Ulvi Bir Tariqat Görevi...
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------buruksu gel anlaşalım. bahçelievler bakırköy zeytınburnu bide güngören bu civardakılere karışma :D geri kalan senin olsun
-----------------------------al senin olsun :)
nerede bi sarı renk görsem bende refleks oldu
ister istemez kafamı sarı renge dogru çeviriyorum, durduramıyorum a.q
-
Aynen. sarı renge hassas oldum :) Bak al dedın bi daha çekme bana bırak ben nasılsa yakalarım :)
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
Aynen. sarı renge hassas oldum :) Bak al dedın bi daha çekme bana bırak ben nasılsa yakalarım :)
-----------------------------
güngören ilgi hastanesinden zeytin burnu benim yakalayabilirsem E-5 de bende :))hergün okula giderken tremwaydan sonra metrobüse biniorm zeytinburnundan orda bi taksi durağı var :D hergün ordaki merdivenden duraktaki taksilerin plakaları kesiorm acaip hobi oldu :D thy var bitane onu gördüümde heyecanlanıyorum nedense :D türk hava yolları gibi bi anlam caarıstırıor ya :)
-
hocalar bakıyorumda istanbulu paylaşmısınız istanbula gııtıgım gun haber vercem anlaşalım o gun kımse cekmesın :d ben nasıl olsa yaklrım a.q ben ıstanbula gidene kadar siz cekılmemiş tbt plaka bırakırsanız iyidir hadı kolay gele
-
53 ve 74 bende :=) müsait bizamanda atıcam bu arada acıbademde 45-46 74-75 gördüm yolu uğrayan olursa gözlerini iyi açsın :)
-
6-7 plaka oldu yeniden ekliyorum cok teşekkürler :)
-
56 plaka oldu hadi beyler :)
-
İyi daha 44 tane daha var. Biterse ben ne yaparım :9
-
-

geldim :)