Ulvi Bir Tariqat Görevi...
-
sürekli fotoğrafı çekilmiş taksilerle karşılaşıyorum
rene kardaş tahribat mail adreslerini hotmail doğruluyor mu ? msnde vesaire kullanabiliyor muyuz yani ? felaket havalı olur da o bakımdan :D
-
elminster bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------mürid elminster kardeşinize artık elminster@tahribat.com mail adresinden ulaşabilirsiniz :)
...rene hocam sağolsun...
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------sürekli fotoğrafı çekilmiş taksilerle karşılaşıyorum
rene kardaş tahribat mail adreslerini hotmail doğruluyor mu ? msnde vesaire kullanabiliyor muyuz yani ? felaket havalı olur da o bakımdan :D
Arkadaşım www.passport.com a o mail adresiyle kaydolursun sonrada doğrulama bağlantısı yollarsın maile doğrulanır böylece msnde de kulanabilirsin mail gmail yapısını kullanıyor
-
demodor@tahribat.com
amma havalı oldu be :)
-
adamgibi@tahribat.com :d:d azmı kostum taksılerın pesınden valla acındırmak ıstemıyorum kendımı ama ac kaldım ayaklarımın altı sıstı üşüdüm hsata bıle oldum a.q hayırlı ıslerede vesıle oldu plaka aramak taksımde yol kenarında oturmus taksılere bakarken asker arkadasım buldu benı 40 sene dolassam bulamam :D mukemmel bı tesaduf oldu
kısacası tahribat.com harbıdende bı saplantıdır :D
-
helyum_pasha @ tahribat . com fena sayılmaz xD :P
-

bizde mail istiyoruz :P
-
Kutsal Damacana Filmindede WAr :D
-

taksimde görmüstüm cok eskiden beri var görüntü bozuk diye koymuyodum mail varsa bende varım :D
-
kerim bunu yazdı:
taksimde görmüstüm cok eskiden beri var görüntü bozuk diye koymuyodum mail varsa bende varım :D
-----------------------------onun için çok geç çekilmiş bilem :W