedigin yer basınsitesi / vitaevleri çocuklugum geçti oralarda,
iş icabı bikaç gün istanbulda yokum iyi oldu heryeri sarı görüyodum a.q...
-
buruksu gel anlaşalım. bahçelievler bakırköy zeytınburnu bide güngören bu civardakılere karışma :D geri kalan senin olsun