Ulvi Bir Tariqat Görevi...
-
rene hoca trafikte arkadaşım var ona bi soriyim bişler bilr
-
-
Ben maltepe polis karakolunun önünde gece 1 de çekmiştim, resim silindi. Bir daha çekersem yollarım hacım.
-
2 hafta evvel gordum bızım burda :D gorunce rica ederiz :D bi foto alırız
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Not : Birde elinde tbt plakalı taksilerin nerede hangi durakta olduğunu cıkartabilecek imkan olan murid varsa ve yardım ederse seviniriz...
Bildiğiniz gibi, biz istanbuldaki tbt plakalı taksilerin fotograflarını topluyoruz...
Elimizde
34 tbt 22
34 tbt 52
34 tbt 56
34 tbt 79
34 tbt 03
34 tbt 69 elimizde...
Şimdi...
Akasya durağı isimli dizide 34 TBT 07 var...
Muridlerden o dizinin cekildiği yerin yakınlarında olan var ise, size zahmet taksinin fotosunu çekebilir mi?
Teşekkürler..
Bu arada gözünüz taksilerde olsun:) eğer görürseniz tbt plakalı taksi ve yollarsanız resmini cok sevinirim :)
-----------------------------
ben size tbt 1den = > n e kadar kime ait oldunu bile çıkarırım ama güzel bir paylaşım olurmu :S -
kerim bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------tabi hocam maksat tbt plaka
maksat TBT plaka demiş rene hoca sen THT plaka upload etmişsin :/
Tahribat = Tbt
Tahribat = Tht
bunlarda oluyor hoca yani :D -
Bildiğim kadarıyla THT = Tahribat Hack Team
-
rene abü taksi plakası yerine normal plaka olsa bizim ilçe torbalı oldugu için ben bir kaç defa gördüm yakalayıp çekeyim mi _??
-
ya bi yerden 34 TBT 34 bastıralım Cebit mebit dolaşırken yanımızda bulunsun :D illa arıycağımıza kendimiz yapalım diyorum..........
-
hocam tbt nın basında 34 olmasa olmazmı olmaz galiba :d ama ben yinede araştırcam