Ulvi Bir Tariqat Görevi...
-
müridler 34 TBT 34 plakalı araç tarafımdan 3-4 defa yenibosna koçtaş ve medical park arasında görülmüştür. o civarlarda işi olan müridlerin biraz daha dikkatli olmaları rica olunur...
lan sen niye çekmedin o kadar gördüysen derseniz; kameralı telefon daha yeni aldım :E
-
nasil bir manyaklin lan bu :D
-
fox89hakan bunu yazdı:
-----------------------------fox89hakan bunu yazdı:
-----------------------------
rene abı kanal d nın sıtesınde bu war 3kagıtcı sınan abı bıraz daha kenarda olsaydı yada resmı bıraz daha yandan cekılseydı tam gozukecektı plaka :( ama olsun tbt gorunuyo genede :)
-----------------------------

önceden eklediydim.5. sayfa sanırım.bayramın 2. günü beşiktaşta34tbt 14 gördüm.inönü stadın orda.
buda galata köprüsünün orası makinayı açana kadar anca.en sağdaki taksi.belli olmuyor ama olsun. -
Ulan geçen hafta taksimde meydanin arkasinda ki taksi duraklarındada var bi TBT plakali arabayla giderken önümde ilerledi de onun yüzünden kaza yapiodk aq :D Gidince çekerim artk taksime :D
-
fazla mal göz çıkarmaz
alın 77 yi bide ben çekmişim şimdi farkettim...

-
34 tbt 21 34 tbt 59 u yakalım fotoları var sitede
-
:p
yer bomonti kazım karabekir caddesi hayırlı olsun...

-

lan parmamı mıkım kameranın önüne gelmiş plaka kayboldu :D incirli kavşanın orda gördüm merkeze gidiodu dönüşünü bekledim kenarda geldi taksi giderken çektim :D parmam gelmiş önüne:)

burdada durakta bekliyordum baktım gelio tbt tam çekicektim ibine otobüs geldi önüme arkasından çekmeye kalktım lamozun biri tam taksinin arkasına durmuş :) yaklaşıoruz :D
-
-
aha bitane de benden Kutsal Damacana film inden :)
edit: izmir de yok m.k TBT ler bana 31 TBT 69 plaka lazım Tesekurler