folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder 6,5 Yaşındaki Yeğenim Yaşam Mücadelesi Veriyor - Acil Kalp Lazım



6,5 Yaşındaki Yeğenim Yaşam Mücadelesi Veriyor - Acil Kalp Lazım

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Şubat/2012
    Erkek

    Arkadaşlar çok sağolun, maddi destek olmak isteyenler de olmuş, düşünmeniz yeter, öyle bir ihtiyaç yok şimdilik.

    Ablamdan gelen: "Nahide karman corman bir sürü yanlisla beraber gunden gune daha cok konusmaya çalışıyor. Umarim açılır. Tabi sadece konusma degil aklı da bulanık. Krem istiyor veriyorum, parmağıyla dizi yerine pantolonuna sürüyor mesela. Belki konusmayla paralel olarak aklı da açılır."

    Şu an ana problem mental, bazı fizyolojik sıkıntılar da yaşanıyor ama çok sarsıcı değil, genel olarak iyiye gidiyor. Doktorlar nerolojistler mental duruma tahminler dışında net bir açıklama yapamıyor. Düne kadar annesine teyze derken bugün anne demiş, seviniyoruz böyle ufak gelişmelere.

    Aslında ses kayıtları videolar falan var ama telefondan buraya ekleyemiyorum. Kardeşi (2,5 yaşında) whatsapp'tan ses kaydı göndertiyorlar ona "abla seni çok seviyorum" diyor, nahide cevaben zorlanarak çıkan bir sesle "seni çok seviyorum dayı ¿ " diyor, ben tabi şekle büründüm çocuktaki dayı aşkına bak falan diye biraz güldük eğlendik ama, bunlar hep nahidenin aslında kafa karışıklığından sebep ve bizi üzen şeyler.

    Bu arada yoğun bakımdan çıktı nahide,  kılıçdaroğlunun abisine ayırtılan bir odaya kendisi teşrif etmeyince bizimkiler geçmiş, 1+1 daire gibi gayet rahat bir ortam. 40 gündür yoğun bakımda yatağın yanındaki bir sandalyede gecesini ve gündüzünü geçiren ablam biraz daha rahat artık.

    Odaya 2 tane doktor ve ablam dışında giriş yasak, daha önce de belirttiğim gibi nahide'nin bağışıklık sistemi vücudun kalbi reddetmesini engellemek amacıyla ilaçlar ile tamamen çökertilmiş halde, en ufak bir mikrop ya da enfeksiyon bu koşullar altında hayati olabiliyor, dolayısıyla ziyaretçi yasak.  

    Ziyarete gitmeyi düşünen arkadaşlar olmuş, bu koşullarda malesef gitsenizde göreme imkanınız olmayacaktır. İlerde olur inşallah.

    Kullandığı ilaçlar hergün çok düşük oranda azaltılıyor. Birkaç ay içerisinde vücut kalple destekler olmadan barışık hale gelecek ilaçların çoğunluğu bırakılacak ve nahide zihnen ve bedenen gayet sağlıklı olacak temennisinde ve duasındayız.

    edit: cep telefonundan yazım kaynaklı imla hataları..

    hazır editlemişken; atarsa 48 (:

    19-21 nöbetinden tüm müritlere sevgiler :)

     

    muaythaist tarafından 22/Şub/16 20:29 tarihinde düzenlenmiştir

    Ali & Dua & Zeynep'in Babası
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Temmuz/2008
    Erkek

    nedir son durum hocam 


    hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Şubat/2012
    Erkek

    Yarın 50 gün sonra inşallah taburcu ediyorlar, evden takibi yapılacak, enfeksiyona karşı tedbiren 3 ay boyunca anneanne dede dayı eş dost dahil ziyaretçi olamayacak.

    Nahidenin durumu şükrolsun iyi, kendi kendine yürüyor, yiyebiliyor. Zeka olarak da eski kıvamına geldi diyebiliriz. Sadece bazı kelimeleri hatırlayamıyor ve yavaş konuşuyor. Ekmek'i tarif ederek ekmek diyemeden isteyebiliyor mesela, ablam onun adının ekmek olduğunu söyleyince öğreniyor. Gündem güne iyiye gittiğini görüyoruz, inşallah bu da geçecek.


    Ali & Dua & Zeynep'in Babası
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Aralık/2012
    Erkek

    Allah uzuuuuuun.mutlu.huzurlu ömürler nasip etsin.Allah sizlerinde yardımcısı olsun hocam.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı

    Allah uzuuuuuun.mutlu.huzurlu ömürler nasip etsin.Allah sizlerinde yardımcısı olsun hocam.



    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2003
    Erkek

    abi rahatladım sonunda ya. Allah uzun ömürler versin ilerde insallah yanına giderizde. Bize neler çektirdigini konuşuruz :D 


    Dur be kadınnnn....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

     

    Çok güzel haberler bunlar.

    Allah mutluluğunuzu daim etsin.


    Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Temmuz/2008
    Erkek

    Fox çalar saatte izledim az önce orda da taburcu olduğunu söyledi . Nahide den de bir video izledik . Abi çok Mutlu oldum yaa . Kurban olurum sana . 

    MustyKTE tarafından 02/Mar/16 09:04 tarihinde düzenlenmiştir

    hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek

    Vallahi hocam ne yalan söylim hiç ümidim yoktu. Bir şey yazmak istemedim. Konuya da pek girmiyordum. Üzülüyorum böyle çaresiz durumlara. Bir bakayım dedim. ÇOK ÇOK ÇOK sevindim inan. Uzaktan dinlemesi kolay da içinde olmak... Alllah Göstermesin :/

    Neyse Allah mutlu uzun ömürler versin inşallah. 2. doğum günü olmuş artık. Sevgilerimizi selamlarımızı ilet. Sen de uzakta haber bekliyorsun. Sen de öldün dirildin.


    İmzalamazsam ne olcak?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Nisan/2007
    Erkek

    Allah uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun ömürler versin çok sevindim hocam.Sanada hayırlı teskereler.


    İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.