Ulvi Bir Tariqat Görevi...
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------34 TBT 89 buyrun... bana da bi emqcer@tahribat.com iyi gitmezmi :)
bu arada kerim olm senın o cektıgın fiat doblodaki 89 mu :S eğer oysa ya arabayı deistirmisler yada harbi bi kacakcılık var ...
-----------------------------tbt 68 var bende araba plaka.asp dekiyle değişik var bi iş ama
-
ilk mesaj editlenip olmayanlar yazılsın
-
izmirli müridlerin dikkatine tbt plakalar izmirin torbalı ilçesinde mevcut ve motosikletten traktöre kadar her türlü motorlu taşıta verilmiş durumda.orda oturan müridler ilgilensin..
-
evet araç sorulamada baktım baya tbt plaka var35tbt01-35tbt27 misal :D
-
Dun sabah bi tane yakaladım tam çekiyordum ki bizim servisin şöforü donuş yaptı yakalayacağım ama onu
-
buda benden olsun

-
Tesadüf bu ya bugun 3 tane TBT plaka denk geldi (TBT25-35-87) çektim tele. ama 3 ünüde daha önce arkadaşlar çekmiş
-
ne zaman tbt plakalı bir taksi görsem çok acil bir işe koştura koştura gidiyor olurdum..geçenlerde ise tamirdeki telefonumu almaya giderken park etmiş bir tane yatıyordu lanet olsun ki telefonsuz makinesiz olduğum bir andı yine.
kısmetsizim vesselam .. :D -
Tesadüf işte birden denk geldi çektim. 34TBT 92

http://img269.imageshack.us/img269/7219/34tbt92.jpg
-
@kompetan
tebrikler :)
az daha soldan ceksen sucu arabası varya mitsubishi orda damlam var yazıo sanırım :D
AM VAR seklinde cıkıccaktı :)