Ulvi Bir Tariqat Görevi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    M1KROP bunu yazdı:
    -----------------------------

34 TBT 31

Bu plakayı özellikle benim için yakalayın müridler :D

Acaba nirde bu?

taksimde.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

copy paste :D 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    az önce diziyi izlerken gördüm :D tam da aklımdan geçeni mayrip yapmış :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

http://wowturkey.com/tr166/emirhanv_Goruntu042.jpg 

""Edirne'de 37 kaçak yakalandı

A.A

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri İpsala ve Keşan ilçesinde 3 otomobil ve 1 minibüste yaptığı aramada yasa dışı yoldan yurt dışına çıkmaya çalışan 37 kaçak yakaladı. 

Edinilen bilgiye göre jandarma ve sınır devriye ekipleri Keşan ve İpsala ilçelerinde yaptığı kontrollerde A.E'nin kullandığı 34 TBT 31 plakalı otomobil A.A'nın yönetimindeki 34 YRZ 31 plakalı otomobil F.A'nın kullandığı 34 BR 421 plakalı minibüs ve E.A'nın yönetimindeki 34 TCY 54 plakalı otomobilde arama yaptı.
    Otomobiller ve minibüste 37 Somali uyruklunun yasa dışı yoldan yurt dışına götürülmek istendiğini saptayan ekipler kaçaklara kılavuzluk yaptığı belirlenen sürücüler A.E A.A F.A. ve E.A'yı gözaltına aldılar.
    Kaçaklar ise sınır dışı edilmek üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü Pasaport ve Yabancılar Şubesine gönderildi.
    Bu arada F.A'nın yönetimindeki minibüsün plakasının da sahte olduğu belirlendi.""

http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=368238 

"""""""""""""Havalimaına yolcusunu bıraktıktan sonra aniden rahatsızlanan 37 yaşındaki taksi şoförü tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde sıra kendisinde olduğu için yolcusunu alıp Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne hareket eden, Kadir Taşçakır (37) yolcusunu indirdikten kısa bir süre sonra fenalaştı.

Duraktan arkadaşı olan Mustafa Taşkıran'ı arayan Taşçakır, nefes alamadığını ve fenalaştığını bildirdi. Bu esnada çevreden geçen bazı meslektaşları yolun ortasında duran ve aracın içinde fenalaşan Taşçakır'a yardım ederek önce 34 TBT 24 plakalı taksiden dışarı çıkardılar.

Durumu gittikçe kötüye giden Taşçakır için ilk yardım ekiplerini olay yerine çağırdılar. Olay yerine gelen Portclinic ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan genç taksici bütün çabalara rağmen kurtarılamadı. Olayı duyar duymaz Güneşli Taksi Durağında çalışan çok sayıda taksici Atatürk Havalimanı'na geldi. Arkadaşlarına yapılan kalp masajını dikkatle ve dua ederek takip eden taksiciler, Taşçakır'ın kurtarılamaması sonucu gözyaşlarına hakim olamadılar. Ölen taksici Kadir Taşçakır'ın en son görüştüğü kişi olan Mustafa Taşkıran, "En son ben konuştum telefonda. Nefes alamadığını söyledi. Durumu hemen polise ve ilkyardıma bildirdim. Ölüm burada yakaladı. Çok iyi bir insandı." şeklinde konuştu.

Millliyet""""""""""""""""""""""

!!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Mr_Dark bunu yazdı:

http://wowturkey.com/tr166/emirhanv_Goruntu042.jpg 

""Edirne'de 37 kaçak yakalandı

A.A

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri İpsala ve Keşan ilçesinde 3 otomobil ve 1 minibüste yaptığı aramada yasa dışı yoldan yurt dışına çıkmaya çalışan 37 kaçak yakaladı. 

Edinilen bilgiye göre jandarma ve sınır devriye ekipleri Keşan ve İpsala ilçelerinde yaptığı kontrollerde A.E'nin kullandığı 34 TBT 31 plakalı otomobil A.A'nın yönetimindeki 34 YRZ 31 plakalı otomobil F.A'nın kullandığı 34 BR 421 plakalı minibüs ve E.A'nın yönetimindeki 34 TCY 54 plakalı otomobilde arama yaptı.
    Otomobiller ve minibüste 37 Somali uyruklunun yasa dışı yoldan yurt dışına götürülmek istendiğini saptayan ekipler kaçaklara kılavuzluk yaptığı belirlenen sürücüler A.E A.A F.A. ve E.A'yı gözaltına aldılar.
    Kaçaklar ise sınır dışı edilmek üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü Pasaport ve Yabancılar Şubesine gönderildi.
    Bu arada F.A'nın yönetimindeki minibüsün plakasının da sahte olduğu belirlendi.""

http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=368238 

"""""""""""""Havalimaına yolcusunu bıraktıktan sonra aniden rahatsızlanan 37 yaşındaki taksi şoförü tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde sıra kendisinde olduğu için yolcusunu alıp Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne hareket eden, Kadir Taşçakır (37) yolcusunu indirdikten kısa bir süre sonra fenalaştı.

Duraktan arkadaşı olan Mustafa Taşkıran'ı arayan Taşçakır, nefes alamadığını ve fenalaştığını bildirdi. Bu esnada çevreden geçen bazı meslektaşları yolun ortasında duran ve aracın içinde fenalaşan Taşçakır'a yardım ederek önce 34 TBT 24 plakalı taksiden dışarı çıkardılar.

Durumu gittikçe kötüye giden Taşçakır için ilk yardım ekiplerini olay yerine çağırdılar. Olay yerine gelen Portclinic ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan genç taksici bütün çabalara rağmen kurtarılamadı. Olayı duyar duymaz Güneşli Taksi Durağında çalışan çok sayıda taksici Atatürk Havalimanı'na geldi. Arkadaşlarına yapılan kalp masajını dikkatle ve dua ederek takip eden taksiciler, Taşçakır'ın kurtarılamaması sonucu gözyaşlarına hakim olamadılar. Ölen taksici Kadir Taşçakır'ın en son görüştüğü kişi olan Mustafa Taşkıran, "En son ben konuştum telefonda. Nefes alamadığını söyledi. Durumu hemen polise ve ilkyardıma bildirdim. Ölüm burada yakaladı. Çok iyi bir insandı." şeklinde konuştu.

Millliyet""""""""""""""""""""""

Puhaha olaya bak abi yaa :)

Edit:Bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, Keşan'da bulunan Beyendik yol ayrımında Ali Eraslan yönetmindeki 34 TBT 31 plakalı taksiyi durdurdu. Araçta yapılan aramada, yasadışı yollarla yurtdışına çıkmak isteyen 4'ü bayan Somali uyruklu 6 kaçak göçmen gözaltına alındı. Mültecileri taşıyan taksiye el konulurken, sürücü Eraslan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    vay anasını

destination@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    img354/2889/grnt054st2.jpg  

bu da benden sokak sokak dolaştım en sonunda gecenin 4ünde buldum:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Recoba_20
    Recoba_20's avatar
    Erkek
    biz de 20 kattan tbt 10 ve 17 i görüp çektik nişantaşında ve reno lardan 34 tbt 10 ama pek belli olmuyo isterseniz resimleri atayım...

**D-A-Ç-K-A** ----- **L-İ-S-E**
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Recoba_20
    Recoba_20's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:
    http://www.haberler.com/edirne-edirne-de-somali-uyruklu-4-u-bayan-6-haberi/

bu tbt lerde bişi var:D

**D-A-Ç-K-A** ----- **L-İ-S-E**